ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

שליחה על ידי RedHell »

doctorslayer כתב:
אתם צריכים להקשיב יותר לבחור פה.
כל מילה מלמיליאן.
כשתגיב כמו אריק ולא תאיים בחרם מנויים ואפילו תייחל לזה בגלל מאמן כזה או אחר יהיה אפשר להתייחס גם אלייך ברצינות.

אריק לגביי הדברים שלך, אני מסכים לחלוטין, מעדיף השקעה נכונה בתשתיות מאשר שחקני חיזוק במיליון יורו, לאורך זמן זה ישתלם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: מה שאתה אומר הוא בדיוק סלע המחלוקת ביננו.
נכון,כולנו חרדים ליום שאלונה תלך,ולא יהיה מי שייקח על עצמו את הקבוצה לא כי התשתית גרועה,אלה כי זאת קבוצה שאין לה תארים,אין לה מסורת של תארים,אין לה שום דבר שהיא יכולה להתגאות בו ולהציג איתו את מרכולתה.
הרי בוא נלך בקו שלך ונשקיע יותר בנוער ותשתיות ופחות ברכש ומה יקרה אז? הציפיות של הקבוצה יהיו בהתאם,קצב רכישת המנויים יהיה בהתאם ויהיה די זהה למה שהיה כאן לפני מספר עונות.
אנשים,אוהדי כדורגל,רוכשים,נמשכים למצויינות לא לתהליכים ויסודות.
וגם אלונה אם לא תראה כאן תואר,זאת הסיבה היחידה שתלך,לא הקהל ולא בבלת.
אז אני אומר שגם אם נציג כדורגל פחות יפה,אבל כזה שימלא את ארון התארים,היום זה גביע,מחר גביע הטוטו ובעזרת השם מתישהו אליפות,תוסיף לזה מגרש חדש,בסיס מנויים של 8-9אלף,זה מה שייצור הפועל ב"ש חדשה,חזקה,רעננה,כזאת שגם אם אלונה תלך,אנשים יעמדו בתור בשביל לרכוש אותה.
מה שאתה אומר מתאים יותר לקבוצות כמו מכבי פ"ת,הפועל עכו,ללא כל שאיפות ורצון לגדל שחקנים ולמכור אותם לכל המרבה במחיר.ע"ע אשדוד ששם תאמין לי שלא חסר כסף,עשו אקדמיה,תשתית,צעירים וכל זה מה עוזר אם אף אחד לא בא לראות אותם?
להכות בברזל שהוא חם אומר מבחינתי שכל עוד שאלונה כאן עם הכסף הגדול,זה למתג את הפועל בש כמועדון מעוטר ולי זה ממש לא משנה איך יראה הכדורגל לפחות לא כרגע.
יש גם דרך ביניים. צריך לשפר תשתיות ובמקביל לתקוע יתד בצמרת. זו לא סיסמא אלא עניין של הגדרת יעדים וסדרי עדיפויות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:
כשתגיב כמו אריק ולא תאיים בחרם מנויים ואפילו תייחל לזה בגלל מאמן כזה או אחר יהיה אפשר להתייחס גם אלייך ברצינות.

אריק לגביי הדברים שלך, אני מסכים לחלוטין, מעדיף השקעה נכונה בתשתיות מאשר שחקני חיזוק במיליון יורו, לאורך זמן זה ישתלם.
אני לא איימתי בכלום , אמרתי שאני לא קונה מנוי במידה ואלישע ממשיך.
איום זה במטרה להפחיד , אני הצבתי עובדה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:
אני לא איימתי בכלום , אמרתי שאני לא קונה מנוי במידה ואלישע ממשיך.
איום זה במטרה להפחיד , אני הצבתי עובדה.
אחח כמה שאתם אוהדים ***'ה. רק זינו אתם מכבדים, רק את מי שמוכר אתכם בשקל ורבע ורומס את הכבוד שלכם עד הסוף.
באה אישה ששמה על הפרצוף תחת של ה-200 אלף תושבים שלנו מיליונים כל שנה ואתם מתפלספים ופוגעים בהכנסה היחידה שלה מהמועדון המקולל הזה אך ורק כי היא עוף נדיר.כי היא לא מפטרת סדרתית ולא נכנעת ללחצים שלכם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: אחח כמה שאתם אוהדים ***'ה. רק זינו אתם מכבדים, רק את מי שמוכר אתכם בשקל ורבע ורומס את הכבוד שלכם עד הסוף.
באה אישה ששמה על הפרצוף תחת של ה-200 אלף תושבים שלנו מיליונים כל שנה ואתם מתפלספים ופוגעים בהכנסה היחידה שלה מהמועדון המקולל הזה אך ורק כי היא עוף נדיר.כי היא לא מפטרת סדרתית ולא נכנעת ללחצים שלכם
אתה משורר אחי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אפתח בזה שאני מאוד אוהב את אלונה וחושב שהיא הדבר הטוב ביותר שקרה לנו ומקווה מאוד שהיא לא תעזוב גם לא בעוד 500 שנה.

