The red one כתב: יותר, הרבה הרבה הרבה (הרבה) יותר.
רק לרגעים של המשחק ואחריו, כי להבדיל, ב-21/5 זה היה צפוי.
אם שואלים אותי אליפות העונה או העפלה לצ'מפיונס+הופעה מכובדת בבתים, אני לוקח אליפות בלי לחשוב פעמיים.
The red one כתב: יותר, הרבה הרבה הרבה (הרבה) יותר.
זה ברור, אורי, אני מדבר על הרגע של השער השלישי. אם היה, היה הרבה יותר חזק מהשער של בן שהר באליפות, כי כפי שאמרת, שם זה היה צפוי.אורי אדום בנשמה כתב:
רק לרגעים של המשחק ואחריו, כי להבדיל, ב-21/5 זה היה צפוי.
אם שואלים אותי אליפות העונה או העפלה לצ'מפיונס+הופעה מכובדת בבתים, אני לוקח אליפות בלי לחשוב פעמיים.
סלטיק זה דרג רביעי באלופות והם בטח לא יעברו סיבובאדום זקן כתב:וואלה כאחד שתמיד אמר שאולי עדיף לנו להתחיל בליגה האירופית.
אחרי שראיתי מה עשינו לסלטיק היום,וואלה היינו עושים בליגת האלופות לא פחות מהפחים האלה עם התקציב של ה60 מליון לירות סוריות.
לא יודע, כשהמצב הוא לא מאחד האגפים אלא ממש מהמרכז, הגבהה היא מאוד קשה, דורשת מעין צ'יפ מעל ההגנה וכשכולם מתחילים ממצב עמידה זה יותר קשה למצוא את הרווח.Totti כתב:סתם שאלה לבוזגלו...
באמת חשבת להבקיע מ-38 מטר ברמות האלו?
מי נראה לך בשער? קנדיל? מאור אלבז? שרן ייני?
ניחא אתה לא עובר את הבלם באף מצב נייח, אבל למה לא לנסות לפחות פעם אחת, ברגע הכי גורלי של המשחק להעלות כדור נורמלי בין ההגנה לשוער. כזה שמייצר טעויות, כזה שאפשר לדחוק, כזה שאולי יסחוט עבירה או קרן...
ראבקקק, עד מתי בוזגלו
רמה של ליגה אירופית וזו הוכחה שנגד חלק גדול מהקבוצות שם יש לנו מה למכור, בטח בבית.שיש כתב: סלטיק זה דרג רביעי באלופות והם בטח לא יעברו סיבוב
לא יהיה זכויות השידור של ליגת האלופות הם של ערוץ 5 והם אף פעם לא מעלים משחק מלאReDo כתב:משחק מלא מישהו?