אמן.ns75 כתב:
מספיק כבר עם הקשקוש הזה של הגביע
באמת נראה לך שיש שחקן שלא יתאמץ בגביע אם הוא יודע שאלישע לא ממשיך?
כל שחקן רוצה גביע ברזומה בלי קשר אלישע או לא אלישע,וזה עוד בלי להזכיר את החרמנות על הבונוס מאלונה על זכייה
וחוץ מזה, אם גביע אומר עוד שנה של אלישע פה אז על הז** שלי הגביע
אלישע לוי?
Re: אלישע לוי?
ForeverRed כתב: טעות הקלדה אחרי יום ארוך.
עמך הסליחה

אין בעיה, חבר, יש כאלו שאינם ערים להבדל.
- simply-red
יורגן קלופ עוזב את דורטמונד בסוף העונה..
נכשל בדורטמונד העונהsimply-red כתב:יורגן קלופ עוזב את דורטמונד בסוף העונה..

אם כבר דוגמאות מחו"ל, תנו לי להיות אתלטיקו.
קבוצה שעוברת יריבות עשירות בהרבה בזכות קשיחות וטירוף.
קבוצה שעוברת יריבות עשירות בהרבה בזכות קשיחות וטירוף.
אם כבר מדברים על קלופ.
מאמן שלקח קבוצה כמעט מפורקת והפך אותה לאימפריה יבשתית, גם אצלו ההתחלה הייתה בינונית (מקום 6 למיטב זכרוני) והעונה האחרונה הייתה כישלון גדול.
למרות העונה הנוכחית, הוא עוזב עם הערכה עצומה מצד האוהדים, שיחד עם המועדון לבטח יוקירו אותו בפרידה הראויה להישגים אליהם הביא את המועדון.
הקפיצה שלנו לצמרת בשנתיים האחרונות דומה מאוד לזו של דורטמונד.
אפשר להתווכח על אלישע, אם הוא ראוי להמשיך או לא. אבל אם וכאשר הוא יעזוב, אני מקווה שאנחנו כקהל נדע להעריך את ההישגים הבאמת בלתי מובנים מאליהם שהשגנו איתו, ושנדע להיפרד ממנו בצורה מכובדת ומעריכה כמו שדורטמונד נפרדים מקלופ.
מאמן שלקח קבוצה כמעט מפורקת והפך אותה לאימפריה יבשתית, גם אצלו ההתחלה הייתה בינונית (מקום 6 למיטב זכרוני) והעונה האחרונה הייתה כישלון גדול.
למרות העונה הנוכחית, הוא עוזב עם הערכה עצומה מצד האוהדים, שיחד עם המועדון לבטח יוקירו אותו בפרידה הראויה להישגים אליהם הביא את המועדון.
אפשר להתווכח על אלישע, אם הוא ראוי להמשיך או לא. אבל אם וכאשר הוא יעזוב, אני מקווה שאנחנו כקהל נדע להעריך את ההישגים הבאמת בלתי מובנים מאליהם שהשגנו איתו, ושנדע להיפרד ממנו בצורה מכובדת ומעריכה כמו שדורטמונד נפרדים מקלופ.
הייתי ציני אחי. קלופ ללא ספק מאמן אדיר שעשה דברים גדולים עם דורטמונד והוא ראוי להערכה. כנ״ל לגבי אלישע- מאמן מצויין שעשה איתנו דברים ששנים על גבי שנים לא היו פה והוא ראוי לכבוד והערכה מאיתנו (וכן, הוא לגמרי מיצה)bs war כתב:אם כבר מדברים על קלופ.