יותר משהאמצע שלנו פורק, חיפה איזנה את האמצע שלה.
עם עלי מוחמד, שהוא שחקן מאוד לא לחיץ, זה סיפור אחר.
קיבלנו מקדמה גדולה במחצית הראשונה ולא ניצלנו.
משחק קודם הוא שיחק וגם הוא סוחרר. אתה ממעיט במה שעשינו להם שם באמצע, פעם שנייה שחנקנו אותם שם.
באר שבע של רוני לוי ואבוקסיס כנראה הייתה מרחיקה באמוק ואוכלת 3 במחצית מההרכב הזה של בכר, מבטיח לך
אני באמת לא מבין אתכם. אם הוא שם את הנגיחה אתמול כולכם מדברים אחרת. הוא עם פציעה בבטן, שגרמה לו להתאמן לא סדיר ולזייף בהגנה ובגלל זה הוא לא פותח ועדיין, מהרגע שנכנס - ריווח את המשחק, אשכרה עובר את המגן שלו (אחרת למה משחקים עם קיצוניים?) מאיים לשער, עבר את סונדגרדן, סחט קרנות, ואז כל פעם סונדרגדן יצא אליו ממש עמוק, מה שפתח שטחים ולא ראיתי (וזה שיפור משמעותי הרבה זמן) שאיבד כדור עם הגב תחת לחץ. תמיד משתחרר ומשחרר.
הוא גם מסכן את עצמו שדוחה טיפול לפציעה עד סיום העונה.
אני ראיתי בו הסיכוי הכי טוב לגול ביחד עם ספורי.
לסיכום מת עליו, שחקן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אני חושב שהוא צריך לרדת לקרקע ולחזור להיות צנוע
לחזור לעלות בשיא המרץ מהספסל(מדי פעם לפתוח אם יוכיח)
ולחזור לשדרוג שהוא עשה בתחילת העונה כשזנח את הדריבלים המיותרים והאגו, המיקום שצריך בשבילו ת'רגל המסיימת תמיד יהיה לו.
אני גם חטאתי בעצבים עליו בתקופה האחרונה אבל הוא פשוט בירידה.
לא יודע להסביר למה, אולי הפציעה שסוחב, אולי הדיבורים על אירופה, או שזה גם וגם וזה כנראה משהו שקורה לפעמים לשחקנים שמראים יכולת טובה.
כי הוא לא שחקן אגף.
הוא סוג של חלוץ שני, שהיתרון המשמעותי שלו זה קליניות ברחבה.
כל דקה שהוא הסתובב באגף, בשני המשחקים בסמי עופר, היתה בזבוז לא יעיל (עם כל הכבוד לדריבל פלוס בעיטה שלו מ20 מטר שאף פעם לא הולך למסגרת)
כי הוא לא שחקן אגף.
הוא סוג של חלוץ שני, שהיתרון המשמעותי שלו זה קליניות ברחבה.
כל דקה שהוא הסתובב באגף, בשני המשחקים בסמי עופר, היתה בזבוז לא יעיל (עם כל הכבוד לדריבל פלוס בעיטה שלו מ20 מטר שאף פעם לא הולך למסגרת)
זה אתה אומר בהתבסס על היכולת שלו בעונה האחרונה, אבל העמדה הטבעית שבה התחיל היא בכנף, אז אלו סתם הנחות שאתה עושה לוס
אגב, אין לי בעיה עם חטואל בכלל, נהפוכו, אבל צריך להישאר בפרופורציות. בכל קבוצה קטנה בליגה הוא לא היה מגיע בחיים לחתי מהמספרים שהגיע אצלנו.