ns75 כתב:בחיי שיש פה אנשים שחווים חזק חזק את תסמונת האישה המוכה
בוחרים ביבי
רוצים שאלישע ישאר
עוד מעט תתחננו שמאיר סיני לא יעזוב
ראבק תתעוררו על החיים שלכם, זה שסבלנו 40 שנה לא אומר שחייבים להמשיך לסבול
תרשו לעצמכם לחלום,להעיז ולהגיד אני רוצה יותר
זה לא בושה
ממש לא מבין מה הקשר.
זה שאתה חולה רבש זה הבנו.
"תרשו לעצמכם לחלום",נו באמת?? כאילו ההתלבטות בין אלישע לגרוודיולה עם שלל הצוות הספרדי.
תתעורר,כולם אותה רמה,אין הבדלים כאילו גדולים.
ns75 כתב:
ברור שמותר, אבל רשמת "לא רוצה את רן. או בכר או רוני לוי או זר."
אז את מי אתה רוצה? את פטטה מכוכב בטטה?
יותר פשוט להגיד לא רוצה להחליף את אלישע וזהו...(שזה כשלעצמו מטריד מאוד,אם אתה אוהב לראות כדורגל)
אני מאוד רוצה להחליף את אלישע אבל אם זה לא אחד משלושתם או קאליבר אחר שפתאום יצוץ (איזה יצחק שום כזה) אז כבר עדיף להישאר עם אלישע!
לאט לאט (מאוד לאט לאט) אנחנו (אולי) משתפרים איתו...ואני מעדיף לא להחליף בכוח. רב"ש למשל הצטייר אצלי תמיד כמאמן דיי חלש שלמרות ההישג העצום עם קריית שמונה אני חושב שעשו ממנו יותר מדיי בגלל דברים אחרים (משקל, הדמות בבובה של לילה וכו').
לא מתלהב מברק בכר או המורה שלו רב"ש.
כמובן שכבר מאסתי באלישע ובאין שיטה/דרך שלו, על אף התחת המאוד גדול שלו.
אבל, לא רואה מאמן ישראלי כרגע שיכול לקחת אותנו עוד צעד אחד קטן קדימה שזה מה שחסר לנו ולכן הייתי שמח להחליף את אלישע רק אם אלונה משנה חשיבה ומביאה לפה צוות מקצועי זר ברמה גבוהה מבלי לחסוך בשום פרט כי זה הדבר האמיתי.
להגיד שרב"ש עם הדרך שלו עדיף על אלישע עם האין שיטה ודרך זה פשוט הזוי, רב"ש עם הדרך שלו הוביל את מכבי פתח תקווה לפלייאוף העליון, אני בטוח שעם הסגל שיש למכבי פתח תקווה אלישע נלחם עכשיו בתחתית..
ns75 כתב:בחיי שיש פה אנשים שחווים חזק חזק את תסמונת האישה המוכה
בוחרים ביבי
רוצים שאלישע ישאר
עוד מעט תתחננו שמאיר סיני לא יעזוב
ראבק תתעוררו על החיים שלכם, זה שסבלנו 40 שנה לא אומר שחייבים להמשיך לסבול
תרשו לעצמכם לחלום,להעיז ולהגיד אני רוצה יותר
זה לא בושה
ns75 אני מאוהב בך
מסכים עם כל מילה שלך ויותר מזה.
אם רק לאנשים היה את האומץ לנסות להחליף ולא להשאר עם הרע המוכר, ביבי היה עף, אלישע לא היה בכלל אופציה לעונה הבאה ומי יודע מה עוד...?
דר אדום בנשמה כתב:
ns75 אני מאוהב בך
מסכים עם כל מילה שלך ויותר מזה.
אם רק לאנשים היה את האומץ לנסות להחליף ולא להשאר עם הרע המוכר, ביבי היה עף, אלישע לא היה בכלל אופציה לעונה הבאה ומי יודע מה עוד...?
דר אדום בנשמה כתב:להגיד שרב"ש עם הדרך שלו עדיף על אלישע עם האין שיטה ודרך זה פשוט הזוי, רב"ש עם הדרך שלו הוביל את מכבי פתח תקווה לפלייאוף העליון, אני בטוח שעם הסגל שיש למכבי פתח תקווה אלישע נלחם עכשיו בתחתית..
כי אלישע נלחם בתחתית עם בני סכנין ב-2007/2008?
די נו, אם רב"ש יבוא אלינו האוהדים ירצו את הראש שלו באוקטובר. גם אני לא רוצה שאלישע ימשיך ואני חושש שהעונה הרביעית שלו אצלנו תהיה אסון כמו העונה הרביעית בחיפה, אבל אני לא רואה מישהו שהוא לא רוני לוי שמתאים כרגע.
הפועלעולה כתב:
די נו, אם רב"ש יבוא אלינו האוהדים ירצו את הראש שלו באוקטובר. גם אני לא רוצה שאלישע ימשיך ואני חושש שהעונה הרביעית שלו אצלנו תהיה אסון כמו העונה הרביעית בחיפה, אבל אני לא רואה מישהו שהוא לא רוני לוי שמתאים כרגע.
לאלישע היה את בוזגלו באותה עונה, את מי יש לרב"ש?
באמת את מי יש לו?
הוא מצליח נטו בזכות קבוצתיות, אלישע מצליח בזכות כוכבים לא יעזור כלום, אלישע כמעט ירד עם ההרכב הכי טוב שהיה להפועל כפר סבא רק להזכיר לכם.
לא בריא אהא? דמוקרטיה זה ממך והלאה אני רואה, כל מי שלא חושב כמוך הוא חולה נפש, וואלה אתה אדם מדהים זקנצ'יק...
לך לבית אבות לא יזיק לך, כנראה שהסניליות לא פסחה עלייך.
הפועלעולה כתב:
לא יקרה, אני אגיד לך גם למה ומה הייתה הבעיה של חיפה.
במשך כל ה3 עונות הראשונות של אלישע מכבי חיפה שלו התאפיינה בערך במה שהפועל באר שבע שלו מתאפיינת היום כולל האין שיטה ודרך אבל דבר אחד קרה לו בעונה הרביעית- הוא איבד את הפאסון שלו. היו לו החתמות שנבעו מלחץ ופתאום בקיץ אחד הגיעו 12-13 שחקנים בינוניים מינוס למכבי חיפה. זאת גם הסיבה שלא ראובן עטר, לא אריק בנאדו ולא הסרבי המפוחד הצליחו. כי כל מה שהיה להם זה חן עזריאלים ושמעון אבוחצירות למיניהם שהם הכל חוץ מלידרים. זאת גם הסיבה שחיפה של עטר, שכטר ובניון נראית טוב פי כמה.
פה, כש95% מהסגל סגור לכמה שנים קדימה אני לא רואה מצב שבו זה קורה