ניב זריהן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ניב זריהן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני אכתוב כאן משהו לא פופולארי.
לפני שאני מוותר על זריהן,אני מוותר על עזרא,בן בסט וממן.
זריהן זה שחקן שאם נוותר עליו נצטער על היום הזה.
אם ברק מאמין בו כמו שהוא טוען,הוא חייב לתת לו לשחק ולהוציא את כל הכישרון שלו החוצה.
זריהן ואוחנה ותצחקו עד מחר הם העתיד של המועדון והם גם המבחן של המועדון להתמודדות עם שחקנים שהם פוטנציאל גדול.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חחחחחחחחח
מהלך וחצי טוב מתוך 100000000 מהלכים רעים והוא פוטנציאל והעתיד של המועדון.
אין לו מקום בהפועל באר שבע. לא מקצועית ובוודאי שלא מבחינת אופי ומנטליות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חושב שכמו מלמד, זריהן יתן מספרים טובים יותר בקבוצה עם פחות איכות ולחץ, קבוצה שהוא יקבל בה דקות קבועות בהרכב הראשון.
אצלנו, למרות סבלנות גדולה, זה בינתיים לא קורה לעיתים מספיק קרובות כשהוא משחק, וזה בלי להתייחס לעובדה שהוא שחקן מאוד פציע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

מרגיש לי שהשיבוץ באגף שמאל יכול לעשות לו טוב.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:אני אכתוב כאן משהו לא פופולארי.
לפני שאני מוותר על זריהן,אני מוותר על עזרא,בן בסט וממן.
זה.
וכולם יודעים שאני לא מאוהביו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אם הם לא מספיק טובים כפי שרבים טוענים, אז איך לעזאזל זריהן כן שווה מקום אצלנו?
חן עזרא היה בורג משמעותי בקבוצת צמרת, בן בסט כבש בעונה שעברה מה שזריהן לא עשה כל הקריירה ובנוסף זכה בגביע וממן נבחר לשחקן העונה אחרי עונה מצוינת.
מצחיק אותי שאתם נורא אוהבים לרדת על שחקנים מוכחים(מספיק טובים או לא?זה כבר סיפור אחר) ולהפוך אותם לאפסים ואת האפס האמיתי, אחד עם אופי נוראי ומנטליות של ליגה א׳ - דווקא ממנו מחזיקים.

מניב זריהן לא יצא כלום ושום דבר. מוכשר ככל שיהיה, זה לא מספיק כשהראש ״דפוק״.
מעדיף שאחד כמו דן ביטון יקבל את הדקות הללו.

ואגב, הוא מתקרב לגיל 25. די לדבר עליו במושגים של פוטנציאל ועתיד כאילו מדובר בילד בן 18-19.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

זריהן יתן את שלו. הוא לא טיפש על הדשא... לא עושה פעולות סתמיות לרוב.. חושב לעומק. העונה יקבל הרבה הזדמנויות אם לא יפצע. אין ספק שזה עונת מבחן שלו

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ניב זריהן הוא ההפך הגמור מהפועל ב"ש שהתרגלנו לראות. לא מתאים לקבוצה הזאת מבחינה אישיותית וזה זועק לשמיים.
לא אינטליגנט, לא יציב, לא מקצוען, לא מספיק בכושר, לא עומד בלחץ.
ומקצועית נטו אנחנו מדברים על שחקן שבשנה וחצי נתן בטוטאל שניים וחצי משחקים טובים.

מהרגע הראשון לא הבנתי למה הגיע, מבחינתי הוא בין הראשונים שצריכים ללכת.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

ReDo כתב:מרגיש לי שהשיבוץ באגף שמאל יכול לעשות לו טוב.
כמגן במערך של 3 בלמים לדעתי תפור עליו

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

CrazyRed7 כתב:אם הם לא מספיק טובים כפי שרבים טוענים, אז איך לעזאזל זריהן כן שווה מקום אצלנו?
חן עזרא היה בורג משמעותי בקבוצת צמרת, בן בסט כבש בעונה שעברה מה שזריהן לא עשה כל הקריירה ובנוסף זכה בגביע וממן נבחר לשחקן העונה אחרי עונה מצוינת.
מצחיק אותי שאתם נורא אוהבים לרדת על שחקנים מוכחים(מספיק טובים או לא?זה כבר סיפור אחר) ולהפוך אותם לאפסים ואת האפס האמיתי, אחד עם אופי נוראי ומנטליות של ליגה א׳ - דווקא ממנו מחזיקים.

מניב זריהן לא יצא כלום ושום דבר. מוכשר ככל שיהיה, זה לא מספיק כשהראש ״דפוק״.
מעדיף שאחד כמו דן ביטון יקבל את הדקות הללו.

ואגב, הוא מתקרב לגיל 25. די לדבר עליו במושגים של פוטנציאל ועתיד כאילו מדובר בילד בן 18-19.
עניין של גיל, אמנם לא ילד, אבל עדיין יש סיכוי (מודה שקלוש) שישתנה.
עזרא ובן בסט ברור מה נקבל מהם וזה לא מספיק (גם היה ידוע לפני שהחתימו אותם)

