הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש-מכבי פתח תקווה, שבת, 19:30, טרנר
מדברים יותר מדי מכבי פ"ת.
צריך לשים להם איזה 4 ולהחזיר אותם למקום הטבעי שלהם.
זר עוד יחשוב שכאן זה פורום השחקן ה-12.אדום זקן כתב:מדברים יותר מדי מכבי פ"ת.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מה הקשר?אסי, דגים כתב:
זר עוד יחשוב שכאן זה פורום השחקן ה-12.
- The red one
שחצנותאדום זקן כתב: מה הקשר?
זה מה שהם אמרו עלינו שנה שעברה...אדום זקן כתב: מה הקשר?
ולצורך העניין מכבי פ״ת קבוצה מצויינת. ניצחנו אותם 10 משחקים ברציפות ולכל דבר יש סוף. צפה לביזבוזי זמן, מתפרצות מהירות וקבוצה שבאה להילחם בך עד הסוף
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בולשיט.The red one כתב: שחצנות
מה הקשר לשחצנות?
אם כבר מי שמתנהג בשחצנות זה הם.
שיתנו כבוד,הם לא משחקים נגד הפועל אשקלון.
- The red one
מה שחצני בלהבטיח שעמוס יגלח את הזקן אם הם ינצחו? ההיפך, זה רק אומר לך כמה ברצינות הם מתייחסים למשחק הזה וכמה הם חושבים שהסיכוי לנצח אותנו קטן.אדום זקן כתב: בולשיט.
מה הקשר לשחצנות?
אם כבר מי שמתנהג בשחצנות זה הם.
שיתנו כבוד,הם לא משחקים נגד הפועל אשקלון.
ומה שחצני בלהגיד "אנחנו הולכים לשחק נגד קבוצה אדירה"
לא הבנתי למה כתבת שהם מדברים יותר מדיי..
אתה מזכיר מה שנוח לך.The red one כתב: מה שחצני בלהבטיח שעמוס יגלח את הזקן אם הם ינצחו? ההיפך, זה רק אומר לך כמה ברצינות הם מתייחסים למשחק הזה וכמה הם חושבים שהסיכוי לנצח אותנו קטן.
ומה שחצני בלהגיד "אנחנו הולכים לשחק נגד קבוצה אדירה"
לא הבנתי למה כתבת שהם מדברים יותר מדיי..
מה עם "נקמה מגישים קרה".
לאן הם בדיוק עפים?
שייתנו כבוד, לא שמעתי אותנו מדברים יותר מדי.
ואנחנו האלופה כן?
- The red one
אנחנו לא מדברים כי ככה הוחלט בהנהלת הקבוצה וזה התחיל לפני שנתיים בלי קשר להיותנו אלופה או לא.
ואני אישית מתעלם מכל מיני ציטוטים (גם אצלנו במועדון, גם אצל אחרים) שנאמרים בעילום שם. ממליץ גם לך. ה"נקמה מגישים קרה" נאמר בעילום שם, גורמים במועדון..זה יכול להיות גם האפסנאי..זה לא אומר ש"הם מדברים יותר מדיי"
אם קובי רפואה היה אומר "נקמה מגישים קרה" זה היה משהו אחר.
יש לך מצד אחד שני ציטוטים שנאמרו על ידי בעלי תפקידים במועדון (השוער והמאמן) שהם ההיפך הגמור משחצנות ומ"יותר מדיי דברת", ומצד אחד ציטוט עלום שם, ואתה נדבק דווקא לציטוט עלום השם..
ואני אישית מתעלם מכל מיני ציטוטים (גם אצלנו במועדון, גם אצל אחרים) שנאמרים בעילום שם. ממליץ גם לך. ה"נקמה מגישים קרה" נאמר בעילום שם, גורמים במועדון..זה יכול להיות גם האפסנאי..זה לא אומר ש"הם מדברים יותר מדיי"
יש לך מצד אחד שני ציטוטים שנאמרו על ידי בעלי תפקידים במועדון (השוער והמאמן) שהם ההיפך הגמור משחצנות ומ"יותר מדיי דברת", ומצד אחד ציטוט עלום שם, ואתה נדבק דווקא לציטוט עלום השם..
יש לי הרגשה של שאננות מהמשחק הזה. מן הרגשה שזה טרנר, ותכף יש לנו סריה של משחקים גדולים ומכבי פתח תקווה זה משהו שצריך לטאטא ולהמשיך הלאה. הקהל מחר צריך להעביר אנרגיות לקבוצה, התגעגענו לטרנר, חייבים להדליק את כל המערכת. לראשי הארגון שקוראים פה, לתת מחר דגש על שירים שמשתפים איצטדיון שלם, צריכים לנצח מחר, ובאופן משכנע.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

גבר, האפסנאי או מחלק המגבות או השרת כפופים להנהלת המועדון.The red one כתב:אנחנו לא מדברים כי ככה הוחלט בהנהלת הקבוצה וזה התחיל לפני שנתיים בלי קשר להיותנו אלופה או לא.
