אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום בלב בנשמהההה כתב:גיל הטענה שאתה חוזר עלייה היא בדיוק הבעיה שלנו .

אתה צודק שאין לק״ש שחקנים ברמה של בוזגלו והובאן. וזה לא מונע מהם להראות יותר טוב/שווים אלינו ולהיות מעלינו בטבלה מרבית העונה.
וזו כל מהות הבלוף !!!

או אם תרצה - במידבר כל קוץ הוא פרח !

באר שבע ביכולת טובה ומכבי ביכולת טובה.....ואז לא משנה כמה קרית שמונה תשחק טוב היא תראה כמו קוץ וממש לא פרח !

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גיל שגיב כתב:
וזו כל מהות הבלוף !!!

או אם תרצה - במידבר כל קוץ הוא פרח !

באר שבע ביכולת טובה ומכבי ביכולת טובה.....ואז לא משנה כמה קרית שמונה תשחק טוב היא תראה כמו קוץ וממש לא פרח !
אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד, לכולם ברור שעל הנייר הסגל של ב"ש והסגל של מכבי טוב של קריית שמונה, אבל מה שקורה עד עכשיו זה שב"ש לא מצליחה להוציא מהסגל הזה את הפוטנציאל שלו, אז מה זה עוזר לי שעל הנייר אנחנו לוקחים אליפות?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

blueman כתב: אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד, לכולם ברור שעל הנייר הסגל של ב"ש והסגל של מכבי טוב של קריית שמונה, אבל מה שקורה עד עכשיו זה שב"ש לא מצליחה להוציא מהסגל הזה את הפוטנציאל שלו, אז מה זה עוזר לי שעל הנייר אנחנו לוקחים אליפות?
תודה רבה.

אז עכשיו תסתכל מתחילת הנושא ותראה כמה הודעות כתבו כאן גולשים שהסגל של קרית שמונה משתווה לנו ואולי גם טוב משלנו, אתה מסכים איתי בנושא....אבל יש כאלה שלא.
אז כן, אני מדבר כאן על משהו עקרוני ופחות מעשי וברור שאליפות לא לוקחים על הנייר.
צורם לי לקרוא שאנשים כאן מאמינים ביכולת של קבוצה כמו קרית שמונה ולא מבינים עד כמה מדובר ביכולת סבירה שבולטת אך ורק בזכות העדר מיצוי הפוטנציאל האמיתי בבאר שבע ובמכבי.
תאורטי משהו ? אולי.
אבל גם כדי לקבל רשיון נהיגה צריך לעבור מבחן תאוריה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב:אגידה - חיימוב לא רואה הבדל
ביטון - אלקיים לא רואה הבדל(ביטון כרגע טוב יותר)
אופיר - פינאס לדעתי אופיר
סוארס ופאיו - צדק וקסיו לא רואה הבדל
אוגו - פנקה לא רואה הבדל
הובאן - בראון ברור שהובאן
מליקסון - עבד... כרגע עבד טוב יותר גם אם זה לא מוצא חן בעיננו
בוזגלו - מנגה לא רואה הבדל משמעותי. יש להם מספרים דומים. אם בוזגלו היה בק"ש ומנגה בב"ש היית אומר שמנגה טוב יותר.
ברדה - קהת כרגע קהת טוב יותר
ארבייטמן - קולה לא רואה הבדל

