התנהגות בושה של חלק מהאוהדים שלנו.dor69 כתב:תרגיעו עם הקונספירציות, הכל טוב עם הארגון. הדף קיבל גל של דיווחים כפוגעני וירד זמנית מפייסבוק.
כאילו נהנים מדרמות. אשכרה לקחו זבוב והפכו אותו לפיל ומאז חוגגים.
התנהגות בושה של חלק מהאוהדים שלנו.dor69 כתב:תרגיעו עם הקונספירציות, הכל טוב עם הארגון. הדף קיבל גל של דיווחים כפוגעני וירד זמנית מפייסבוק.
היה מלא קונפטי! בשקיות של סופר!nir767676 כתב:
היה קונפטי בקטנה של 10 אנשים של שנייה וחצי.
הרגיש כמו שם קוד
לא הבנתי, אתה מצפה מאלונה לקבל את המעשה של האבוקות כי זה נוח לך? כי זה מבחינתך יפה בעין?oranu כתב:אלונה הוציאה את הפוסט במיוחד כדי שאלה יהיו התגובות נגד הארגון במידה ויידלקו אבוקות.
היא עשתה מעשה לא חכם כי היא גורמת לבעיות עם הקהל שלה.
היא רצתה לבטל את הפריסה ביחד עם המשטרה כי היה מידע מודיעיני לפירוטכניקה.
שלא תטעו - אני לא בעד האבוקות בעיקר בגלל העונשים המטופשים של בית הדין כנגד הקבוצות כמו קנסות ומשחקי רדיוס, אבל ויש פה אבל גדול -
לא יכול להיות שרק בבאר שבע בעלים לא מתמודד עם הדלקת פירוטכניקה פעם או פעמיים בשנה.
בביתר בסכנין בהפועל במכבי בחיפה ובאינספור מקומות בכל אירופה, בבלקן, בדרום אמריקה מועדונים גודלים ומפוארים הרבה יותר מתמודדים.
אז נכון אני מסכים עם כולם שרדיוס לא שווה גם 1000 אבוקות, אבל בכל זאת -
אין גזענות יש תצוגות אדירות יש עידוד מפחיד יש תפאורה בכל היציעים המון פעמים בעונה והשתפרנו פלאים.
בגלל פעם אחת שנזרקו אבוקות לשכוח את כל מה שהיה כל השנה?
לשכוח את התצוגה המפחידה שהייתה במשחק הזה? עם פריסה מדהימה?
הגיע הזמן שהאשמה לא תהיה על הארגון ולא על המועדון.
יש משטרה ואם מישהו מסתכן בלהדליק אבוקה שיתפסו אותו ויעשו מה שצריך.
אי אפשר בכל משחק גדול לצפות מארגון אוהדים לשלוט בכל אוהדי הפועל באר שבע כי הוא לא מסוגל.
נעשו מאמצים כבירים ובכל זאת התופעה הזאת היא בלתי נמנעת, היא הייתה פה ותישאר פה והיא אצלנו בממדים מזעריים ביותר.
אגב סתם לצורך ידיעה - עקב עונש הרדיוס שעומד מעל המועדון אחד מהזורקים מוכן להודות בכדי שהקבוצה לא תקבל את העונש ושלא יישלחו 15,000 לטדי במשחקי בית הבאים.
אז גם מי שהאבוקות לא לטעמו ואני מבין את הדיעה הזו, כדאי שתשמעו את כל הצדדים כי וואלה לא יכול להיות שהכנות של ארגון למשחק עונה שנעשו בעשרות אלפי שקלים ובאישור כל הגורמים יבוטלו ביום משחק בגלל מידע מודיעיני.
שהמשטרה תעשה עבודתה, אף אחד לא ירק לאלונב בפרצוף בטח לא הארגון כי אף אחד לא התחייב להשתלט על יציע כזה חם ולוהט במשחק כל כך חשוב ומכריע, ידענו שזה יכול לקרות, קיווינו שלא, בסוף זה מה שהיה.
לפחות לא הדליקו מתחת לפריסה שזה היה החשש של המשטרה.
ומבחינתי הכי חשוב זה שמי שיכול לגרום לעונש קולקטיבי על קהל שלם מוכן לקום ולהגיד זה אני ולקבל את העונש בעצמו, אז גם אם הוא אדיוט לטעמכם לפחות הוא אדיוט עם עמוד שדרה ואדיוט שמוכן לקבל את ההשלכות למעשים שלו.
התגובה שלך מחשידה קצת.oranu כתב:אלונה הוציאה את הפוסט במיוחד כדי שאלה יהיו התגובות נגד הארגון במידה ויידלקו אבוקות.
שלא תטעו - אני לא בעד האבוקות בעיקר בגלל העונשים המטופשים של בית הדין כנגד הקבוצות כמו קנסות ומשחקי רדיוס, אבל ויש פה אבל גדול -
לא יכול להיות שרק בבאר שבע בעלים לא מתמודד עם הדלקת פירוטכניקה פעם או פעמיים בשנה.
