RedHell כתב:
אני אחדד את החשש שלו, מול מכבי, ביתר, חיפה או הפועל תל אביב בתקופה טובה שיינתן כל הצפוני לאורחת.
מבטיח לך שתשמע 3200 שהוא קהל חוץ הרבה יותר מכל ה13 שלנו.
מה הקשר איך נשמע אותם ביחס אלינו? זה כבר תלוי בנו בלבד.
ותרשום לעצמך - לרוב המשחקים מול הגדולות אנחנו לא שווים יותר מ-13,000. זה באופנה עכשיו לעוף על עצמנו
מה הקשר איך נשמע אותם ביחס אלינו? זה כבר תלוי בנו בלבד.
ותרשום לעצמך - לרוב המשחקים מול הגדולות אנחנו לא שווים יותר מ-13,000. זה באופנה עכשיו לעוף על עצמנו
אורי אתה לא שנה או שנתיים ביציע, אתה יודע טוב כמוני שקהל אורחת תמיד נשמע מעודד יותר, בטח כשהקבוצה שלו טובה יותר.
להגיד לי מה שאנחנו שווים? אני שנים טוען שהגרעין שחנו הוא 5-6 ובמשחקי בית גדולים מגיעים ל8-8.5 השנה יש הזדמנות לכך למלא את האצטדיון כל משחק נגד הגדולות וסכך להקטין אותם ל1600 וככה לחזק את הביתיות שלנו.
blueman כתב:
ברגע שיש מתקנים ראויים מי שאוהב כדורגל יגיע ולא בהכרח אם הוא אוהד שרוף. השבוע פגשתי סטודנט אוהד הפועל ת״א שאמר לי שעשה מנוי לשנה הבאה בטרנר כי המתקן מרשים והוא ממש אוהב כדורגל והוא מעביר פה לא מעט שבתות וכמובן שהוא ישמח להנות מלראות משחקים, מה שאני מנסה להגיד זה שמכבי חיפה יכולה בכיף להגיע לאותם מספרים כי בסופו של דבר יש שם איצטדיון ברמה גבוהה ויש מלא אנשים שפשוט רוצים להגיע למקום נורמלי ולראות משחק