זה מה שאני חושב. אין הבדל משמעותי כ"כ בין השחקנים.
אם אלישע היה קצת יותר ראש פתוח ויצירתי היינו טובים יותר בכלל הדחיפה של הקהל.
זה בשבילך...בלומן ידידי.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גיל שגיב כתב:
זה בשבילך...בלומן ידידי.
לפי מה שאני מבין ההשוואות האלו דיברו על תקופה נתונה. אין ספק לכולם שברדה עשה קצת יותר מקהת בקרירה שלו כנ,ל לגבי מליקסון מול עבד וכו, אבל מה לעשות שברדה השנה בעונה בינונית ואילו קהת עושה חיל בקרית שמונה? מה לעשות שארבייטמן התעורר לפני 5 מחזורים וקולה יותר יציב בקריית שמונה?
כולם פה מסכימים שהפועל ב"ש הקבוצה הכי כישרונית שיש היום בליגה על הנייר (אולי חוץ ממכבי) ולכן התסכול הוא עמוק יותר, כי קבוצה סבירה כמו קריית שמונה לא נופלת מקבוצה כישורנית כמו שלנו.
לא עוזר לי להיות כישרוני על הנייר ולסיים מקום אחת פחות מקריית שמונה שפחות כישרונית מאיתנו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....נו

שליחה על ידי גיא חניה »

גיל שגיב כתב:
אל תצחיקני.....לקרית שמונה אין שחקן אחד שמשתווה לבוזגלו או למליקסון ביכולת המלאה שלהם.

ולא ציינתי את ברדה...חובאן...סוארס....ארביטמן.....

עזבו, כל מי שחושב שאני טועה ידבר איתי עוד חודש....כנראה שחודש וחצי לא הספיקו לכם בהם נוכחתם לראות הדרדרות מתמדת גם ביכולת וגם בתוצאות של קרית שמונה.

צריכים עוד חודש ? בבקשה, עלי !
מנגה לא נופל מבוזגלו ובטח שלא ממליקסון, קהת אדיר העונה , צדק וקאסיו לא נופלים מפאיוביץ וטאהה (מסוארז כן) , חיימוב טיפה פחות טוב מאגידה, אופיר מזרחי טוב מגבאי, עבאד ברמה של נאסר , הסגלים שלנו באותה רמה פחות או יותר.
ק"ש העונה הגיעה לפיק שלה מוקדם מאוד והם בירידה , אנחנו עוד לא הגענו לפיק וליכולת שיא והלוואי שבפלייאוף זה יגיע כבר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גיא חניה כתב: מנגה לא נופל מבוזגלו ובטח שלא ממליקסון, קהת אדיר העונה , צדק וקאסיו לא נופלים מפאיוביץ וטאהה (מסוארז כן) , חיימוב טיפה פחות טוב מאגידה, אופיר מזרחי טוב מגבאי, עבאד ברמה של נאסר , הסגלים שלנו באותה רמה פחות או יותר.
ק"ש העונה הגיעה לפיק שלה מוקדם מאוד והם בירידה , אנחנו עוד לא הגענו לפיק וליכולת שיא והלוואי שבפלייאוף זה יגיע כבר.
אתה משווה לפי תפוקה בזמן נתון, ההבדל הוא שב100% תפוקה אצלהם ו20% אצלנו הפער הוא 2 לטובתם ואם זה היה הפוך היית מוליך את הליגה בגאון

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

blueman כתב: לפי מה שאני מבין ההשוואות האלו דיברו על תקופה נתונה. אין ספק לכולם שברדה עשה קצת יותר מקהת בקרירה שלו כנ,ל לגבי מליקסון מול עבד וכו, אבל מה לעשות שברדה השנה בעונה בינונית ואילו קהת עושה חיל בקרית שמונה? מה לעשות שארבייטמן התעורר לפני 5 מחזורים וקולה יותר יציב בקריית שמונה?
כולם פה מסכימים שהפועל ב"ש הקבוצה הכי כישרונית שיש היום בליגה על הנייר (אולי חוץ ממכבי) ולכן התסכול הוא עמוק יותר, כי קבוצה סבירה כמו קריית שמונה לא נופלת מקבוצה כישורנית כמו שלנו.
לא עוזר לי להיות כישרוני על הנייר ולסיים מקום אחת פחות מקריית שמונה שפחות כישרונית מאיתנו.
נו.....אז שוב אנחנו מסכימים.

הרי אתה פשוט כאילו מצטט את דברי.

