גביע הטוטו חוזר - עדכון - נדחה למועד לא ידוע
- ForeverRed
Re: גביע הטוטו חוזר - עדכון - רביעי 18:45 מגרש הי"א באשדוד
מרגיש כאילו עשו עלינו קומבינה. ידעו מראש שפיקוד העורף לא מאשר התקהלות של מעל ל-1000 איש ובכל זאת הכריזו על קיום המשחק,
כי פחדו שב"ש ואשדוד יקימו צעקה. ברגע האחרון הודיעו על ביטול, ועכשיו מאוחר מידיי לבטל את שאר המשחקים. מרתיח!!!!
כי פחדו שב"ש ואשדוד יקימו צעקה. ברגע האחרון הודיעו על ביטול, ועכשיו מאוחר מידיי לבטל את שאר המשחקים. מרתיח!!!!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה לא משנה אם המשחק היה נקבע להיום או מחר.
הסיבה היא שהמגבלה לכמות צופים היא זו שגרמה למנהלת לבטל את המשחק.
הסיבה היא שהמגבלה לכמות צופים היא זו שגרמה למנהלת לבטל את המשחק.
חבל. אני מקווה שהקבוצות יערכו בינהן מחר משחק אימון באיזור המרכז ואולי ישדרו את זה בערוץ one או משהו כזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
היו צריכים לעשות משחק עם 500 צופים שלכל קבוצה יגיעו 250 אוהדים אבל המנהלת מתנהלת יותר גרוע מההתאחדות!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אמן,חייבים להכנס לכושר משחק!!שמעון א כתב:חבל. אני מקווה שהקבוצות יערכו בינהן מחר משחק אימון באיזור המרכז ואולי ישדרו את זה בערוץ one או משהו כזה.
לא בטוח שבמקרה הזה לא היה עדיף לקיים את המשחק ללא קהל. לטובת ההכנה של שתי הקבוצות.
Re: גביע הטוטו חוזר - עדכון - נדחה למועד לא ידוע
היו צריכים להעביר את המשחק לאיזור המרכז
חוץ מבני לוד הקבוצה לא עשתה שם משחק אימון
חוץ מבני לוד הקבוצה לא עשתה שם משחק אימון
ללא קשר לעניין המקצועי אני חושב שזו טעות לתת לחמאס לנהל לנו את החיים. גם אם יהיה הסכם לטווח ארוך אנחנו יודעים שהם תמיד יכולים לירות ללא הזהרה וזה קרה בבאר-שבע לא פעם. אפשר היה לשחק היום באשדוד. סיכוי הפגיעה דווקא ביציע אוהדים הוא אפסי ואנחנו עוד בהפסקת אש. אם החמאס מכניס אותנו לממ"ד אז הוא ניצח. שגרת חיים היא ערך חשוב ואנחנו המדינה היחידה במערב שאין לה את זה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני אגיד לך מה אני חושב על ההנהלה של שתי הקבוצות:ForeverRed כתב: מה אתה רוצה מההנהלה?
גם אלונה ואסי וגם ג'קי והמנכ"ל שלו ידעו טוב מאוד שלא שונתה ההנחיה של פיקוד העורף לגבי מגבלת ההתקהלות מעל אלף איש, ועדיין שתקו כמו כבשים ולא עמדו על כך (לצערי לא בפעם הראשונה) שאם בדרום לא משחקים - בכל הארץ לא משחקים.
ההתאחדות (בשיתוף פעולה בזוי לטעמי עם הנהלת הקבוצות) קיבלה את שלה - קיום משחקים כדי להראות שאפשר לארח פה את בלגיה, הפועל באר שבע ואשדוד כבר הכינו משחקי אימון נגד יריבות מהמרכז ושוב יצא שהאוהדים ששינו תוכניות והזיזו משמרות - לא מעניינים אף אחד.
הפועל אני כבר משתגע
ההנהלה צריכה לדאוג שהקבוצה תשחק וזה לא משנה גביע הטוטו או אימון, הקבוצה צריכה לשחק ולהשתפשף לפנינהחיגה, כך שאני מקווה שאתה צודק שהכינו יריבות אימון, מה שלי לא נראה, ואם זה כל זו תקלה חמורה.8red כתב: אני אגיד לך מה אני חושב על ההנהלה של שתי הקבוצות:
גם אלונה ואסי וגם ג'קי והמנכ"ל שלו ידעו טוב מאוד שלא שונתה ההנחיה של פיקוד העורף לגבי מגבלת ההתקהלות מעל אלף איש, ועדיין שתקו כמו כבשים ולא עמדו על כך (לצערי לא בפעם הראשונה) שאם בדרום לא משחקים - בכל הארץ לא משחקים.
ההתאחדות (בשיתוף פעולה בזוי לטעמי עם הנהלת הקבוצות) קיבלה את שלה - קיום משחקים כדי להראות שאפשר לארח פה את בלגיה, הפועל באר שבע ואשדוד כבר הכינו משחקי אימון נגד יריבות מהמרכז ושוב יצא שהאוהדים ששינו תוכניות והזיזו משמרות - לא מעניינים אף אחד.
מעבר לזה סיפור האוהדים לא רלוונטי, יהיו לנו עוד מספיק משחקים שנוכל לראות את הקבוצה, אל תיקח את זה למקום הזה, אין קשר בכלל.
כרגע מה שחשוב הוא שהקבוצה תשחק עם או בלי קהל.
