מה נשתנה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מה נשתנה?
ד"א אימון אכן זה לא רק כושר אבל בכל אימון יש שעה שעתיים לכושר אימון טקטי וכו'.
ברגע שיש 4-5 אימןנים ביום בשבוע פלא שהכושר נראה ככה?
אבל תמשיכו לדבר על כמה שאני פיקציה ולא מבין כלום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה לא חושב.. זו הבעיה.דר אדום בנשמה כתב:אני מצטער שאני חושב מעבר לבנוניות של רובכם.
אתה בטוח שאם מוסיפים עוד כמה קונוסים לאימון או מביאים מאמן שמקום הלידה שלו ספרד פתאום השחקנים שלנו יהפכו למכונות חסרות חומצת חלב ועייפות של השריר.
יש פה אנשים שלמדו את התחום מסבירים לך שאתה טועה אבל אתה בשלך.
אדון/גברת דר וינגייט, שחרר אותנו כבר.
אני כבר שלושה ימים מתחרפן לבד עם התופעה הזו שנקראת דר.
אמרו עלי כבר הכל בחיים, אני ציני, רע לפעמים, עוקצני, מתנשא מידי פעם, חושב שהשמש זורחת לי מהתחת,
אבל בשורה התחתונה אני מצליח לנהל דיון בוגר וקוהרנטי עם כל רמה של בנאדם,
מילדים בני 7 ועד פרופסורים באוניברסיטה שויקיפדיה עוד מתעדכנת אצלם על ערכים.
איתו זה לא עובד. בלתי אפשרי
אמרו עלי כבר הכל בחיים, אני ציני, רע לפעמים, עוקצני, מתנשא מידי פעם, חושב שהשמש זורחת לי מהתחת,
אבל בשורה התחתונה אני מצליח לנהל דיון בוגר וקוהרנטי עם כל רמה של בנאדם,
מילדים בני 7 ועד פרופסורים באוניברסיטה שויקיפדיה עוד מתעדכנת אצלם על ערכים.
איתו זה לא עובד. בלתי אפשרי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה לא בינוני אתה פשוט בור וחסר הבנה בנושא (אני לא רוצה להשתמש במילים חריפות אבל יש מילה שמתארת אנשים שגם לא יודעים וגםדר אדום בנשמה כתב:אני מצטער שאני חושב מעבר לבנוניות של רובכם.
מתעקשים להגיד שהם כן יודעים),
ההוכחה לכך היא שהתעלמת מכל ההסברים שנתתי לך, אם אתה כ"כ מבין בבקשה תגיב לעובדות שנתתי לך,
אני מנסה להתייחס אלייך כבנאדם שאפשר לדבר איתו אבל אתה אטום ואח"כ מתפלא למה אנשים פה לא יכולים לסבול אותך.
אתה אשכרה מחקה את החיקויים של עצמך.. איך אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות? אתה מזכיר לי שדר ופרשן במשחק כדורגל שאחד תמיד אומר את הנגד רק בשביל לייצג דעה נוספת (נפוץ מאוד) ולאו דווקא כי זה מה שהוא חושבדר אדום בנשמה כתב:ד"א אימון אכן זה לא רק כושר אבל בכל אימון יש שעה שעתיים לכושר אימון טקטי וכו'.
אתה פיקציה.דר אדום בנשמה כתב:ד"א אימון אכן זה לא רק כושר אבל בכל אימון יש שעה שעתיים לכושר אימון טקטי וכו'.
לא קיים.
סיוט בחלומות.
פרדי קרוגר של הפורום.
מה קשור בינוניות מה??????????????דר אדום בנשמה כתב:אני מצטער שאני חושב מעבר לבנוניות של רובכם.
אין בעיה לנהל דיון שלכל אחד יש דעה משלו, מקובל (אפילו אם הדעה שלו היא מוגזמת וחוזרת על עצמה מיליון פעם אמממ) , אבל אתה לא מבין שאין דבר כזה להתאמן 3 פעמים אימון כושר ביום? אתה לא מבין שכושר זה דבר שנבנה? בחייאת דר
אביב עזוב אחי, אני ויתרתי תוותר גם.avivgolan כתב:
אתה לא בינוני אתה פשוט בור וחסר הבנה בנושא (אני לא רוצה להשתמש במילים חריפות אבל יש מילה שמתארת אנשים שגם לא יודעים וגם
מתעקשים להגיד שהם כן יודעים),
ההוכחה לכך היא שהתעלמת מכל ההסברים שנתתי לך, אם אתה כ"כ מבין בבקשה תגיב לעובדות שנתתי לך,
אני מנסה להתייחס אלייך כבנאדם שאפשר לדבר איתו אבל אתה אטום ואח"כ מתפלא למה אנשים פה לא יכולים לסבול אותך.
2 אנשים שעשו קצת יותר מחודש אימונים בחדר כושר מנסים להסביר לו שהדברים לא עובדים ככה אבל הוא מתעקש, עוד מעט הוא יגיד לך "אבל אבקת חלבון זה כמו סטרואידים וזה לא בריא לגוף".
