מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: מוחמד גאדיר

שליחה על ידי גיא חניה »

adomi כתב:לטעמי כל חלוץ פחות מ 1.85 שמגיע זה טעות

חסרה לנו נוכחות פיזית ברחבה וזה בולט מאוד.

גדיר מקביל לברדה/ שלומי, אין פה חידוש.

אני הייתי משאיר את שלומי ומחפש איזה תואם ראדוניץ של מכבי.
שלומי 1.86 ושהוא משחק מרגישים נוכחות של דנידין. ואין שום קשר בין גאדיר לברדה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

adomi כתב:לטעמי כל חלוץ פחות מ 1.85 שמגיע זה טעות

חסרה לנו נוכחות פיזית ברחבה וזה בולט מאוד.

גדיר מקביל לברדה/ שלומי, אין פה חידוש.

אני הייתי משאיר את שלומי ומחפש איזה תואם ראדוניץ של מכבי.
מה הספקת לראות מראדוניץ חוץ מזה שהוא בגובה של מאצבן ונראה כמוהו?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

לשלומי יש נוכחות ברחבה (לא מטורפת אבל יש) השער שלו נגד הפועל חיפה לפני המספרת הוא גבר על שני בלמים במאבק אווירי וזה לא פעם ראשונה שלו.

ראדוניץ מהיר טכני ופיזי, אני מניח שאם לא היו לו בעיות בריאותיות הוא היה באירופה מזמן

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

adomi כתב:לשלומי יש נוכחות ברחבה (לא מטורפת אבל יש) השער שלו נגד הפועל חיפה לפני המספרת הוא גבר על שני בלמים במאבק אווירי וזה לא פעם ראשונה שלו.

ראדוניץ מהיר טכני ופיזי, אני מניח שאם לא היו לו בעיות בריאותיות הוא היה באירופה מזמן
תשמע אחי, אני באמת לא מבין איך ולמה אתה מעלה כאן שם של שחקן ששיחק 27 דק' במצטבר בליגת העל ובאירופה, ההיי-לייט של הפעולות שלו מסתכמות בהחמצה מטורפת נגד קרית שמונה ונצחון בשני מאבקי גובה בשיא הגרבצ טיים נגד צ'לסי.

אין בעיה עם דעות שונות ומשונות, אבל מאיפה הנחתת פתאום את ראדוניץ כדוגמא למשהו?

רוצה מודל לגודל וטכניקה? ראדה פריצה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לשלומי אין שום נוכחות, אבל אני כן מסכים שצריך כאן חלוץ יותר מאסיבי.
חבל לי שאין לנו אף שחקן התקפה עם משחק ראש משובח בזמן שיש בקבוצה מגביהים כל כך מוכשרים כמו בוזגלו ונוואקמה (ודודזאדה כמובן).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Bswar בשבילך, למרות שנעלמת, חמי אוזן:

תסתכלו על אוהדי מכבי תל אביב בכדורגל, ותראו שם את אוהדי בית"ר. העובדה שיש לאלופת המדינה בעלים הרבה יותר טוב שלא מנוהל על ידי הגזענים ביציע, אינה אומרת שאין גזענים ביציע. שנאת הערבים, שיש המבלבלים אותה עם לאומנות, אוכלת את יציעי בלומפילד בדיוק כמו שהיא אוכלת את יציעי טדי. אלו רק התוצאות בשנים האחרונות שגונבות מהם את ההצגה.

מדהים לגלות כיצד האלימות של אותם אוהדי מכבי תל אביב בסכנין עוברת בשקט יחסי בתקשורת ואצל כל הפרזיטים שקופצים בראש ברגע שיש אירועי קשים בכדורגל. תארו לעצמכם מה היה קורה במדינה אם היו אלה אוהדי בית"ר שהיו זורקים אבנים על מכוניות חונות בדוחא, אחרי שהם יורדים מהאוטובוס שמביא אותם לאצטדיון. כאן אפילו אין נקמה. סתם שנאה לשם שנאה, אלימות לשם אלימות וגזענות בשם הלאומיות. תהיו בטוחים שבאף מגרש החלאות האלה לא היו נוהגים כך.

סיפור הנפת הדגלים בדוחא ושירת ההמנון הקולנית הם בערך אותו דבר. עכשיו, כמה קל, יבוא הצדקן הממוצע ויגיד לאן הגענו – מה, במדינה שלנו אסור להניף דגלים. מה, אסור לנו לשיר את ההמנון. הגיע הזמן שההתאחדות לכדורגל ומנהלת הליגה תבהיר להם שזה לא המקרה. הנפת הדגלים היא אקט שנועד לסמן את האוהדים של סכנין. להגיד להם אנחנו ישראלים ואתם לא. הדגל הזה הוא שלנו ולא שלכם. אתם לא שייכים. אתם לא רק יריבים, אתם אויבים. אתם לא מכאן. לכו מפה. כנ"ל לגבי שירת ההמנון. כמה חבל שראדי לא היה שם.

