באר שבע- ביתר, רביעי 20:50
- The red one
Re: באר שבע- ביתר, רביעי 20:50
וואלה שכחתי מזה. אז בכלל......
ודווקא לא בטוח שכזה על הזין השלט.
ודווקא לא בטוח שכזה על הזין השלט.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב:צודק שמעון, טוטי לא יפה.
10/11.
בכל מקרה זה סותר את הטענה שזה נגמר בשנות ה-90.
חוליגנים יש משני הצדדים. הלו, לפני כמה שנים אוהדים שלנו פירקו את האוטובוס של אשדוד וגנבו מהם את רוב הציוד. הייתה לזה סיבה? לא. הקהל התמתן, להערכתי בגלל אלונה, ועדיין יש עשבים שוטים.
אותי מעניין מאוד יהיה לראות האם אוהדי הצהבת יצאו מכאן בשלום במחזור מס' 2 אחרי השלט שהם דפקו לנו .
נווה,
לא סותר ולא כלום. זה אירוע נקודתי מאוד ועוד יהיו כאלו.
בשנות ה-90 האלימות בוסרמיל היתה משהו מפחיד. אבל היא כאין וכאפס לעומת מה שעד היום הולך בטדי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red and white
- Title: Almog
אני כמעט בטוח שהמכות לא היו לאנשים מהארגון אלא לאוהדים רגילים עם חולצות אדומותTotti כתב: על הז** השלט, המכות מהגמר
- The red one
בטח שזה משנה! זה עוד יותר מתסיס את העניינים.Totti כתב:זה לא ממש משנה
אם ארגון "בא" על ארגון, זה עוד מקובל. שארגון בא על אוהדים רגילים לעומת זאת...
אורי אתה צודק, אין ספק בכך שהאוהדים שלנו התמתנו בצורה דראסטית. אבל פאנטים תמיד יהיו, בכל מקום.
הימור שלי?שלא.אדום בלב בנשמהההה כתב:צודק שמעון, טוטי לא יפה.
10/11.
בכל מקרה זה סותר את הטענה שזה נגמר בשנות ה-90.
חוליגנים יש משני הצדדים. הלו, לפני כמה שנים אוהדים שלנו פירקו את האוטובוס של אשדוד וגנבו מהם את רוב הציוד. הייתה לזה סיבה? לא. הקהל התמתן, להערכתי בגלל אלונה, ועדיין יש עשבים שוטים.
אותי מעניין מאוד יהיה לראות האם אוהדי הצהבת יצאו מכאן בשלום במחזור מס' 2 אחרי השלט שהם דפקו לנו .
איזה שלט?
- The red one
ייום אחרי המשחק בשוויץ, הפנאטיקס צילמו את עצמם עם דגל של הארגון שנגנב. לא יודע בדיוק איך (פריצה למחסן בעיר או לקיחה מגמר הגביע) אבל זו הפעם הראשונה ששלל רציני של ארגון האוהדים שלנו (עוד מימי מהקאמלס) "נלקח בשבי" על ידי ארגון יריב.
גדי - ראיתי שנתפסת בעדת וסרמיליה ללא חולצת ברדה הרגילה שלך, ומילא בלעדייה, גם לא באדום!! מה ההסבר?!
גדי - ראיתי שנתפסת בעדת וסרמיליה ללא חולצת ברדה הרגילה שלך, ומילא בלעדייה, גם לא באדום!! מה ההסבר?!
התשובה במודגש.אדום בלב בנשמהההה כתב:ייום אחרי המשחק בשוויץ, הפנאטיקס צילמו את עצמם עם דגל של הארגון שנגנב. לא יודע בדיוק איך (פריצה למחסן בעיר או לקיחה מגמר הגביע) אבל זו הפעם הראשונה ששלל רציני של ארגון האוהדים שלנו (עוד מימי מהקאמלס) "נלקח בשבי" על ידי ארגון יריב.
וכן, אם המשחק נגד מכבי בטרנר יהיה מטורף ברמות אחרות. יש כל כך הרבה מטענים מסביב למשחק הזה.
- The red one
אם מדובר בפריצה למחסן (שמעתי כל כך הרבה גרסאות כולל שהדגל נשכח בסמי עופר והמנקים הביאו אותו לאוהדי מקקי) אזי שזה לא השלט היחיד שנגנב ואז בכלללללללללללללללללל יהיה בלאגן :O
אני כבר רואה את התסריט הבא:
טרנר מאושר, חציצה מאושרת. המשטרה לא תהיה ערוכה מספיק/לא תצליח למנוע התלהטות קהל ביציע הצפוני, יהיו בלאגנים והופ! אין יותר חציצה בצפוני לעולם ועד.
נחכה ונראה
טרנר מאושר, חציצה מאושרת. המשטרה לא תהיה ערוכה מספיק/לא תצליח למנוע התלהטות קהל ביציע הצפוני, יהיו בלאגנים והופ! אין יותר חציצה בצפוני לעולם ועד.
נחכה ונראה

בלי קשר לדגל או לא.
יהיה חם מאוד בטרנר במפגש הזה ולא בגלל המזג האוויר.
יהיה חם מאוד בטרנר במפגש הזה ולא בגלל המזג האוויר.
אני לא רואה מצב שאוהדינו שיישבו בצפוני יעשו בעיות. הבעייתיים ואלו שבאים ויהיו חמים על שלל/מכות/וואטאבר שהיה מזמן מנויים לדרומי או ליציעים המרכזיים.אדום בלב בנשמהההה כתב:אם מדובר בפריצה למחסן (שמעתי כל כך הרבה גרסאות כולל שהדגל נשכח בסמי עופר והמנקים הביאו אותו לאוהדי מקקי) אזי שזה לא השלט היחיד שנגנב ואז בכלללללללללללללללללל יהיה בלאגן :O
נחכה ונראה
לדעתי אם יהיה בלגן הוא יהיה מחוץ לאיצטדיון וגם לא ליד הצפוני (המשטרה תשב על האיזור חזק ואני רוצה לראות מי ״גבר״ לעשות לידם שרירים)
חחחחאדום בלב בנשמהההה כתב:ייום אחרי המשחק בשוויץ, הפנאטיקס צילמו את עצמם עם דגל של הארגון שנגנב. לא יודע בדיוק איך (פריצה למחסן בעיר או לקיחה מגמר הגביע) אבל זו הפעם הראשונה ששלל רציני של ארגון האוהדים שלנו (עוד מימי מהקאמלס) "נלקח בשבי" על ידי ארגון יריב.
האמת שבטדי אני לא לוקח סיכון.ברדה נשאר בבית...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מי שמזלזל בפסיכיים שיש בקהל הזה לא מבין על מה הוא מדבר.
יכול להגיד לכם שאוהדי מכבי מפחדים מאוד מאוד להגיע לכאן ויש לזה סיבה טובה.
יכול להגיד לכם שאוהדי מכבי מפחדים מאוד מאוד להגיע לכאן ויש לזה סיבה טובה.