אבל, יש פה כמה דברים שאולי אתם מפספסים. אלונה מרוויחה מהשידוך איתנו לא פחות משאנחנו מרוויחים, קבוצת כדורגל זה עסק מפסיד וכשלאיש עסקים יש עסק מפסיד הוא מגלגל אליו רווחים ממקומות אחרים ומשלם פחות מס הכנסה. תוסיפו לזה את הפרסום הנלווה, הכבוד וההערצה שהיא מקבלת ביחד עם ההשפעה שזה נותן לה (מי ספר אותה לפני הפועל ב"ש? מי היה נותן לה תואר יקיר העיר הנגב? איפה היא הייתה יכולה ללחוש ככה על אוזנו של ראש עיר מהגדולות בארץ?) וקיבלתם win-win.
ויש עוד משהו, נכון שאלונה משקיעה מכספה וממרצה (שתבורך על זה) בהפועל ב"ש, אבל היא גם מקבלת משאבים עירוניים, שבאים מהארנונה של כל תושבי ב"ש, אם זה בשימוש במתקנים או בתשלומים אחרים לעירייה שהיא פטורה מהם (תשאלו את מכבי כמה הם משלמים).
הקבוצה היא של האוהדים במשמורת אצל הבעלים. אין זכות קיום לקבוצה במיוחד הפועל ב"ש בלי האוהדים שלה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:אפתח בזה שאני מאוד אוהב את אלונה וחושב שהיא הדבר הטוב ביותר שקרה לנו ומקווה מאוד שהיא לא תעזוב גם לא בעוד 500 שנה.

אבל, יש פה כמה דברים שאולי אתם מפספסים. אלונה מרוויחה מהשידוך איתנו לא פחות משאנחנו מרוויחים, קבוצת כדורגל זה עסק מפסיד וכשלאיש עסקים יש עסק מפסיד הוא מגלגל אליו רווחים ממקומות אחרים ומשלם פחות מס הכנסה. תוסיפו לזה את הפרסום הנלווה, הכבוד וההערצה שהיא מקבלת ביחד עם ההשפעה שזה נותן לה (מי ספר אותה לפני הפועל ב"ש? מי היה נותן לה תואר יקיר העיר הנגב? איפה היא הייתה יכולה ללחוש ככה על אוזנו של ראש עיר מהגדולות בארץ?) וקיבלתם win-win.
ויש עוד משהו, נכון שאלונה משקיעה מכספה וממרצה (שתבורך על זה) בהפועל ב"ש, אבל היא גם מקבלת משאבים עירוניים, שבאים מהארנונה של כל תושבי ב"ש, אם זה בשימוש במתקנים או בתשלומים אחרים לעירייה שהיא פטורה מהם (תשאלו את מכבי כמה הם משלמים).
הקבוצה היא של האוהדים במשמורת אצל הבעלים. אין זכות קיום לקבוצה במיוחד הפועל ב"ש בלי האוהדים שלה.
ואיך כל מה שאמרת(שבחלקו לא נכון) מתקשר לעובדה שהחלטה שלה למנות מאמן כזה או אחר לא אמורה לפגוע במספר המינויים שיעשו או לא?
אתם אוהדים של הפועל באר שבע, לא של אלישע לוי, לא של מאור בוזגלו ולא של אלונה. משקיעים בכם מלא כסף, הדרך היחידה שלכם לגמול היא להגיע למגרש ולתת אמון בתהליך שנעשה.

מינוי זה לפני הכל. לפני סגל, לפני מאמן ולפני תוצאות. מי שרץ לעשות מינוי רק כי החתימו את מליקסון או פוגבה, הוא הרבה דברים, אבל מעל הכל אוהד הצלחות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Totti כתב: ואיך כל מה שאמרת(שבחלקו לא נכון) מתקשר לעובדה שהחלטה שלה למנות מאמן כזה או אחר לא אמורה לפגוע במספר המינויים שיעשו או לא?
אתם אוהדים של הפועל באר שבע, לא של אלישע לוי, לא של מאור בוזגלו ולא של אלונה. משקיעים בכם מלא כסף, הדרך היחידה שלכם לגמול היא להגיע למגרש ולתת אמון בתהליך שנעשה.

מינוי זה לפני הכל. לפני סגל, לפני מאמן ולפני תוצאות. מי שרץ לעשות מינוי רק כי החתימו את מליקסון או פוגבה, הוא הרבה דברים, אבל מעל הכל אוהד הצלחות.
מה לא נכון אחי?
לא כל דבר עוסק באלישע. התכוונתי יותר לעניין האקססלוסיביות של אלונה על המועדון "זה הכסף שלה ושתעשה בו מה שהיא רוצה".
אני חושב שמתעסקים פה בכן או לא אלישע הרבה מעבר לפרופורציות. אלישע הוא לא חזות הכל, אפשר גם להשאיר אותו ולחזק אותו באנשי מקצוע שיגבו את הצדדים החלשים שלו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:אפתח בזה שאני מאוד אוהב את אלונה וחושב שהיא הדבר הטוב ביותר שקרה לנו ומקווה מאוד שהיא לא תעזוב גם לא בעוד 500 שנה.

קודם כל אני אגיד לך שאלונה היא הבעלים היחידה בכדורגל שלנו שאומרת קבל עם ועדה שהקבוצה היא קודם כל של האוהדים,אז ככה שהמשפט האחרון שלך לא מחזיק מים.
אני רוצה להזכיר לך שהיא הביאה את ברדה בגלל שהאוהדים ביקשו,את מליקסון רק כי האוהדים עשו כאן לחץ שלא ייאמן,את אופיר חיים בעונה הראשונה שלה,רק כי האוהדים ביקשו.
אז אם היא רוצה להחליט מי יהיה המאמן זו זכותה המלאה ואין לזה קשר לכמות המנויים שתהיה כאן בשנה הבאה והנה אני אומר לך שאלה אם כן ינחת כאן מוריניו לא תהיה לזה השפעה בכמות המנויים.
זה שיש כאן כמה כאילו שהשתן קצת עלה להם לראש ומתנים את מינוי המאמן במינויים הם אפילו לא טיפה בים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אז בעצם אנחנו עושים לה טובה, לא??? ;)

שלח תגובה