South Boy כתב:אני לא חושב שיש עדות טובה יותר מזו לשפל שאליו הגיע המפעל הזה.
דרג שני, אני פשוט לא מאמין. מביך.
למה לא? זה מבוסס על נקודות של שנים עברו.
זה בהחלט עדיף על הדירוג המעצבן של האלופות, שקובע מראש שדרג 1 רק לקבוצות אלופות ואין שום חשיבות בקטע הזה לנקודות (דרג מ2 ומעלה), שזו כמובן שיטה שבכוונה נבנתה כדי לבנות משחקים מעניינים של דרג 1 מול דרג 2 ולהכניס משחקים טובים לשלב הבתים
The red one כתב:
למה לא? זה מבוסס על נקודות של שנים עברו.
זה בהחלט עדיף על הדירוג המעצבן של האלופות, שקובע מראש שדרג 1 רק לקבוצות אלופות ואין שום חשיבות בקטע הזה לנקודות (דרג מ2 ומעלה), שזו כמובן שיטה שבכוונה נבנתה כדי לבנות משחקים מעניינים של דרג 1 מול דרג 2 ולהכניס משחקים טובים לשלב הבתים
כמובן שזה מבוסס על נקודות דירוג אבל לא בגלל זה מכבי נמצאת בדרג ב', כל כך הרבה מדורגות עפו זה פשוט בלתי נתפס באיזה פשיטת רגל המפעל הזה נמצא וכמה קרדיט הדירוג הבינוני מאוד של מכבי מקנה לה.
אני זוכר את ימי גביע אופ"א זה עולם אחר מהליגה האירופית מכל בחינה, מרמת הכדורגל ועד הקבוצות המשתתפות.
The red one כתב:אני דווקא אוהב את זה. קבוצות קטנות מפתיעות, שום דבר לא בטוח. עדיף מאשר כל פעם אותן קבוצות, כל פעם תוצאות צפויות, כל פעם חוסר-מתח.
גם אני אוהב את הפערים שקטנו וההזדמנויות שיש לקטנות להפתיע, אבל במצב שבו מכבי תל אביב מדורגת פאקינג שניה זה כבר עובר את הגבול. היא הופכת לאחת המדורגות הכי גבוהות במפעל הזה, זו תעודת עניות כי מכבי קבוצה קטנה מאוד בעצמה בקנה מידה אירופי.