אני טוען שסגל...שחקנים...הרכב...בוחנים לאורך זמן, ומבחן שכזה שלנו מול קרית שמונה בטח כאשר מפרקים ובוחנים שחקן מול שחקן מבהיר באופן חד משמעי שהסגל שלנו טוב ואיכותי יותר.

אז קח טיפ קטן ויעידו על זה לפחות שלשה מחברי הטובים...אני תמיד ידעתי שעד סוף העונה ארביטמן יתן את המנה שמצפים ממנו.
למה ?
פשוט מאוד, כי יש לו את זה.
כי הוא לא שחקן שנבנה מעונה אחת טובה ואז נעלם...כי יש לו איכויות אמיתיות של סקורר.
זו הסיבה שלא הסכמתי להשוואות בנקודת זמן ספציפית מכיוון שהשוואה כזו לא הוגנת כלפי שחקנים איכותיים כמו ברדה,מליקסון,ארביטמן,סוארס...שחקנים שכבר הוכיחו שהיכולת שלהם היא לא פרק זמן קצר וחולף אלא יכולת אמיתית ומובנית.

זה שאלישע מפיק מהקבוצה שלנו בקושי 70% מהפוטנציאל ? זה נושא אחר.
אבל להפוך את קרית שמונה לקבוצת צמרת איכותית וטובה המשתווה לבאר שבע רק בגלל זה ? זה כבר סיפור אחר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

גיא חניה כתב: מנגה לא נופל מבוזגלו ובטח שלא ממליקסון, קהת אדיר העונה , צדק וקאסיו לא נופלים מפאיוביץ וטאהה (מסוארז כן) , חיימוב טיפה פחות טוב מאגידה, אופיר מזרחי טוב מגבאי, עבאד ברמה של נאסר , הסגלים שלנו באותה רמה פחות או יותר.
הינה עוד דוגמא, בלומן.

מנגה לא נופל מבוזגלו ?
אולי בדבר אחד כן....אם מנגה ישב לבוזגלו על הברכיים ובוזגלו ניסה בכל כוחו להפילו ולא יצליח.
רק במקרה זה ניתן לקבוע כי "מנגה לא נפל מבוזגלו".
אבל זה כמובן לא שייך לכדורגל שהרי שם בוזגלו לא רואה אותו ממטר.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: אתה משווה לפי תפוקה בזמן נתון, ההבדל הוא שב100% תפוקה אצלהם ו20% אצלנו הפער הוא 2 לטובתם ואם זה היה הפוך היית מוליך את הליגה בגאון
אתה מחשב לפי פרמטר של כשרון=תוצאות.
זה ממש לא עובד ככה...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גיל שגיב כתב:
נו.....אז שוב אנחנו מסכימים.

הרי אתה פשוט כאילו מצטט את דברי.

אני טוען שסגל...שחקנים...הרכב...בוחנים לאורך זמן, ומבחן שכזה שלנו מול קרית שמונה בטח כאשר מפרקים ובוחנים שחקן מול שחקן מבהיר באופן חד משמעי שהסגל שלנו טוב ואיכותי יותר.

אז קח טיפ קטן ויעידו על זה לפחות שלשה מחברי הטובים...אני תמיד ידעתי שעד סוף העונה ארביטמן יתן את המנה שמצפים ממנו.
למה ?
פשוט מאוד, כי יש לו את זה.
כי הוא לא שחקן שנבנה מעונה אחת טובה ואז נעלם...כי יש לו איכויות אמיתיות של סקורר.
זו הסיבה שלא הסכמתי להשוואות בנקודת זמן ספציפית מכיוון שהשוואה כזו לא הוגנת כלפי שחקנים איכותיים כמו ברדה,מליקסון,ארביטמן,סוארס...שחקנים שכבר הוכיחו שהיכולת שלהם היא לא פרק זמן קצר וחולף אלא יכולת אמיתית ומובנית.

