אם לא שמת לב גם האמצע שלנו דליל.גיא חניה כתב:טוב אחרי הרכשים החדשים,
והדלול בחוד , לדעתי הגיע הזמן לנסות את ממן בתור חלוץ ואני אסביר למה.
בתור קשר התקפי , הוא לא מספיק טכני ונייד , והוא גם לא מספיק מעורב.
מה שכן יש לו תנועה לעומק ברמה הכי גבוהה שיש , וסיומת אדירה ,שיש על המשבצת שלו את נייגל, מליקסון , ואוחנה שיחזור
לא רואה אותו מקבל יותר מדי דק׳ בתור קשר התקפי , ובמילא החוד שלנו יותר דליל מהשיער של דרור קשטן.
אני חושב שהרכב כזה יעבוד הכי טוב.
אוגו סאבו
האסלבייק
מליקסון סבע
ממן
חנן ממן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: חנן ממן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
לא רואה את חנן מצליח כחלוץ.
הוא איטי ולא יודע לשחק עם הגב.
היתרון הכי גדול שלו הוא בכניסה לשטחים מקו שני כשהיריבה לא מצפה לכך. זה קורה כשיש שחקן נוסף לפניו.
כחלוץ היריבות יחנקו אותו.
הוא איטי ולא יודע לשחק עם הגב.
היתרון הכי גדול שלו הוא בכניסה לשטחים מקו שני כשהיריבה לא מצפה לכך. זה קורה כשיש שחקן נוסף לפניו.
כחלוץ היריבות יחנקו אותו.
יש שני שחקנים שהצירוף של נייגל והשני שלא נזכיר את שמו, יכול להעיף להם את העונה קדימה, למרות הצפיפות בחלק הקדמי.
האחד זה ממן, השני זה עזרא.
שניהם יקבלו שטחים, פחות תשומת לב והתקפה דינאמית שעושה תנועה בלי הפסקה. ממן להצטרף מאחור, למסור כדור לשטח כמו שהוא יודע או למצוא את עצמו מול שוער במסדרון שיווצר.
עזרא, כדריבליסט השלישי, משמאל, שמרבית ההגנות ייחסו לו פחות חשיבות.
כולם מפנטזים על מליקסון לצד סבע והאסלביינק...אבל אם מתכוונים לרוץ עם שלישית חוד ב-4-3-3, עזרא יושב בול.
שניהם יקבלו שטחים, פחות תשומת לב והתקפה דינאמית שעושה תנועה בלי הפסקה. ממן להצטרף מאחור, למסור כדור לשטח כמו שהוא יודע או למצוא את עצמו מול שוער במסדרון שיווצר.
כולם מפנטזים על מליקסון לצד סבע והאסלביינק...אבל אם מתכוונים לרוץ עם שלישית חוד ב-4-3-3, עזרא יושב בול.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לדעתי לא נראה יותר 4-3-3, אולי רק כשבכר ירצה יותר הגנתיTotti כתב:יש שני שחקנים שהצירוף של נייגל והשני שלא נזכיר את שמו, יכול להעיף להם את העונה קדימה, למרות הצפיפות בחלק הקדמי.
זה לא אמיתי. הוא מוותר על כדורים, לא עושה אפילו בכאילו בהגנה. מדהים.Totti כתב:ואוו...חצי מכירה
לספסל. אולי ימציא את עצמו מחדש כאס שעולה בדקה 60-70.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
היה הכי חלש במגרש היום אבל היזהרו בלשונכם
זה לא ממן. הוא שווה יותר.
לא ברור מה עובר עליו
לא ברור מה עובר עליו
- red and white
- Title: Almog
שיחק על הפנים
אותו ממן שתמיד היה. פותח חזק בקבוצה חדשה ונעלם.
אני עדיין בדעה ששחקנים כמוהו, עזרא, בן בסט זה בדיוק אלה שישלו אותך שהקבוצה טובה אבל לא יהיו שם שבאמת צריך
אני עדיין בדעה ששחקנים כמוהו, עזרא, בן בסט זה בדיוק אלה שישלו אותך שהקבוצה טובה אבל לא יהיו שם שבאמת צריך
ממן שנתיים היה השחקן הכי טוב בהפועל חיפה ותמיד היה שם שצריכים אותו.yedidel כתב:אותו ממן שתמיד היה. פותח חזק בקבוצה חדשה ונעלם.
שנה שעברה הכל הלך לו.
עכשיו הוא צריך להוכיח מחדש וכנראה זה גדול עליו.
היום הוא שיחק בצורה מביכה
עכשיו הוא צריך להוכיח מחדש וכנראה זה גדול עליו.
היום הוא שיחק בצורה מביכה