הפינה הפסימית מחזור 5
Re: הפינה הפסימית מחזור 5
1. לגורש היתה היום יותר עבודה מדני עמוס.
2. רק מזכיר לכל מי שמאשים רק את השחקנים בזמרות שלכם 10 שנים אחורה- גם על זה אחראי המאמן. אם השחקנים של הקבוצה היריבה רוצים יותר מהשחקנים שלנו, זו בעיה של המאמן לא פחות משל השחקנים.
2. רק מזכיר לכל מי שמאשים רק את השחקנים בזמרות שלכם 10 שנים אחורה- גם על זה אחראי המאמן. אם השחקנים של הקבוצה היריבה רוצים יותר מהשחקנים שלנו, זו בעיה של המאמן לא פחות משל השחקנים.
צריך רוטציה אבל גם יציבותCrazyRed7 כתב: זה מצחיק.
בעונה שעברה התלוננו על כך שאין רוטציה - היום בוכים שאין יציבות בהרכב או בעצם הרכב קבוע.
בעונה שעברה התלוננו על מאמן מקובע - היום בוכים על מאמן שמעיז, מנסה ומשנה(גם אם לא הולך).
בעונה שעברה התלוננו על ה4-4-2 והנחיתות במרכז המגרש - היום בוכים שלא פותחים עם 2 חלוצים.
פעם התבכיינו שלא נותנים צ'אנס לשחקנים צעירים - היום בוכים ששחקן צעיר פתח מול קבוצה מהחלשות בליגה.
מידי פעם צריך שני חלוצים, בטח כש90% מהקבוצות בליגה מוותרות מראש על השליטה במרכז המגרש נגדנו
שחקנים צעירים צריכים לשחק בעמדה שלהם
לא ראיתי את בכר מעיז היום
הכי פסימי מבחינתי הוא שראיתי היום את הקבוצה של שנה שעברה ולפני שנתיים.
- dardasmiley
בוזגלו חושך
בן ביטון, עדיף שישב בצד ויתן לאוחיון להראות לו קצת איך עושים.
הובאן לטעמי, נעלם לפרקים גדולים מדי ולא נכנס מספיק לרחבה.
גורדנה, מצטער הוא לא שחקן לקבוצת צמרת, כל פעולה שלו חמישים שנה.
ארבייטמן צריך ללמוד מה זה נבדל ואיך עושים תנועה לעומק.
סוארז המשחק הכי גרוע שלו אצלנו. פשוט חושך. זמן טאהא!
אנחנו צריכים להבין שמרבית קבוצות הליגה יגיעו נגדנו בצורה כזו, צפוף מאחור מתפרצות מקדימה. אם לא נלמד איך פורצים בונקר, איך פותחים בטירוף ומתיישבים על היריבה מדקה אפס נאכל הרבה קש.
ועוד משהו, גם היום וגם נגד חיפה, קבוצה מצופפת בתוך הרחבה, המגנים לא עוברים שחקן ראשון בהגבהות אבל אף אחד לא בועט מבחוץ. מה יש לכם? לא כל גול צריך לעבור שחקן, זה לא סטנגה בשכונה. תבעטו! תבעטו!! תבעטו!!!!
בן ביטון, עדיף שישב בצד ויתן לאוחיון להראות לו קצת איך עושים.
הובאן לטעמי, נעלם לפרקים גדולים מדי ולא נכנס מספיק לרחבה.
גורדנה, מצטער הוא לא שחקן לקבוצת צמרת, כל פעולה שלו חמישים שנה.
ארבייטמן צריך ללמוד מה זה נבדל ואיך עושים תנועה לעומק.
סוארז המשחק הכי גרוע שלו אצלנו. פשוט חושך. זמן טאהא!
אנחנו צריכים להבין שמרבית קבוצות הליגה יגיעו נגדנו בצורה כזו, צפוף מאחור מתפרצות מקדימה. אם לא נלמד איך פורצים בונקר, איך פותחים בטירוף ומתיישבים על היריבה מדקה אפס נאכל הרבה קש.
ועוד משהו, גם היום וגם נגד חיפה, קבוצה מצופפת בתוך הרחבה, המגנים לא עוברים שחקן ראשון בהגבהות אבל אף אחד לא בועט מבחוץ. מה יש לכם? לא כל גול צריך לעבור שחקן, זה לא סטנגה בשכונה. תבעטו! תבעטו!! תבעטו!!!!
- ForeverRed
דווקא מליקסון מנסה לקחת על עצמו והרבה כדורים עוברים דרכו, רק שקצת קשה גם למסור וגם לרוץ להבקיע.אדום זקן כתב: תראה יש כאן מכלול של דברים.
גם מאמן שלא כל כך סגור על עצמו בחלק ההתקפי וגם חולייה קידמית שלא מנפקת מספרים.
במחזוריות של קבוצה תמיד יהיו לה תקופות פחות טובות ולכן יש את הציפייה שאחד השחקנים ייקח על עצמו, מה שלא קורה.
מצד שני האופטימי הוא שברק בכר הוא די דומה בסגנון לרבש וידוע הוא שלוקח זמן לקבוצות שלהם להתחבר לשיטה.
בוא נקווה שזה יקרה.
בוזגלו הוא אכזבה גדולה בקטע הזה. נעלם לחלוטין באגף.