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

הדיון פה הוא את מי משחררים קודם, מי פחות גרוע וזו הבעיה שלנו העונה. יותר מידי שחקנים שלא מתאימים לdna של המועדון ב3 השנים האחרונות.
לגבי זריהן אני חושב שפוטנציאל יש אבל אינטיליגנציה במשחק אין ולטעמי הוא יסיים כמו חן עזרא( ויש לו עוד כמה גולים כדי להגיע לשם...)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אפשר בקבוצה x או y להחזיק אחד כמו זריהן, שחקן שהוא פרויקט, שברור שהוא הימור שיכול להיות הצלחה גדולה כמו במשחקים שלו מול בית״ר בעבר או כישלון גדול כמו במשחק של חדרה.
הבעיה שנוצרה סיטואציה השנה שיש לנו המון שחקנים שהם פרויקט, המון הימורים. עזרא, בן בסט, קבהא, אלו, צדק וממן של השנה. וזה לוקסוס גדול מידי להחזיק ספסל שמצד אחד הוא לא זול, אבל מצד שני אין בו אפילו שחקן אחד שאתה יכול לסמוך עליו שיעשה את השינוי כשיכנס כמחליף, שחקן אחד שהוא מניה בטוחה או משהו קרוב לזה. בדיוק להפך, בכל פעם שאנחנו עושים חילופים האיכות יורדת בצורה משמעותית ואנחנו נענשים על זה וסופגים שערים בסוף המשחק שעולים לנו בנקודות.

במציאות אחרת אולי החסרונות של זריהן היו פחות בולטים, אבל במצב הנוכחי הם בולטים הרבה יותר, ואם בשחרור שלו יתפנה כסף להחתים מישהו יציב יותר, או שיתפנה כסף לתוספת שכר לשחקנים שבאמת השכר הגבוה מגיע להם (כמו אוגו) אז אני בעד, וזה יכול להיות כל אחד מהשמות שכתבתי למעלה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Sir Alex Ferguson כתב:אפשר בקבוצה x או y להחזיק אחד כמו זריהן, שחקן שהוא פרויקט, שברור שהוא הימור שיכול להיות הצלחה גדולה כמו במשחקים שלו מול בית״ר בעבר או כישלון גדול כמו במשחק של חדרה.
הבעיה שנוצרה סיטואציה השנה שיש לנו המון שחקנים שהם פרויקט, המון הימורים. עזרא, בן בסט, קבהא, אלו, צדק וממן של השנה. וזה לוקסוס גדול מידי להחזיק ספסל שמצד אחד הוא לא זול, אבל מצד שני אין בו אפילו שחקן אחד שאתה יכול לסמוך עליו שיעשה את השינוי כשיכנס כמחליף, שחקן אחד שהוא מניה בטוחה או משהו קרוב לזה. בדיוק להפך, בכל פעם שאנחנו עושים חילופים האיכות יורדת בצורה משמעותית ואנחנו נענשים על זה וסופגים שערים בסוף המשחק שעולים לנו בנקודות.

במציאות אחרת אולי החסרונות של זריהן היו פחות בולטים, אבל במצב הנוכחי הם בולטים הרבה יותר, ואם בשחרור שלו יתפנה כסף להחתים מישהו יציב יותר, או שיתפנה כסף לתוספת שכר לשחקנים שבאמת השכר הגבוה מגיע להם (כמו אוגו) אז אני בעד, וזה יכול להיות כל אחד מהשמות שכתבתי למעלה.
ממן הימור? בן בסט הימור? קבאהא הימור?
אלה שחקנים שהיו טובים מאוד בקבוצות שלהם והגיעו להפועל בש שכנראה זאת הבעיה העיקרית ואסביר.

בעבר הפועל בש הביאו שחקנים טובים לקראת פריצה וגם היתה איכות. בן שהר היה לקראת פריצה, בן ביטון, בוזגלו, צדק וכו׳...

היום השחקנים לקראת פריצה לא מספיק טובים או שההיצע דל. אז הבאנו שחקנים מוכחים שלא הוכיחו את עצמם במערכת כמו בש שהם חתיכה בפאזל שלם.

כרגע יש לנו שחקנים מעולים להרכב ובינוניים בספסל והם עדיין כמעט הכי טובים שיכולנו להביא.

אני חושב שכן רואים מגמת שיפור בהפועל בש אבל זה עדיין עם כוכבית. ככל שעובר הזמן יש שחקנים שמבינים פחות או יותר לשחק 90 דקות ולא 60 כמו בקבוצות הקודמות שלהם. בנוסף האחריות על הכתפיים גדולה יותר וזה דברים שלפעמים לוקח זמן להבין.

תוסיף את חדר ההלבשה שעבר שינוי מהותי מבחינה חברתית עם ותיקים/וחדשים ותקבל חדר הלבשה מגובש אבל לא מספיק. סומכים אחד על השני אבל לא מספיק.
בקיצור. האיכות שיכולנו להביא בתקופת ברדה שונה מאוד מהאיכות שיש כיום. בעיקר בפן החשיבתי/מנטאלי.

בנוסף אסור לנו לשכוח שאת האליפות הראשונה בנינו אחרי שנתיים שרצנו בצמרת וצברנו ביטחון לאט לאט.
השנה אנחנו בדיוק הפועל בש של אלישע עונה לפני שברק קיבל את הקבוצה. אז צריך סבלנות.

חייב להוסיף איכות באינטילגנציה במגרש. יותר מדריבל, יותר מפיזיות ויותר ממהירות.

ניב זריהן עוד יתן תפוקה. עזרא כבר נכשל מספיק פעמים כנל בבסט. ממן התחבר לקבוצה של שנה שעברה אבל חזר לעצמו השנה.

יש איכות אין שכל. שם אנחנו נופלים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לטענת בכר לא היה בסגל בגלל סיבה מקצועית, אז או שאנחנו וברק ראינו זריהן אחר מול סכנין כי הוא דווקא היה מהבודדים שהשפיעו על המשחק, או שבאימונים זריהן איכזב ושוב חוזרים לנושא המנטלי של שחקני הסגל שלנו השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

לפי צנציפר, בדרך להפועל תל אביב.
מניח שאפשר למצוא עוד כמה קבוצות שיתעניינו בו.

שלח תגובה