זה שאלישע מפיק מהקבוצה שלנו בקושי 70% מהפוטנציאל ? זה נושא אחר.
אבל להפוך את קרית שמונה לקבוצת צמרת איכותית וטובה המשתווה לבאר שבע רק בגלל זה ? זה כבר סיפור אחר.
ברור לי שסיכומים עושים בסוף, אבל עדיין אתה ממעיט בערכה של קבוצה ששנה שעברה סיימה בטופ 3,לקחה גביע (אחרי שהדיחה אותך) והשנה נמצאת כרגע מעלייך בטבלה, אתה יכול לכתוב עד מחר שבוחנים לאורך זמן,וזה לא פייר לשפוט עכשיו ולא מחר וכאלו, אני שופט לפי מבחן התוצאה ולא לפי משחק כזה או אחר, כרגע מבחן התוצאה אומר שקריית שמונה עם סגל שחקנים פחות טוב משלך לקח תואר שנה שעברה ואתה לא, ונמצא כמעט שני שליש מהליגה במקום גבוה ממך בטבלה, מקווה מאוד שבסוף השנה אנחנו נסיים מעליהם בטבלה וניקח גם איזה תואר אחרי המון שנים,אבל שוב פעם אני אגיד זה שאנחנו כביכול עם סגל כישרוני מהם לא מוריד אפילו במעט לעבודה הנפלאה שעושים שם, להפך אולי אפילו מאדיר את זה שעם סגל פחות נוצץ הם גם לקחו תואר וגם נאבקים על האליפות כמעט עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

blueman כתב: ברור לי שסיכומים עושים בסוף, אבל עדיין אתה ממעיט בערכה של קבוצה ששנה שעברה סיימה בטופ 3,לקחה גביע (אחרי שהדיחה אותך) והשנה נמצאת כרגע מעלייך בטבלה, אתה יכול לכתוב עד מחר שבוחנים לאורך זמן,וזה לא פייר לשפוט עכשיו ולא מחר וכאלו, אני שופט לפי מבחן התוצאה ולא לפי משחק כזה או אחר, כרגע מבחן התוצאה אומר שקריית שמונה עם סגל שחקנים פחות טוב משלך לקח תואר שנה שעברה ואתה לא, ונמצא כמעט שני שליש מהליגה במקום גבוה ממך בטבלה, מקווה מאוד שבסוף השנה אנחנו נסיים מעליהם בטבלה וניקח גם איזה תואר אחרי המון שנים,אבל שוב פעם אני אגיד זה שאנחנו כביכול עם סגל כישרוני מהם לא מוריד אפילו במעט לעבודה הנפלאה שעושים שם, להפך אולי אפילו מאדיר את זה שעם סגל פחות נוצץ הם גם לקחו תואר וגם נאבקים על האליפות כמעט עד הסוף.
נו אז ?
וממש לא רוצה להכנס למשחק הגביע עם טעויות השיפוט המחרידות שהיו בחצי הגמר מולם (לי באופן אישי אמר השופט חכמון שהיה שופט הרחבה כאשר פלט נדחף שהוא טעה כשלא סימן ליפת שזה פנדל).

אבל בא נזרום עם הכיוון שלך...

זה שהם הצליחו באופן יחסי לממש פוטנציאל כמעט מקסימלי מיכולתם אומר שהם משתווים לשחקנים שלך או לפוטנציאל שלך ?

אולי זה אומר שהמאמן שלהם מוצלח יותר ?

אולי זה אומר שהם שחקנים שלא נדרשים לעמוד מול לחץ של קהל ולכן קל להם יותר לבוא לידי ביטוי ואם שחקן כמו מנגה יגיע אלינו או למכבי הוא יעשה במכנסיים מה שלא קורה לבוזגלו, ברדה, ארביטמן ושות' ?

תבין, אני טוען שלהסיק מסקנות מיכולת טובה ניתן לפרש במספר מובנים.

אני טוען שזה מיצוי יכולת מקסימלית שגם בהיותה מקסימלית היא בינונית בעיני ולא נובעת מאיכויות המשתוות לסגל שלנו.

או אם תרצה מי שאומר זאת עושה הנחות לאלישע, ודווקא אני שממש לא מהמתנגדים לאלישע הוא זה שלא עושה לו הנחות ואומר שמימוש הפוטנציאל האמיתי שלנו ומימוש הפוטנציאל האמיתי של קרית שמונה מנגד ואז כולם יראו איך אנחנו משאירים אותם מאחור עם סילון עשן.......

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: אתה מחשב לפי פרמטר של כשרון=תוצאות.
זה ממש לא עובד ככה...
אני לא, אבל מנגד לא נכון להציג את זה בנקודת זמן ספציפית ולהשליך את זה על השוואות בין שחקנים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: אני לא, אבל מנגד לא נכון להציג את זה בנקודת זמן ספציפית ולהשליך את זה על השוואות בין שחקנים
הם קבוצה טובה יותר.
לנו יש שחקנים טובים יותר.

עד כה מוכח שאופציה א' מובילה.
אם זה יתקזז? הזמן יגיד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גיל שגיב כתב:
נו אז ?
וממש לא רוצה להכנס למשחק הגביע עם טעויות השיפוט המחרידות שהיו בחצי הגמר מולם (לי באופן אישי אמר השופט חכמון שהיה שופט הרחבה כאשר פלט נדחף שהוא טעה כשלא סימן ליפת שזה פנדל).

אבל בא נזרום עם הכיוון שלך...

זה שהם הצליחו באופן יחסי לממש פוטנציאל כמעט מקסימלי מיכולתם אומר שהם משתווים לשחקנים שלך או לפוטנציאל שלך ?

אולי זה אומר שהמאמן שלהם מוצלח יותר ?

אולי זה אומר שהם שחקנים שלא נדרשים לעמוד מול לחץ של קהל ולכן קל להם יותר לבוא לידי ביטוי ואם שחקן כמו מנגה יגיע אלינו או למכבי הוא יעשה במכנסיים מה שלא קורה לבוזגלו, ברדה, ארביטמן ושות' ?

תבין, אני טוען שלהסיק מסקנות מיכולת טובה ניתן לפרש במספר מובנים.

אני טוען שזה מיצוי יכולת מקסימלית שגם בהיותה מקסימלית היא בינונית בעיני ולא נובעת מאיכויות המשתוות לסגל שלנו.

או אם תרצה מי שאומר זאת עושה הנחות לאלישע, ודווקא אני שממש לא מהמתנגדים לאלישע הוא זה שלא עושה לו הנחות ואומר שמימוש הפוטנציאל האמיתי שלנו ומימוש הפוטנציאל האמיתי של קרית שמונה מנגד ואז כולם יראו איך אנחנו משאירים אותם מאחור עם סילון עשן.......
ועדיין מה שאתה אומר זה די לאנוס את המציאות, כי כמה שלא תסובב את זה עדיין המציאות אומרת שהם לקחו עונה קודמת תואר ואתה לא, והשנה הקבוצות פחות או יותר באותה רמה, אתה בוחר להאשים מאמן/צוות מקצועי לא משנה מה ולא את השחקנים סבבה זורם איתך, מישהו אחר יגיד שזה השחקנים כי בקרית שמונה הסגל לא נופל משלנו, אני חושב שזה שילוב של השניים, אפשר להאשים עד מחר את אלישע שלא מוציא 100 אחוז מהסגל והטענות יהיו נכונות, אבל כמו שאמרתי פה לא פעם, האשמה היא גם על השחקנים, כי שחקנים כל כל מוכשרים כמו שלנו לא צריכים מאמן בשביל לעשות גליץ, ובשביל לזכות בכדורי גובה או בשביל לעלות למשחק ולהראות שהם רוצים לנצח. לא עוזר לי שחקן כישרוני שעושה חשק שהוא משחק, ולצערי השנה הייתי בכמה משחקים שנראה היה שהשחקנים עושים טובה שהם משחקים.

שלח תגובה