מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
Re: וזה חוזר על עצמו! לונה טורס והכרטיסים..בושה!
לא הבנתי.. אתר לאן זה גם של מכבי תל אביב, מי אמר לנו שאוהדי מכבי לא יקנו ליציע שלנו ?

Re: מידע על הכרטיסים למשחק מול מכבי ?
נגמרו המילים,עוד יום עצוב ומבייש למועדון, לא מכיר בן אדם אחד שהצליח לקנות היום.
אוי תנוח יא דרמטי .
לא מבין את הקשר למועדון...
כל חברת כרטיסים שיש התנפלות האתר שלה קורס מהעמוס.
המועדון הוציא הודעה שכנראה יחליפו לחברת לאן שיש להם שרת רציני יותר.
יום מביש פרופרציה אחי
יום מביש פרופרציה אחי
- ForeverRed
ובאתר של לונה הם לא יכולים לקנות ליציע שלנו?maor20094 כתב:לא הבנתי.. אתר לאן זה גם של מכבי תל אביב, מי אמר לנו שאוהדי מכבי לא יקנו ליציע שלנו ?
אתם מגזימים בתגובות
- The red one
אנשים טעונים כי ידעו שזה בדיוק מה שהולך לקרות. אנשים טעונים כי 3 חודשים אחרי הביזיון יש עוד אחד. אנשים טעונים כי שוב אוהדים שרופים שוב צריכים לחטוף כאב ראש עד שמשיגים כרטיס.taltal כתב:אוי תנוח יא דרמטי .
יום מביש פרופרציה אחי
ונקווה שלקראת חצי גמר הגביע יפיקו לקחים. שוב ...
באמת שאני חושב שמי שאוהד אמיתי שייקנה 4-5 אפילו 10 מכה וימכור במחיר הרגיל לאוהדים שלנו כשהוא קובע איתם מראש כדיי שלא יווצר מצב שאוהדי מכבי קונים ליציע שלנו.
טוב אני לא יודע אם אני מחדש אבל עדכון ממקור אמין,עד כה נמכרו 110 כרטיסים וקרס האתר,אז היום ב19:00 תימשך המכירה למנויים ומחר תתבצע עוד מכירה של השאר,אם אתם יודעים אז אתם מוכנים,אם חידשתי אז תתכוננו.
כמובן שהכל באתר של לאן
כמובן שהכל באתר של לאן
אבל זה התנהלות של הארץ שלנו
זה לא משהו מיוחד להפועל באר שבע
אני חושב שהפעם במועדון באמת השתדלו זה לא באמת אשמה שלהם שהשרת של לונה טורס נפל...
אני חושב שהפעם במועדון באמת השתדלו זה לא באמת אשמה שלהם שהשרת של לונה טורס נפל...
לא מבין איך יהיה להם שליטה באתר של לאן מי מנוי ומי לא
לא תיהיה כי גם כשאתה לוקח את הכרטיס זה שמה בת"א, אתה מכניס את האשראי שלך ויוצא לך הכרטיס ועל כן הולך להיות ברדק במכירה של שעה 7.taltal כתב:לא מבין איך יהיה להם שליטה באתר של לאן מי מנוי ומי לא
אני דואג ממש מהמצב שאוהדי מכבי יצליחו לקנות והמון!
השליטה בידי המועדון. איסוף הכרטיסים יהיה במועדון עם הצגת המנוי.taltal כתב:לא מבין איך יהיה להם שליטה באתר של לאן מי מנוי ומי לא
כך לפי הבנתי.
[align=center]
GIFSoup[/align]

צריך שמישהו מוסמך יסביר שלא יהיה מביך
- dardasmiley
ואיפה "הדוברת" הלוא זה תפקידה?
לדוברר את המועדון. להוציא הודעה לאוהדים שמחכים מהבוקר לקנות כרטיסים. לעדכן בלייב על החלטות ולמנוע קניה של אוהדי מכבי.
אההה שכחתי כבר לא צריך לדברר את המועדון נגמרו הבחירות לעיריה. פשוט התנהלות בושה.
לדוברר את המועדון. להוציא הודעה לאוהדים שמחכים מהבוקר לקנות כרטיסים. לעדכן בלייב על החלטות ולמנוע קניה של אוהדי מכבי.
אההה שכחתי כבר לא צריך לדברר את המועדון נגמרו הבחירות לעיריה. פשוט התנהלות בושה.
- The red one
אז זהו, שלא!taltal כתב:אבל זה התנהלות של הארץ שלנו
במועדונים הגדולים שיש כזה ביקוש לכרטיסים פותחים נקודת מכירה פיזית ששם אנשים יכולים לקנות בדיוק כמו בסיבוב שעבר נגד מקקי. זה עובד ככה שיש לחץ ויש דוחק אבל בסופו של דבר רוב האנשים מצליחים להשיג כרטיסים. ככה זה היה אמור להיות בפעם דיברה לולא היו מוכרים את כל הכרטיסים לפניי.
ככה זה גם היה אמור להיות עכשיו. כל הקודם זוכה, הייתה מכירה של שעה ולצי-שעתיים ומי שהיה מגיע בזמן היה זוכה בכרטיסים. זה מה שבדרך כלל קורה בארץ, לא מכירה אינטרטית שבוודאות תיפול.