93 ₪

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: 93 ₪

שליחה על ידי yakar »

חרם מיותר שלא יצליח.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ההנהלה שלנו הציעה להם הסכם הדדיות והם סירבו?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

1,250 כרטיסים נמכרו.
ONE.

החרם מסתמן כמיותר מאוד שרק יפגע בקבוצה.
או שבאמת מחרימים או שלא. בסיטואציה הנוכחית אנחנו מפסידים מכל הכיוונים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

זריהן מפרסם עכשיו שלא יגיעו יותר מ300 אדומים למגרש. הזוי

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yakar כתב:זריהן מפרסם עכשיו שלא יגיעו יותר מ300 אדומים למגרש. הזוי
מוזר ביותר. ברמן בקשר עם החבר'ה של שפע..אני מניח שהמידע שלו הרבה יותר אמין..

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

איך הוא מפרסם מידע כזה כשיש נתון מוכח על מכירת כרטיסים פי 4 ממה שהוא מציין? לא מאמין שיהיה פער כל כך גדול בין האנשים שקנו כרטיס לבין האנשים שלא יגיעו.
האמת אני מרגיש פראייר שאני לא הולך ויש 1300 אוהדים שהולכים, קצת מוציא מהטעם של המחאה אבל אני בטוח שהחיסרון של הארגון יורגש היום. אוהדי באר שבע יכלו לגלות יותר סולידריות עם הארגון.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

South Boy כתב:איך הוא מפרסם מידע כזה כשיש נתון מוכח על מכירת כרטיסים פי 4 ממה שהוא מציין? לא מאמין שיהיה פער כל כך גדול בין האנשים שקנו כרטיס לבין האנשים שלא יגיעו.
האמת אני מרגיש פראייר שאני לא הולך ויש 1300 אוהדים שהולכים, קצת מוציא מהטעם של המחאה אבל אני בטוח שהחיסרון של הארגון יורגש היום. אוהדי באר שבע יכלו לגלות יותר סולידריות עם הארגון.
לא שזה בא על חשבון הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

yakar כתב:
לא שזה בא על חשבון הקבוצה.
אף אחד לא מוחה נגד הקבוצה וחרם על משחק אחד לא יפגע בה, אנחנו לא הקהל היחיד שפתח במחאה על משחק.
מכבי לדוגמא שהם הקהל הכי לא מגובש ומאוחד בעולם והם גם קהל גדול יותר משלנו החרימו את ג'קי כמה פעמים והצביעו ברגליים.

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:
אף אחד לא מוחה נגד הקבוצה וחרם על משחק אחד לא יפגע בה, אנחנו לא הקהל היחיד שפתח במחאה על משחק.
מכבי לדוגמא שהם הקהל הכי לא מגובש ומאוחד בעולם והם גם קהל גדול יותר משלנו החרימו את ג'קי כמה פעמים והצביעו ברגליים.
המרחק משחק פונקציה. אני מאמין שאם המשחק שלנו היה בעכו או אפילו בנתניה, היינו רואים פחות אנשים שמגיעים.

לאנשים אין את הפריבלגיה לוותר על משחק שהוא 40 דקות נסיעה..זה כולל בתוכם גם לא מעט אנשים בדר"כ לא נוסעים למשחקי חוץ והיום יגיעו.

בלי קשר שיש לא מעט אנשים שחושבים (ובצדק לדעתי) שהמחאה הזאת פשוט לא מוצדקת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

"בבאר שבע שוכחים שמדובר בדיוק באותו המחיר שהם גובים מאוהדי הקבוצה האורחת", מסרו מאשקלון.

סלחו לי, הם צודקים לגמרי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

South Boy כתב:
סתם בלי קשר , איך הולך למכבי באשדוד? מצליחים שם עם כל החרמות?

ועדיין , חושב שזה טוב לקבוצה אחרי הפסד לראות קהל תומך.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

Totti כתב:"בבאר שבע שוכחים שמדובר בדיוק באותו המחיר שהם גובים מאוהדי הקבוצה האורחת", מסרו מאשקלון.