חלאס אח, לא שווה להמשיך אם הבנאדם מתעקש שהוא יודע יותר מכולם מבלי שרץ פעם אחת בחייו מרחק של יותר מהשירותים למטבח.
ד"א ח"ח על וינגייט חחחח

דר,
בטוויטר אני עוקב אחר מולי אפשטיין הוא מאמן כושר מהבכירים ומדריך ראשי בויינגט.
הוא לפני כמה ימים שבניית היכולת הגופנית של שחקן מתבססת על מיומנות איכות ודיוק. אז אם כמה מאמני כושר שתביא וכמה אימוני כושר שיעשו הכל תלוי בשחקן עצמו בסופו של דבר.
ואין לזה שם קשר לבנוניות של שחקן כזה או אחר
או של קבוצה
בטוויטר אני עוקב אחר מולי אפשטיין הוא מאמן כושר מהבכירים ומדריך ראשי בויינגט.
הוא לפני כמה ימים שבניית היכולת הגופנית של שחקן מתבססת על מיומנות איכות ודיוק. אז אם כמה מאמני כושר שתביא וכמה אימוני כושר שיעשו הכל תלוי בשחקן עצמו בסופו של דבר.
ואין לזה שם קשר לבנוניות של שחקן כזה או אחר
או של קבוצה
תקנו אותי אם אני טועה, אבל ממה שאני הבנתי מהמסיבת עיתונאים שבכר דיבר, זה שהייתה כוונה להביא עוד מאמן כושר זר, משהו שלא הסתדר, וכעת הכוונה להביא עוד מאמן כושר ישראלי, לא?
יש לי קריאה (ושמיעה) סלקטיבית. אני מתעלם מהמוץ.Totti כתב: חלק מההכנה הלקויה אשתקד היתה בחסות המלחמה בדרום, אבל בגדול, ההכנה השנה הרבה יותר טובה וממוקדת, כפי שציינת בהודעות הקודמות.
(וכרגיל, חפרו לך מלא בלי לקרוא עד הסוף ולהבין)
רק ככה שורדים שנים בשער שתיים ולהבדיל דיונים עקרים בפורום.
- ForeverRed
לקרוא ולתלוש שיערות.דר אדום בנשמה כתב:אני מצטער שאני חושב מעבר לבנוניות של רובכם.
אם לא היה אחד כמוך היה צריך להמציא אותך (או שלא).
ניר, יהיה מאמן כושר נוסף.
להבנתי, מירב עיסוקו יהיה עם הציוד החדש וניתוח הנתונים.
אז פנאן, לא מבין איך אפשר לבוא בביקורת שעושים כזו קפיצת מדרגה ממאמן אחד לשניים חדשים, כמו שאומרים רומא לא נבנתה ביום אחד, ואנחנו גם עוד לא ריאל מדריד.ForeverRed כתב:
ניר, יהיה מאמן כושר נוסף.
להבנתי, מירב עיסוקו יהיה עם הציוד החדש וניתוח הנתונים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
העובדה היא שבזמן שמכבי ת"א מתאמנים עם מכשירי כושר על המגרש ורצים תוך כדיי סחיבה של משקולות דונים ועוד אצלנו רצים בקונוסים מסביב למגרש ממש שיא הכושר.
כושר גופני צריך להתחיל בהדרגה גג שבועיים אחריהם לעלות למקסימום ולעלות את המקסימום עוד יותר תוך כדיי שמירה על השריר עם אימונים אירוביים ובנייה דל כל השרירים ולא רק שרירים ספציפיים.
ברגע שדחקן נפצע בארבע ראשי זה סימן לכושר לקוי.
ברגע ששחקן לא שומר 90 דקות על אותו רמת משחק זה סחמן שאפשר לעשות הרבה יותר.
ולא צריך ללמוד חינוך גופני בשביל לדעת את זה...
כושר גופני צריך להתחיל בהדרגה גג שבועיים אחריהם לעלות למקסימום ולעלות את המקסימום עוד יותר תוך כדיי שמירה על השריר עם אימונים אירוביים ובנייה דל כל השרירים ולא רק שרירים ספציפיים.
ברגע שדחקן נפצע בארבע ראשי זה סימן לכושר לקוי.
ברגע ששחקן לא שומר 90 דקות על אותו רמת משחק זה סחמן שאפשר לעשות הרבה יותר.
ולא צריך ללמוד חינוך גופני בשביל לדעת את זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר לא יודע אם אתה לומד .
אבל תחשוב על זה רגע לך, תלמד אימון כושר גופני מקצועי
את הידע כבר יש לך, את החזון העצמי אתה בונה
אתה לא מנצל את היכולות שלך נכון ...
אבל תחשוב על זה רגע לך, תלמד אימון כושר גופני מקצועי
את הידע כבר יש לך, את החזון העצמי אתה בונה
אתה לא מנצל את היכולות שלך נכון ...