אלישע לוי לך הביתה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: אלישע לוי לך הביתה

שליחה על ידי dor69 »

zivmay כתב:גם אם יביאו את מוריניו, כל עוד לא ישקיעו במסביב אנחנו נמשיך לזגזג ולהיות לא יציבים.
חייבים להשקיע בסביבה של השחקנים, כמו כל עבודה שמכבדת את עצמה, זה נראה ששחקנים באים לפה לנוח ולעשות הון. זה לא מקרי ששחקנים כמו ראדי, ייני, יואב זיו בעונות קודמות, איתן טיבי, גל אלברמן ( שלפני 3 שנים היה שחקן גמור) ואפילו טל בן חיים נהיו שחקנים מפחידים בעלי סיבולת ופיזיות.
החימום בקצב של ליגה א', האימונים בקצב של ליגה א' וכך גם נראה המשחק שלנו בקצב של ליגה א'.
שאלה כנה, מישהו ראה שחקן אתמול דופק כמה ספרינטים רצופים? איזה לחץ קבוצתי? צוחקים לנו בעיניים.
נכון, הסביבה חשובה. אבל יותר מכל חשוב המאמן ורמת התכנון והניהול שלו למשחק

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:לדעתי רן בן שמעון יגיע עכשיו אם נציע והוא מבחינתי מועמד ראוי.

מקווה מאוד שיהיה איזה זעזוע בקבוצה כי כבר הרבה זמן אנחנו משחקים רע וביכולת הנוכחית יש סיכוי גדול שנעוף ברביעי.
ההשתפכות שלך על רן בן שמעון מאוד מפתיעה אותי
לא שמוריניו מאמן אותנו,אבל רן בן שמעון זה בטח לא הפתרון,ובוודאי שלא עכשיו.
הפתרון הוא הרבה יותר גדול ממאמן כזה או אחר,מסכים לחלוטין שזה הרבה יותר מערכתי.
ואני מזכיר לכולם שעם כל אווירת הנכאים,יש לנו עדיין מטרות,גביע,אירופה.
כל זעזוע עכשיו רק ירחיק אותם.
צריך להכין את העונה הבאה כבר מעכשיו בהיבט של מועמדים וקונספט.
אסור שמה שקורה כאן ועכשיו יחלחל למטה.
ותאמינו לי שלי הראשון שהיה בא אתמול לרדת למגרש ולהרביץ לשחקנים ולמאמן(כן,למאמן) על הזלזול הזה בנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני חושב שאפשר למצוא הרבה קווי דמיון בין אלישע לוי של מכבי חיפה לזה של הפועל באר שבע.

כשפתח את הקדנציה בירוק, הגיע לקבוצה ללא ציפיות וזכה באליפות. תסריט די דומה לזה שראינו אצלנו בעונה שעברה.
אלא שבשלב הבא, כשהציפיות גברו והיה צורך בהצגת כדורגל חיובי הוא התקשה למצוא את הפתרונות.

המסקנה שאלישע מאמן שאוהב להגיע כאנדרדוג. זאת הגישה של הקבוצה וגם השיטה שבה היא משחקת.

מי שלא יהיה המאמן הבא, הייתי רוצה שייקח את הקבוצה צעד נוסף קדימה. שהקבוצה תסגל לעצמה רוע, משמעת וסגנון
ותדע לכפות אותו על היריבות. רק כך נוכל לזכות תארים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:אני חושב שאפשר למצוא הרבה קווי דמיון בין אלישע לוי של מכבי חיפה לזה של הפועל באר שבע.

כשפתח את הקדנציה בירוק, הגיע לקבוצה ללא ציפיות וזכה באליפות. תסריט די דומה לזה שראינו אצלנו בעונה שעברה.
אלא שבשלב הבא, כשהציפיות גברו והיה צורך בהצגת כדורגל חיובי הוא התקשה למצוא את הפתרונות.

המסקנה שאלישע מאמן שאוהב להגיע כאנדרדוג. זאת הגישה של הקבוצה וגם השיטה שבה היא משחקת.