- dardasmiley
לפי הפירסומים השונים, ההנחיה השתנתה אתמול בלילה אחרי הערכת מצב של פיקוד העורף.
מסכים שהיו צריכים לדאוג שנשחק בשלישי.
זה שאלונה נחמדה ולא רבה עם אף אחד כדי להגן על האינטרסים של האוהדים לא מפתיע, עוד מימי עמוד ענן, כששיחקנו עם בני יהודה בלי קהל. זה שג'קי זורם איתה זה מפתיע.
הביזיון פה הוא בעיקר של ההתאחדות, שכמו שאר המדינה רואה בדרום לא פחות ממדינה אחרת. ההתאחדות הייתה צריכה להבהיר בצורה מפורשת, שלא משתמעת לשתי פנים שלא יתקיימו משחקים בלי אשדוד וב"ש.בדיוק כמו שהממשלה הייתה צריכה להבהיר שאין דבר כזה 'טפטוף' קסאמים לעוטף עזה. דין טיל בנחל עוז כדין טיל בתל אביב. אבל להתאחדות ולממשלה אינטרסים משלהן. ולא מעניין אותן הדרום ותושביו.
זה שאלונה נחמדה ולא רבה עם אף אחד כדי להגן על האינטרסים של האוהדים לא מפתיע, עוד מימי עמוד ענן, כששיחקנו עם בני יהודה בלי קהל. זה שג'קי זורם איתה זה מפתיע.
הביזיון פה הוא בעיקר של ההתאחדות, שכמו שאר המדינה רואה בדרום לא פחות ממדינה אחרת. ההתאחדות הייתה צריכה להבהיר בצורה מפורשת, שלא משתמעת לשתי פנים שלא יתקיימו משחקים בלי אשדוד וב"ש.בדיוק כמו שהממשלה הייתה צריכה להבהיר שאין דבר כזה 'טפטוף' קסאמים לעוטף עזה. דין טיל בנחל עוז כדין טיל בתל אביב. אבל להתאחדות ולממשלה אינטרסים משלהן. ולא מעניין אותן הדרום ותושביו.
המשחק שאתה מדבר עליו היה שנתיים לפני עמוד ענן בבית נגד נתניה ומאז החמת זעם של האוהדים אחריו לא יחזור מצב שהקבוצה משחקת ללא קהל מתוך בחירהdardasmiley כתב:לפי הפירסומים השונים, ההנחיה השתנתה אתמול בלילה אחרי הערכת מצב של פיקוד העורף.
סיפור האוהדים לא רלוונטי? למה לא? למה לעבוד על האוהדים ולהכריז על קיום המשחק תוך כדי זה שמערפלים את הוראות פיקוד העורף ואז בשעות הערב המאוחרות להכריז פתאום שבוטל?
אולי הזמן שלך לא חשוב בעיניך, אבל היו לא מעט אנשים (וגם אני בתוכם) ששינו תכניות בכדי שיוכלו להגיע. קורה יותר מידי פעמים במדינה הזאת שהאהודים נדחקים למקום האחרון בגורמים שצריך להתחשב בהם - ואחר כך במשחקים של הנבחרת לא מבינים למה אותם אוהדים לא באים ולא מעודדים.
אולי הזמן שלך לא חשוב בעיניך, אבל היו לא מעט אנשים (וגם אני בתוכם) ששינו תכניות בכדי שיוכלו להגיע. קורה יותר מידי פעמים במדינה הזאת שהאהודים נדחקים למקום האחרון בגורמים שצריך להתחשב בהם - ואחר כך במשחקים של הנבחרת לא מבינים למה אותם אוהדים לא באים ולא מעודדים.
הפועל אני כבר משתגע
וואי וואי לאן אתה עף?8red כתב:סיפור האוהדים לא רלוונטי? למה לא? למה לעבוד על האוהדים ולהכריז על קיום המשחק תוך כדי זה שמערפלים את הוראות פיקוד העורף ואז בשעות הערב המאוחרות להכריז פתאום שבוטל?
המצב הוא נפיץ, אף אחד לא לוקח סיכונים.
אם יש אפילו קמצוץ של ספק, אז אין ספק.
מה שחשוב שהקבוצה צריכה לשחק על מנת להתחבר, אם או בלי אוהדים זה לא חשוב, לפחות לא כרגע.
היה צריך לקיים את המשחק הזה אפילו בצפון, העיקר לשחק.
קח את הדברים בפרופורציות אף אחד לא עושה לך בכוונה.
- ForeverRed
קיום המשחק באצטדיון אחר היה פוגע ביתרון הביתיות של אשדוד, לכן לא ניתן להכריח אותם.
אני חושב שעם קצת רצון, היו יכולים למצוא פתרונות. למשל החלפת מחזורים, כך שנתארח היום בפ"ת במקום באשדוד.
אבל לצערי ההתנהלות בנושא משקפת את ההתנהלות החולה של כל הכדורגל הישראלי. חובבנות, חוסר שוויון, או בקיצור, גועל נפש.
אני חושב שעם קצת רצון, היו יכולים למצוא פתרונות. למשל החלפת מחזורים, כך שנתארח היום בפ"ת במקום באשדוד.
אבל לצערי ההתנהלות בנושא משקפת את ההתנהלות החולה של כל הכדורגל הישראלי. חובבנות, חוסר שוויון, או בקיצור, גועל נפש.