blueman כתב:
ברור לי שסיכומים עושים בסוף, אבל עדיין אתה ממעיט בערכה של קבוצה ששנה שעברה סיימה בטופ 3,לקחה גביע (אחרי שהדיחה אותך) והשנה נמצאת כרגע מעלייך בטבלה, אתה יכול לכתוב עד מחר שבוחנים לאורך זמן,וזה לא פייר לשפוט עכשיו ולא מחר וכאלו, אני שופט לפי מבחן התוצאה ולא לפי משחק כזה או אחר, כרגע מבחן התוצאה אומר שקריית שמונה עם סגל שחקנים פחות טוב משלך לקח תואר שנה שעברה ואתה לא, ונמצא כמעט שני שליש מהליגה במקום גבוה ממך בטבלה, מקווה מאוד שבסוף השנה אנחנו נסיים מעליהם בטבלה וניקח גם איזה תואר אחרי המון שנים,אבל שוב פעם אני אגיד זה שאנחנו כביכול עם סגל כישרוני מהם לא מוריד אפילו במעט לעבודה הנפלאה שעושים שם, להפך אולי אפילו מאדיר את זה שעם סגל פחות נוצץ הם גם לקחו תואר וגם נאבקים על האליפות כמעט עד הסוף.
נו אז ?
וממש לא רוצה להכנס למשחק הגביע עם טעויות השיפוט המחרידות שהיו בחצי הגמר מולם (לי באופן אישי אמר השופט חכמון שהיה שופט הרחבה כאשר פלט נדחף שהוא טעה כשלא סימן ליפת שזה פנדל).
אבל בא נזרום עם הכיוון שלך...
זה שהם הצליחו באופן יחסי לממש פוטנציאל כמעט מקסימלי מיכולתם אומר שהם משתווים לשחקנים שלך או לפוטנציאל שלך ?
אולי זה אומר שהמאמן שלהם מוצלח יותר ?
אולי זה אומר שהם שחקנים שלא נדרשים לעמוד מול לחץ של קהל ולכן קל להם יותר לבוא לידי ביטוי ואם שחקן כמו מנגה יגיע אלינו או למכבי הוא יעשה במכנסיים מה שלא קורה לבוזגלו, ברדה, ארביטמן ושות' ?
תבין, אני טוען שלהסיק מסקנות מיכולת טובה ניתן לפרש במספר מובנים.
אני טוען שזה מיצוי יכולת מקסימלית שגם בהיותה מקסימלית היא בינונית בעיני ולא נובעת מאיכויות המשתוות לסגל שלנו.
או אם תרצה מי שאומר זאת עושה הנחות לאלישע, ודווקא אני שממש לא מהמתנגדים לאלישע הוא זה שלא עושה לו הנחות ואומר שמימוש הפוטנציאל האמיתי שלנו ומימוש הפוטנציאל האמיתי של קרית שמונה מנגד ואז כולם יראו איך אנחנו משאירים אותם מאחור עם סילון עשן.......