אני בטוח כמו שאני מכיר אתכם שאם זה אצלנו הייתם אומרים "מדברים יותר מדי".
ושוב,תכבדו,תשתקו ואם יגיע לכם אז גם תנצחו.
בינתיים שבו בשקט ותכבדו בטח את האלופה ובטח בטרנר.
אז מה שנקרא בוא נרגיע
ואגב אתה לא חייב כל הזמן להיות אנטי טזה לכל נושא שמועלה כאן ולסנגר איפה שלא צריך.
אחרי הקשקושים שלהם לא נראה לי שמישהו יבוא שאנן מחרGuevara כתב:יש לי הרגשה של שאננות מהמשחק הזה. מן הרגשה שזה טרנר, ותכף יש לנו סריה של משחקים גדולים ומכבי פתח תקווה זה משהו שצריך לטאטא ולהמשיך הלאה. הקהל מחר צריך להעביר אנרגיות לקבוצה, התגעגענו לטרנר, חייבים להדליק את כל המערכת. לראשי הארגון שקוראים פה, לתת מחר דגש על שירים שמשתפים איצטדיון שלם, צריכים לנצח מחר, ובאופן משכנע.
- The red one
ועוד פעם, אתה מדבר בלשון רבים כאילו כל שחקני מכבי פתח תקווה הצטלמו לווידאו ואמרו "נקמה מגישים קרה".אדום זקן כתב: גבר, האפסנאי או מחלק המגבות או השרת כפופים להנהלת המועדון.
אני בטוח כמו שאני מכיר אתכם שאם זה אצלנו הייתם אומרים "מדברים יותר מדי".
ושוב,תכבדו,תשתקו ואם יגיע לכם אז גם תנצחו.
בינתיים שבו בשקט ותכבדו בטח את האלופה ובטח בטרנר.
אז מה שנקרא בוא נרגיע
ואגב אתה לא חייב כל הזמן להיות אנטי טזה לכל נושא שמועלה כאן ולסנגר איפה שלא צריך.
זה פשוט מצחיק שאתה אומר לי "להיות אנטי טזה ולסנג'ר איפה שלא צריך" כשהודעה קודמת קודמת כתבת "אתה מזכיר מה שנוח לך", ובפועל - 2 גורמים מזוהים אמרו אמירות שמשדרות בדיוק ההיפך ממה שאתה רוצה להציג, ומצד אחד גורם עלום שם אמר משהו שמסתדר עם האג'נדה שלך, ואתה בוחר דווקא ללכת עם העילום שם. אם זה לא "להזכיר מה שנוח לך" - מה כן ?
אני לא אקח ברצינות ולא אתעצבן/אשמח משום כתבה שבה יצוטט "גורם במועדון הפועל באר שבע אומר כי" או "מוסר כי" ולא אכפת לי מה הוא יגיד. רק אם יכתבו "גורמת בכירה אמרה ש.." ואז כבר זה דיי ברור מי היא

נערך לאחרונה על ידי The red one ב 14 אוקטובר 2016, 12:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
סבבה אחי,שחרר הכל טוב.The red one כתב: ועוד פעם, אתה מדבר בלשון רבים כאילו כל שחקני מכבי פתח תקווה הצטלמו לווידאו ואמרו "נקמה מגישים קרה".
זה פשוט מצחיק שאתה אומר לי "להיות אנטי טזה ולסנג'ר איפה שלא צריך" כשהודעה קודמת קודמת כתבת "אתה מתעלם ממה שנוח לך", ובפועל - 2 גורמים מזוהים אמרו אמירות שמשדרות בדיוק ההיפך ממה שאתה רוצה להציג, ומצד אחד גורם עלום שם אמר משהו שמסתדר עם האג'נדה שלך, ואתה בוחר דווקא ללכת עם העילום שם. אם זאת לא "התעלמות ממה שנוח" - מה כן ?
תתעלם ממה שכתבתי.
שוב מליקסון בקישור? ועוד מול קבוצה מסוכנת כמו פ"ת?
זה נניח שיקול שאני לא מבין. מסוכן ומיותר, גם צריך להביא לאוחנה קצת לרוץ.
נקווה לטוב
זה נניח שיקול שאני לא מבין. מסוכן ומיותר, גם צריך להביא לאוחנה קצת לרוץ.
נקווה לטוב