זו צריכה להיות השאיפהTal_Hbs כתב:
ציפית שננצח ברצף כל העונה ?
את המתנות השנה גמרנו לחלק אני מקווה
Re: את המתנות השנה גמרנו לחלק אני מקווה
ועל זה נאמר,
שימי בחייאת שימי
שימי בחייאת שימי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ציפיתי שנפסיק ליפול מול קבוצות תחתית.Tal_Hbs כתב:
ציפית שננצח ברצף כל העונה ?
1 מ6 מעכו ובני יהודה.
- dardasmiley
ו9 מ9 מול ביתר, הפועל ת'א ומכבי פת.CrazyRed7 כתב: ציפיתי שנפסיק ליפול מול קבוצות תחתית.
1 מ6 מעכו ובני יהודה.
ומכבי לקחה 0 מ6 מול רעננה וביתר
מה הנקודה שלך?
לקחת שני דברים לא קשורים הוצאת אותם מהקשר עשית סלט והגשת את זה כאילו מינימום אנחנו מועמדים לירידה.
בחיי שאני לא מצליח להבין את האנשים שחושבים שאנחנו לא הולכים לאבד אף נקודה כל העונה.
מבין את האכזבה, היא מוצדקת. גם אני מאוכזב.
אהיה מואכזב גם אחרי רצף של 70 נצחונות שיעצר בתיקו 4:4 בקאמפ נאו נגד ברצלונה. אני אוהד.
אבל בואו נחזור למציאות, התיקו בשבת הוא השעון מעורר לזחיחות, לחוסר ההשקעה ולמחשבה שזה יבוא בקלות. התיקו בשבת הוא עוד מכשול בדרך של קבוצה ששואפת לקרוא תיגר אמיתי על התואר.
אם קורצנו העונה מהחומר הנכון, נעלה בעוד ארבעה ימים לדשא בטרנר ולא ניתן לאף בונקר לעצור אותנו בדרך חזרה למסלול בנצחונות,
אם אנחנו מתכוונים לתרץ מראש "בבונקר", " פציעות ", "מגרש קטן", " השופטים עם מכבי", אז עדיף שנניח את הכפפות היום, כי הקרב הזה אבוד מראש.
אהיה מואכזב גם אחרי רצף של 70 נצחונות שיעצר בתיקו 4:4 בקאמפ נאו נגד ברצלונה. אני אוהד.
אבל בואו נחזור למציאות, התיקו בשבת הוא השעון מעורר לזחיחות, לחוסר ההשקעה ולמחשבה שזה יבוא בקלות. התיקו בשבת הוא עוד מכשול בדרך של קבוצה ששואפת לקרוא תיגר אמיתי על התואר.
אם קורצנו העונה מהחומר הנכון, נעלה בעוד ארבעה ימים לדשא בטרנר ולא ניתן לאף בונקר לעצור אותנו בדרך חזרה למסלול בנצחונות,
אם אנחנו מתכוונים לתרץ מראש "בבונקר", " פציעות ", "מגרש קטן", " השופטים עם מכבי", אז עדיף שנניח את הכפפות היום, כי הקרב הזה אבוד מראש.
כשאני דיברתי על זחיחות וכו' אחרי הניצחון על חיפה כמעט הרגת אותיTotti כתב:מבין את האכזבה, היא מוצדקת. גם אני מאוכזב.

וכן, ברור שאני קונה עוד 5 ניצחונות רצופים ותיקו אחרי. פשוט האיבוד נקודות דווקא נגד קבוצות כמו עכו ובני יהודה זה מאכזב. ציפיתי שנמשיך לאגור נקודות.
- ForeverRed
אם היינו מנצחים את מכבי היינו עכשיו 4 נקודות מעליהם.CrazyRed7 כתב: כשאני דיברתי על זחיחות וכו' אחרי הניצחון על חיפה כמעט הרגת אותי
וכן, ברור שאני קונה עוד 5 ניצחונות רצופים ותיקו אחרי. פשוט האיבוד נקודות דווקא נגד קבוצות כמו עכו ובני יהודה זה מאכזב. ציפיתי שנמשיך לאגור נקודות.
לאבד נקודות זה תמיד מאכזב, ללא קשר לזהות היריבה.
תודה.dardasmiley כתב:
ו9 מ9 מול ביתר, הפועל ת'א ומכבי פת.
ומכבי לקחה 0 מ6 מול רעננה וביתר
מה הנקודה שלך?
לקחת שני דברים לא קשורים הוצאת אותם מהקשר עשית סלט והגשת את זה כאילו מינימום אנחנו מועמדים לירידה.
בחיי שאני לא מצליח להבין את האנשים שחושבים שאנחנו לא הולכים לאבד אף נקודה כל העונה.
אתה דיברת על זחיחות של אוהדים שהיא קשקוש גמור בעיניי.CrazyRed7 כתב: כשאני דיברתי על זחיחות וכו' אחרי הניצחון על חיפה כמעט הרגת אותי
לא זכור לי שאוהדי מכבי שמתפלספים אם ינצחו 7:1 את עכו או יסתפקו ב-4:0 משפיעים על תוצאת המשחק.
רק אצלנו המזרחנים מהדרום מאמינים בשטויות האלו, חלילה לא להישמע יהירים פן נענש בחטא האוהדים ונקבל בראש
בני יהודה דווקא לפני מכבי מיני משברון בגלל צעירי
שחקנים מבואסים על דמאיו
והנה המתנה התורנית של איינוגבה שפותחת את המשחק
אם לא שופט שייתן להם פנדל מפוקפק
תמיד שחקן יריב יעשה טעות שתיתן להם את הנקודות
הפסד הנקודות לבינתיים גורם לנו שוב לרדוף אחריהם
החלק האופטימי יש עוד הרבה נקודות בקופה
שחקנים מבואסים על דמאיו
והנה המתנה התורנית של איינוגבה שפותחת את המשחק
אם לא שופט שייתן להם פנדל מפוקפק
תמיד שחקן יריב יעשה טעות שתיתן להם את הנקודות
הפסד הנקודות לבינתיים גורם לנו שוב לרדוף אחריהם
החלק האופטימי יש עוד הרבה נקודות בקופה
על מה אתה מדבר? פתחו להם את התחת! מכבי נראו היום טוב ונמצאים במגמת שיפור. יכול להיות שזה בגלל החולשה של בני יהודה ויכול להיות שיש שיפור כי פשוט יש שיפור. הדבר שהכי עצבן אותי הוא שכשהסתכלתי על אבוקסיס והשוותי אותו לאיך שהיה נראה מולנו (עמדתי מעליו) זה פשוט שני מאמנים שונים. כשאתה כל כך כבוי ונראה חסר מוטיבציה, מה אתה מצפה מהשחקנים שלך?? איך אתה מעז לדבר על קבוצה שלא בליגה שלך?? רעננה בליגה שלך?? בית"ר בליגה שלך?? ק"ש? תלמד מהם יא לוזר. ואף מילה על הקירבה לאלי (מלקק טחורי מכבי) גוטמן, המאמן הבא של מכבי ת"א. שונא אותך אבוקסיס!!!!