- simply-red
עוד משהו שמאוד בולט אצלנו בהשוואה לק"ש של בכר, אני זוכר שמולם היה קשה מאוד להגיע למצבים, הקבוצות ירקו דם במשחקים מולם, אולי בכר קצת זנח את הפן הזה אצלנו בגלל חומר השחקנים הנדיר שיש לו בהתקפה אבל משחק ההגנה הקבוצתי שלנו פשוט לא קיים,זה פחות בולט בגלל שרוב הזמן הכדור אצלנו אבל זה נראה שמאוד מאוד קל להגיע מולנו למצבים.
לי זה נראה כמו בעיית משמעת.simply-red כתב:עוד משהו שמאוד בולט אצלנו בהשוואה לק"ש של בכר, אני זוכר שמולם היה קשה מאוד להגיע למצבים, הקבוצות ירקו דם במשחקים מולם, אולי בכר קצת זנח את הפן הזה אצלנו בגלל חומר השחקנים הנדיר שיש לו בהתקפה אבל משחק ההגנה הקבוצתי שלנו פשוט לא קיים,זה פחות בולט בגלל שרוב הזמן הכדור אצלנו אבל זה נראה שמאוד מאוד קל להגיע מולנו למצבים.
לא נראה לי שבכר הורה היום ל6 שחקני שדה לא לרדת להגנה כל המחצית השנייה.
Re: הפינה הפסימית ע"ש באר שבעי באדום
זה לא אותו אחד?yossi כתב: ארבייטמן ושלומי פרשו מכדורגל ושכחו להודיע. גרועים בקטע מחריד.

האמת,קצת מתחיל להרגיז כל הסגידה העיוורת הזאת למליקסון.ForeverRed כתב: דווקא מליקסון מנסה לקחת על עצמו והרבה כדורים עוברים דרכו, רק שקצת קשה גם למסור וגם לרוץ להבקיע.
בוזגלו הוא אכזבה גדולה בקטע הזה. נעלם לחלוטין באגף.
מה הוא עשה היום? עזוב היום,מה עשה יום שני? כמה בישולים יש לו? כמה שערים? עד מתי כל ההתחכמויות האלה של לרקוד עם הכדור באמצע המגרש במקום לתת כבר פס לגול?
לא צריך לענות,התשובה שלכם ברורה," לא מבינים אותו","המאמן לא מציב אותו בעמדה שלו".
מספיק כבר! דווקא במשחקים כאילו,הוא זה שאמור לעשות את ההבדל.
לא אשם, מה פתאום, זה אנחנו ש:אדום בלב בנשמהההה כתב:לא יודע מה בכר כל כך אשם..
- מעלים את סוארז שכבר שבועות נראה יותר גרוע מהצרות שלי כשעל הספסל מחכה רעב בלם מצוין (טהא).
- עושים חוות נסיונות עם שחקן נוער (ולא, דן ביטון לא היה הכי גרוע, אפילו היה בין הפחות גרועים) כשיש חוסר משווע בדקות משחק לשחקנים "מובילים".
- מוציאים את אוגו במחצית שבוע שני ברציפות וכמעט משלמים במזומן עקב כך.
- מעלים את סוארז (מרוב יאוש) לשחק חלוץ מרכזי.
ןאפשר להמשיך עוד ועוד...
חד וחלק הפסד של מאמן.
מסכים.אדום זקן כתב: האמת,קצת מתחיל להרגיז כל הסגידה העיוורת הזאת למליקסון.
מה הוא עשה היום? עזוב היום,מה עשה יום שני? כמה בישולים יש לו? כמה שערים? עד מתי כל ההתחכמויות האלה של לרקוד עם הכדור באמצע המגרש במקום לתת כבר פס לגול?
לא צריך לענות,התשובה שלכם ברורה," לא מבינים אותו","המאמן לא מציב אותו בעמדה שלו".
מספיק כבר! דווקא במשחקים כאילו,הוא זה שאמור לעשות את ההבדל.
תאונה רצינית ופקק עצבני בכביש 6 דרום
חד וחלק!אדום זקן כתב:הפסד של מאמן.
- simply-red
משחק הבא אם אני במקום בכר אני שם לידי בספסל את ביטון וסוארז, נותן צאנס לטאהא ולאוחיון, וכל שחקן התקפה שעושה פוזות בהגנה כמו ווקאמה היום שליווה עד החצי את ההתקפות של עכו בירידה להגנה משאיר אותו ביציע.yedidel כתב:
לי זה נראה כמו בעיית משמעת.
לא נראה לי שבכר הורה היום ל6 שחקני שדה לא לרדת להגנה כל המחצית השנייה.
עם האצטדיון החדש וההשקעה של אלונה קרה משהו מיוחד בעיר, ההתלכדות סביב הקבוצה היא מדהימה ובממדים שלא היו. הדרך נראתה סלולה או לפחות טובה יותר ואז בא המשחק הזה שמוריד את כולם בבום לקרקע הרי זה אותו דבר שום דבר לא באמת השתנה.
השחקנים שוב מגיעים שאננים
אין אף אחד שירים את הרמה שיקח אחריות.
שוב טעויות בבחירת הסגל (אין חלוץ גולר ) ויחיד שהיה שוב מותח שריר.
שוב כושר לקוי והמון פציעות.
אז מה השתנה באמת?
השחקנים שוב מגיעים שאננים
אין אף אחד שירים את הרמה שיקח אחריות.
שוב טעויות בבחירת הסגל (אין חלוץ גולר ) ויחיד שהיה שוב מותח שריר.
שוב כושר לקוי והמון פציעות.
אז מה השתנה באמת?