+1
ועוד טיעונים הזויים כמו "אשקלון בכל משחק לוקחת 50" רק ששוכחים להגיד שעל פי התקנון של המנהלת זה המחיר המקסימלי שהיא יכולה לגבות למשחקי תחתית. ועוד לא התארחה אצלה קבוצה גדולה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

ובאשקלון שוכחים שבבאר שבע אתה יכול לבוא לקופה ולקנות כרטיס במחיר הנקוב בלי עמלות שאתה מחויב לשלם ולא יודע עד יום המשחק מאיפה תיקח אותם.
זה שזה אחריות המשטרה לא מעניין אותי, וסרמיל היה איצטדיון פח בדיוק כמו סלה ואני לא זוכר שהיה דבר כזה שסגרו קופות.
בחיי שאם המחיר היה 40\80 כמו כמעט בכל מגרש שאנחנו מגיעים אליו לא הייתה לי בעיה למרות שהם מעלים את המחיר במיוחד בשבילנו, אבל כל עניין הקופות הוא פשוט ביזיון.
לגבי המנהלת, מדיניות התמחור שלהם פשוט הזויה ונותנת לקבוצות תוקף לעשוק אוהדים של קבוצה עם קהל, שיקחו מחיר אחיד לכל השנה אם הם רוצים לגבות 80 ש"ח לכרטיס אבל שיקחו בחשבון שאין להם מספיק קהל במשחקים כדי לייצר רווח נורמלי במחיר כזה, אפשרות שלקבוצות עם קהל גדול יש. זה פשוט לא בסדר לגבות מאוהדים של קבוצה מחיר X ומאחרים Y.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 06 נובמבר 2016, 12:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Totti כתב:"בבאר שבע שוכחים שמדובר בדיוק באותו המחיר שהם גובים מאוהדי הקבוצה האורחת", מסרו מאשקלון.

לא מבין למה אנשים טוענים שהם צודקים.
אם האוהדים של קבוצות אחרות חושבים שבב"ש גובים מחיר מופרז שיחרימו.
זה לא שהכסף הזה נכנס לכיס שלנו כאוהדים. מאידך 93₪ זה סכום שיוצא מהכיס שלנו ולא של אלונה.

ולגבי הסיכום של "קבוצות גדולות" זה אומר שבכל מגרש שאגיע אליו אני צריך להידפק בעלות??

סמל אישי של משתמש
The red one

South Boy כתב:ובאשקלון שוכחים שבבאר שבע אתה יכול לבוא לקופה ולקנות כרטיס במחיר הנקוב בלי עמלות שאתה מחויב לשלם ולא יודע עד יום המשחק מאיפה תיקח אותם.
זה שזה אחריות המשטרה לא מעניין אותי, וסרמיל היה איצטדיון פח בדיוק כמו סלה ואני לא זוכר שהיה דבר כזה שסגרו קופות.
בחיי שאם המחיר היה 40\80 כמו כמעט בכל מגרש שאנחנו מגיעים אליו לא הייתה לי בעיה למרות שהם מעלים את המחיר במיוחד בשבילנו, אבל כל עניין הקופות הוא פשוט ביזיון.
אל תהיה מצחיקול ותנסה להצטדק -

א. לגבי המחיר, יקיר ענה מעלייך יפה. עוד לא הייתה מולם קבוצה שהם יכלו לקחת לה יותר מ-50.
ב. הכריזו על החרם לפני שידעו שלא יפתחו הקופות.
ג. זה כן באשמת המשטרה. אגב, הקופות באשקלון BY FAR יותר גרועות מבוסרמיל שלהם עוד עשו שיפוצים כאלה ואחרים בשנים האחרונות.
ד. אני עדיין לא שמעתי את הצד של ההנהלה שלנו והוא המסקרן ביותר - האם פנו להנהלת אשקלון על מנת לקחת 50 שקלים אחיד או לא?

אביאל - אנשים טוענים שהם צודקים כי זה מצחיק שאנחנו לוקחים את אותו מחיר ואף אחד לא פוצה פה אבל שלוקחים את זה מאיתנו אז פתאום חרם. בנוסף, זה לא אמור להיות ככה כי עובדה עונה שעברה שהגענו לכל המגרשים לקחו מאיתנו 50. למה? כי היו הסכמי הדדיות. העונה, בנתיים, עם אף קבוצה לא היה לנו הסכם הדדיות חוץ מבני יהודה. גם ממכבי פ"ת, גם מרעננה וגם מסכנין לקחנו 80/40 כשהם הגיעו לפה. אז אל תתפלא אם גם במושבה ובדוחא נצטרך לשלם 80/40.

שלח תגובה