מי שלא יהיה המאמן הבא, הייתי רוצה שייקח את הקבוצה צעד נוסף קדימה. שהקבוצה תסגל לעצמה רוע, משמעת וסגנון
ותדע לכפות אותו על היריבות. רק כך נוכל לזכות תארים.
גם בעונה השנייה שלו שלדעתי הייתה השיא הם היו אימת הליגה אבל כשלו במאני טיים

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

מסכים שזה רומן שסופו ידוע. אחרי הקיץ, אם לא יקרה כאן משהו מדהים, הפועל באר שבע ואלישע לוי יפרדו כידידים. אבל חשוב מאוד שהפרידה תהיה כזו, ידידותית.
שום מאמן שיגיע עכשיו לא יהווה שינוי משמעותי מכיוון שאין אף מאמן ישראלי ראוי וצוות זר, מהסוג שאנחנו מפנטזים עליו, ככול הנראה לא פנוי בינואר.
רבש הוא האופציה האחרונה, בטח באמצע עונה כשהקהל על קוצים של חוסר סבלנות שיכולה להתפקע בכול רגע. מאמן שדוגל בתהליכים, שלוקח לקבוצות זמן להבין וליישם את השיטה והרצונות שלו וכזה שמצטיין בדברת. הוא הדבר האחרון שמערכת שלחוצה להצלחה מיידית צריכה. אלא אם כן כמובן אנחנו מוותרים על העונה ומתחילים בהכנות להבאה, אבל אני חושב שהשאיפה לשנה הבאה היא צוות זר מלא.
מיכאל ניס בהחלט נשמע כאופציה מעניינת, בטח אם יש לו יכולת להרכיב צוות שלם מטעמו, מה שכן, לא יודע אם הוא לא מעורבב עמוק מדי בביצת הכדורגל הישראלי.

לגבי אתמול, כתבתי כבר בשרשור אחר, שבהחלט היו קללות וגם שמעתי בברור שירת "אלישע לוי לך הביתה נמאס לנו ממך..", אמנם זה לא נמשך יותר מכמה שניות, והגיע מהיציע התחתון (אולי היה שם ריכוז של נאורים) אבל זו בהחלט סנונית ראשונה של תופעות שאנחנו בהחלט לא רוצים לחזור אליהן.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

מסקרן אותי לדעת מה אלונה באמת חושבת על אלישע

לדעתי יש מצב, שאלונה עדיין בטוחה שאלישע הוא המאמן הכי טוב בארץ ומדובר ב : חוסר מזל/טעויות שיפוט/עקומת לימוד/וכו׳ וכו׳ מחק את המיותר.

פשוט לא ברור לי כמה אלונה ת׳כלס מבינה כדורגל ומה מספרים לה כל מיני חברים מסביב.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ns75 כתב:מסקרן אותי לדעת מה אלונה באמת חושבת על אלישע

לדעתי יש מצב, שאלונה עדיין בטוחה שאלישע הוא המאמן הכי טוב בארץ ומדובר ב : חוסר מזל/טעויות שיפוט/עקומת לימוד/וכו׳ וכו׳ מחק את המיותר.

פשוט לא ברור לי כמה אלונה ת׳כלס מבינה כדורגל ומה מספרים לה כל מיני חברים מסביב.
באצת באמת מסקרן אותי מה הלך הרוחות אצל אלונה ואצל השחקנים. גם בינם לבין עצמם השחקנים חושבים שמדובר רק בחוזר מזל? אין וויכוחים ? הם חושבים שאלישע ממצה את הפוטנציאל שבהם? אין מצב שכולם רואים ורק הם עיוורים הרי ..

על פניו זה נראה כמו משבר שעלול לפרק גם את חדר ההלבשה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב: באצת באמת מסקרן אותי מה הלך הרוחות אצל אלונה ואצל השחקנים. גם בינם לבין עצמם השחקנים חושבים שמדובר רק בחוזר מזל? אין וויכוחים ? הם חושבים שאלישע ממצה את הפוטנציאל שבהם? אין מצב שכולם רואים ורק הם עיוורים הרי ..

על פניו זה נראה כמו משבר שעלול לפרק גם את חדר ההלבשה.
לדעתי השחקנים לא מחזיקים מאלישע...והראשון זה ברדה. הוא מת לתואר ואלישע הורג לו

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

שיש כתב:
לדעתי השחקנים לא מחזיקים מאלישע...והראשון זה ברדה. הוא מת לתואר ואלישע הורג לו
פרימו תרגע עם הסקופים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

shovalb9 כתב:
פרימו תרגע עם הסקופים
תחושת בטן, רואים שברדה כבוי....

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אלונה זאת לא אלונה שלפני כמה שנים, אלונה מבינה הרבה יותר בכדורגל ועדיין, תאמין לי שיש מישהו שמייעץ לה,
לא כמו בעבר שהיא דיברה עם אנשים עם אינטרסים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

הביתה אלישע. הביתה.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

ומהר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שישאר רק בשביל שאלונה תבין שהוא לא מספיק טוב להיות פה עונה הבאה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אין מה להעיף אותו עכשיו, נשארו 3 חודשים עד סוף העונה. מקום שלישי-שני וללכת כמה שיותר רחוק בגביע - זאת המטרה עכשיו.
בסוף העונה להגיד ביי ביי יפה וזהו.

שלח תגובה