בביתר בסכנין בהפועל במכבי בחיפה ובאינספור מקומות בכל אירופה, בבלקן, בדרום אמריקה מועדונים גודלים ומפוארים הרבה יותר מתמודדים.
אין גזענות יש תצוגות אדירות יש עידוד מפחיד יש תפאורה בכל היציעים המון פעמים בעונה והשתפרנו פלאים.
אי אפשר בכל משחק גדול לצפות מארגון אוהדים לשלוט בכל אוהדי הפועל באר שבע כי הוא לא מסוגל.
נעשו מאמצים כבירים ובכל זאת התופעה הזאת היא בלתי נמנעת, היא הייתה פה ותישאר פה והיא אצלנו בממדים מזעריים ביותר.
אגב סתם לצורך ידיעה - עקב עונש הרדיוס שעומד מעל המועדון אחד מהזורקים מוכן להודות בכדי שהקבוצה לא תקבל את העונש ושלא יישלחו 15,000 לטדי במשחקי בית הבאים.
אז גם מי שהאבוקות לא לטעמו ואני מבין את הדיעה הזו, כדאי שתשמעו את כל הצדדים כי וואלה לא יכול להיות שהכנות של ארגון למשחק עונה שנעשו בעשרות אלפי שקלים ובאישור כל הגורמים יבוטלו ביום משחק בגלל מידע מודיעיני.
שהמשטרה תעשה עבודתה, אף אחד לא ירק לאלונב בפרצוף בטח לא הארגון כי אף אחד לא התחייב להשתלט על יציע כזה חם ולוהט במשחק כל כך חשוב ומכריע, ידענו שזה יכול לקרות, קיווינו שלא, בסוף זה מה שהיה.
ומבחינתי הכי חשוב זה שמי שיכול לגרום לעונש קולקטיבי על קהל שלם מוכן לקום ולהגיד זה אני ולקבל את העונש בעצמו, אז גם אם הוא אדיוט לטעמכם לפחות הוא אדיוט עם עמוד שדרה ואדיוט שמוכן לקבל את ההשלכות למעשים שלו.
בטח, אחי, אישה פרובלמטית, אתה לא יודע? רק בעיות איתה...אדום זקן כתב: התגובה שלך מחשידה קצת.
יש בעיות עם אלונה?
הוא התכוון לבעיות בין אלונה וההנהלה לבין הארגוןdelta7 כתב: בטח, אחי, אישה פרובלמטית, אתה לא יודע? רק בעיות איתה...
doctorslayer כתב:
לא הבנתי, אתה מצפה מאלונה לקבל את המעשה של האבוקות כי זה נוח לך? כי זה מבחינתך יפה בעין?
סבבה הכל טוב ויפה, אז שמי שהדליק או הארגון ככלל ילכו וישלמו את הקנס בהתאחדות.
מבטיח לך שלא תשמע מילה מאלונה בנושא.
"לא יכול להיות שרק בבאר שבע הבעלים לא מתמודד" , מי ישמע טביב חלום חייו לשלם את העונשים האלה, או יענקל'ה.
אני מת על זה שאף אחד לא משלם את המחיר על המעשה, אבל ביקורת לטובה אנחנו שומעים בשפע.
פעם הבאה תכתוב בפונט 500.אורי אדום בנשמה כתב:
תרשה לי, כאחד שלא חבר בארגון, לענות לך:
כן!!!
פירוטכניקה זו תופעת טבע. לא תעקור אותה לעולם. וכמו שכל אדם נורמלי מקבל אחת לכמה שנים קנסות על דו"חות חניה ועבירות תעבורה, שגם בעלי הקבוצות יקחו בחשבון את העניין הזה במאזני הרווח וההפסד שלהם ולא ינהלו מלחמה בטחנות הרוח.
doctorslayer כתב:
פעם הבאה תכתוב בפונט 500.
גם אז תמשיך לקבל את זה כעובדה, כל עוד זה מחוץ לחוק, אתה עובר עליו.
כמה שתחשוב שזה בסדר וזה יפה וזה נחמד וזה נותן אווירה, כרגע זה מחוץ לחוק ועל זה מקבלים קנסות במקרה הטוב, ורדיוסים במקרה הרע.
נמאס לכם? תתחילו מחאת אוהדים שיאשרו פירוטכניקה בחוק, זה יותר יעיל מתגובות "על הז** שלי בית דין" בכל פעם שיעשו את זה.
זה נראה כאילו שהאהבה שלכם לארגון הפכה לגדולה יותר מהאהבה שלכם לקבוצה.oranu כתב:אלונה הוציאה את הפוסט במיוחד כדי שאלה יהיו התגובות נגד הארגון במידה ויידלקו אבוקות.
אמת, לכך הגבתי.CrazyRed7 כתב: הוא התכוון לבעיות בין אלונה וההנהלה לבין הארגון
ForeverRed כתב:לשינוי שעבר הקהל שלנו.