אם זה נכון, לנתבג יגיעו יותר מלאשדודSir Alex Ferguson כתב: יום שבת ינחת בישראל.
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
- The red one
אכןns75 כתב:שמועות שהוא פותח
יישב ביציע באשדוד ובעוד שבוע יחזור להתאמן עם הקבוצה
אם יחזור להרכב בסיבוב השני של הפלייאוף ובאמת יחזור ל100% כשירות וכושר המשחק שהיה בו, זכינו.
הימור שלי?חוזר מוקדם מדי, מחמיר את הפציעה, עובר ניתוח אחרי חודשיים וגומר את העונה הבאה.
לא נותן לו לשחק שניה העונה. לא על שחקן פצוע כל כך הרבה זמן יקום ויפול סיפור האליפות כשנשארו מעט משחקים.
לא נותן לו לשחק שניה העונה. לא על שחקן פצוע כל כך הרבה זמן יקום ויפול סיפור האליפות כשנשארו מעט משחקים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי ידיעות הנגב הוא מתוכנן לחזור לאימונים מלאים בשבוע שבועיים הקרובים ולשחק מול ביתר או במשחק הראשון בפלייאוף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
האמת שזה כבר ממש לא משנה.CrazyRed7 כתב:הימור שלי?חוזר מוקדם מדי, מחמיר את הפציעה, עובר ניתוח אחרי חודשיים וגומר את העונה הבאה.
ניתוח הוא לא עשה.
אז מה זה משנה אם יחזור עוד שבועיים או עוד חודשיים? לפחות תדע מעכשיו מה יש לך ביד לעונה הבאה.
תחושה שלי(לא מתוך ידיעה או משהו) שממהרים מדי עם החזרה שלו. בעיקר בגלל המצב המקצועי.izguy83 כתב: האמת שזה כבר ממש לא משנה.
ניתוח הוא לא עשה.
אז מה זה משנה אם יחזור עוד שבועיים או עוד חודשיים? לפחות תדע מעכשיו מה יש לך ביד לעונה הבאה.
מה זה משנה עוד שבועיים או עוד חודשיים?בעיקר עוד זמן החלמה ושיקום. זה מספיק משמעותי.
אם החזרה מוקדמת מדי אז ברור לכולנו מה המשמעות.
אבל הוא כבר מתאמן עם כדור. מה אתה רוצה שיעשה חודשיים?CrazyRed7 כתב: תחושה שלי(לא מתוך ידיעה או משהו) שממהרים מדי עם החזרה שלו. בעיקר בגלל המצב המקצועי.
מה זה משנה עוד שבועיים או עוד חודשיים?בעיקר עוד זמן החלמה ושיקום. זה מספיק משמעותי.
אם הוא החלים אז זה המצב.
זה לא אומר שלא יפצע שוב בעתיד, אבל זה מה יש כרגע.
- red ultras
זה לא מדוייק מה שאתה אומר כי הוא כבר מתאמן אימונים אישיים. בכל אחד מהאימונים האלו הוא יכול להחמיר את הפציעה. יש לנו נטייה לקטול את הצוות הרפואי ולחשוב כאילו שיש לנו פה רופאים מעזה, גם אני התעצבנתי על כל המקרים שהיו אבל ברגע שאת אותה אבחנה הוא קיבל גם בפורטוגל אני יודע רגוע לגבי זה.CrazyRed7 כתב: תחושה שלי(לא מתוך ידיעה או משהו) שממהרים מדי עם החזרה שלו. בעיקר בגלל המצב המקצועי.