ואוהדי מכבי תל אביב השפויים? ברובם פועלים כמו אוהדי הפועל תל אביב השפויים. מתעלמים מהשיר הקבוע נגד טועמה, כי הוא בכלל לא נגד ערבים. שוכחים מהר את מה שעשו לראדי, ובעיקר איך שזוכרים אותו היום. מהם אתה לא מצפה. אבל מה עם הנהלת המועדון האירופי? עד מתי הם יסתתרו מאחורי שלילת מנויים וכל מיני פעולות סרק שנועדו לרצות את דייני ההתאחדות, במקום להתעמת באמת עם התופעה. איפה זהבי? למה הוא לא כזה דמות גדולה מהחיים גם במקרה הזה? ואיפה ג'ורדי? מה עוד צריך לקרות כדי שתבינו שבגינה שלכם יש גם עשבים שוטים מאוד מסוכנים, שביום שגולדהאר יילך הם יחזרו לשלוט. נכון, פחות עשבים מבית"ר במקרה הזה של הגזענות. אבל השורשים עמוקים באותה מידה.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

טוטי אני מקבל את ההערה שלך לגבי ראדה פריצה,הוא בהחלט דוגמא טובה, רק מסייג ואומר שמהמעט דקות שראדוניץ קיבל הוא הראה ניצוצות וגם לפי הוידאו שביוטיוב.

foreverred לשלומי ועוד איך יש נוכחות ברחבה! שוב לא כמו של פריצה(לכולי עלמא) אבל יש לו נוכחות, הבעיה שלו זה עם הריכוז והסיומת שאני מאמין שאפשר לשפר.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

אם גדיר בא, שלומי חייב ללכת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: אני יודע..סתם צחקתי..אין טעם להתייחס לאנשים טיפשים
אין טאעם זה נכון אבל אל תחשבו שהם לא קיימים במציאות.

בעונה שעברה נאסר חגג עם התנועה של התפילה (שכורעים על הברך ומרכינים את הראש לדשא) וזכה למטר קללות משער 5 והבנתי גם משער 2. אמנם לא משהו מטורף , אבל בשער 5 לפחות 10 אנשיםם שונים קיללו אותו, ואז גם התחילו לריב איתם וזה כמעט הגיע למכות. וכל זה תוך כדי שחוגגים גול.....

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

למה חייב לנסות לייפות דברים?
יש ארגוני אולטראס שהם פוליטיים כמו הפנאטיקס, אינפרנו ורדה או הלה פאמיליה(אם אפשר לקרוא לזה אולטראס), ימניים קיצוניים, ומפגינים את זה.
ויש גם ארגונים שדוגלים בנו פוליטיק כמו הקופים, או הארגון שלנו.
הפנאטיקס ארגון גזעני לכל דבר, בדיוק כמו הלה פאמיליה. ההבדל היחיד הוא שבבית"ר יש הרבה יותר שיתוף פעולה מצד הקהל הרחב, ובמכבי זה בעיקר של הארגון.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

https://www.youtube.com/watch?v=IfdUgLuadGM" onclick="window.open(this.href);return false;

1:09
איזה גול :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם:

הלוואי יגיע

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפועלעולה כתב:https://www.youtube.com/watch?v=IfdUgLuadGM

1:09
איזה גול :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם: :בהלם:

הלוואי יגיע
פששש נראה הכי מהיר בעולם לגילו

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

הוא חלוץ מעולה ומאוד מגוון!
בעונה שעברה יצא לי לעקוב אחריו הרבה (תודה לליגת החלומות) והוא הבקיע שערים עם הראש, עם הרגל, דחיקהץ, דריבל, בעיטה. יש לו את זה לבחור והלוואי שיגיע!

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

דודו דהאן הסוכן שלו.. סיכוי מאוד טוב שיגיע.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

סניור כתב:הוא חלוץ מעולה ומאוד מגוון!
בעונה שעברה יצא לי לעקוב אחריו הרבה (תודה לליגת החלומות) והוא הבקיע שערים עם הראש, עם הרגל, דחיקהץ, דריבל, בעיטה. יש לו את זה לבחור והלוואי שיגיע!
הכי מפתיע בו זה המשחק גב, ספרתי איזה 5 שערים שהתחילו מזה, וסיימו בגול כי הוא יודע לשחק על שטח קטן. בגול נגד הפועל תא ממש התלהבתי ממהירות שלו.
באמת הלוואי שיבוא!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה