הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
מת על המאמנים האלה שמדברים ככה אבל בסוף פותחים במערך הגנתי ביותר .
אז אם יש נקודות תורפה , תשחק לא סגור ותנצל את התורפה שלנו .
אז אם יש נקודות תורפה , תשחק לא סגור ותנצל את התורפה שלנו .
ה-חודש של מיכאל אוחנה.
הזדמנות מצויינת בשבילו לגרום לנו לשכוח שמליקסון פצוע...
עונה קודמת הייתה לנו ירידה משמעותית ביכולת כשמליקסון וטוני לא שיחקו. מקווה שזה לא יקרה שוב.
הזדמנות מצויינת בשבילו לגרום לנו לשכוח שמליקסון פצוע...
עונה קודמת הייתה לנו ירידה משמעותית ביכולת כשמליקסון וטוני לא שיחקו. מקווה שזה לא יקרה שוב.
מביךazb852 כתב:אלי כהן: "יש לנו את כל הכלים להביך את באר שבע"
- The red one
מה מביך מה? בן אדם מאמין תן לו להאמין מה ישמע מה אמר.שיש כתב: מביך
איך אנשים פה (ובכלל) מתים על כל האמירות האלה. אז מה עדיף שיגיד? "מקווה לא לחטוף שלוש"? בחייכם!
צודק, זה צריך להיות החודש של אוחנה כשמליקסון נעדר.
שמעתי היום ראיון עם דודו דהן שטען שיהיו לו הצעות עבור אוחנה כבר בינואר אבל אוחנה שנהנה בבש ביקש להמתין לפחות עד הקיץ...
לצערי אני מאמין לו ...
אני חושש שנהנה ממנו בטווח קצר בלבד, שנה או מכסימום שנתיים.
שמעתי היום ראיון עם דודו דהן שטען שיהיו לו הצעות עבור אוחנה כבר בינואר אבל אוחנה שנהנה בבש ביקש להמתין לפחות עד הקיץ...
לצערי אני מאמין לו ...
עד עכשיו אני מאוד מרוצה מאוחנה, הוא גם משתפר ממשחק למשחק.
מקווה שיישאר פה כמה שיותר, אני יודע שזה לא פופולארי היום אבל אני חושב שגם מבחינתו הדבר הכי חכם זה למצות את היכולות שלו כאן ואז להתקדם לקבוצה גדולה באמת.
לא מדבר על בארסה או באיירן, אבל בחייאת רבאק די כבר עם שחקנים ש"מתקדמים" ליציע של גנט או גרנאדה.
מקווה שיישאר פה כמה שיותר, אני יודע שזה לא פופולארי היום אבל אני חושב שגם מבחינתו הדבר הכי חכם זה למצות את היכולות שלו כאן ואז להתקדם לקבוצה גדולה באמת.
לא מדבר על בארסה או באיירן, אבל בחייאת רבאק די כבר עם שחקנים ש"מתקדמים" ליציע של גנט או גרנאדה.
- The red one
עדכון כרטיסים -
נותרו כ-30 כרטיסים בשער 9.
נותרו כ-30 כרטיסים בשער 9.
מה הקשר? זה ידוע שחלוקת דקות מונעת פציעות ושומרת על רעננות. במיוחד שיש לוח משחקים כלכך צפוף. סהכ אנחנו רוצים שהשחקנים ישחקו בקצב הרבה יותר גבוה מהקצב של הליגה הישראלית.Totti כתב:ערן זהבי אשתקד- 7563694 דקות, 7375311 שערים, 0 העדרויות משמעותיות.
שחקני הפועל באר שבע בנובמבר- משחק ביום ראשון לפני שבועיים, מחצית ורבע ביום שבת והמשחק הבא שבוע לאחר מכן
"על סף שחיקה"
בלבולי ביצים.MikiRed כתב:צודק, זה צריך להיות החודש של אוחנה כשמליקסון נעדר.
לצערי אני מאמין לו ...
למה מה אתה חושב שאלונה פאריירית?
תמכור את אוחנה בקיץ? כמה היא תקבל עבורו?
2,2.5 למה לשחרר אותו בסכום כזה? מעהר לעובדה שהוא יעשה טעות איומה אם ייצא עכשיו.
הוא צריך לצאת לחול כשחקן מוביל ולא כמישהו שקיבל מחצית פה מחצית שם.
חובת ההוכחה היא עליו ויש לו עוד זמן.
חושב כמוך שהוא צריך לצאת לחול כשחקן מוביל, חזק מקצועית וגופנית ובשל נפשית בגיל 24 25, ולקבוצה רצינית, אבל היום המגמה לצוד צעירים והפיתוי הוא גדול.
לא חושב שאפשר להכריח שחקן להשאר נגד רצונו כשיביא הצעה רצינית. הלוואי ואתה צודק...
לא חושב שאפשר להכריח שחקן להשאר נגד רצונו כשיביא הצעה רצינית. הלוואי ואתה צודק...
אח שלי הכל סיפורים.MikiRed כתב:חושב כמוך שהוא צריך לצאת לחול כשחקן מוביל, חזק מקצועית וגופנית ובשל נפשית בגיל 24 25, ולקבוצה רצינית, אבל היום המגמה לצוד צעירים והפיתוי הוא גדול.
אין ביקוש לישראלים ואין ביקוש לכדורגלן הישראלי בשיט.
שחקן כמו זהבי לדוגמא לפני 10 שנים היה נמכר לקבוצה באירופה בלא פחות מ5 מליון דולר,עובדתית אף אחד לא רצה אותו.
אז מה זה אומר? שבאירופה לא מאמינים בכדורגלן הישראלי ואפילו שאקל כמו דודו דהאן לא יכול להביא מינימום 4 מליון על אוחנה כי זה מה שב"ש תדרוש.
לכן אוחנה צריך למצב עצמו ככדורגלן מוביל באלופת ישראל ואז אולי יחשבו עליו באירופה.
- ForeverRed
לזהבי היו הצעות.אדום זקן כתב: אח שלי הכל סיפורים.
אין ביקוש לישראלים ואין ביקוש לכדורגלן הישראלי בשיט.
שחקן כמו זהבי לדוגמא לפני 10 שנים היה נמכר לקבוצה באירופה בלא פחות מ5 מליון דולר,עובדתית אף אחד לא רצה אותו.
אז מה זה אומר? שבאירופה לא מאמינים בכדורגלן הישראלי ואפילו שאקל כמו דודו דהאן לא יכול להביא מינימום 4 מליון על אוחנה כי זה מה שב"ש תדרוש.
לכן אוחנה צריך למצב עצמו ככדורגלן מוביל באלופת ישראל ואז אולי יחשבו עליו באירופה.
העדיף להישאר.
לא היו מוכנים לשלם עליו סכומים גבוהים מדי,למרות המספרים הםנומנליים שלו זו הכוונהForeverRed כתב: לזהבי היו הצעות.
העדיף להישאר.
קצת צניעות ומודעות עצמית, חושב שאתה יכול להביך אותנו אז תגיד לשחקנים בחדר הלבשה.The red one כתב: מה מביך מה? בן אדם מאמין תן לו להאמין מה ישמע מה אמר.
איך אנשים פה (ובכלל) מתים על כל האמירות האלה. אז מה עדיף שיגיד? "מקווה לא לחטוף שלוש"? בחייכם!
אגב גם כשאנחנו היינו משחקים מול יריבות עדיפות בעבר לא אהבתי שמדברים יותר מידי ואז חוזרים מושפלים.
זה מביך לדעתי
מה יהיה שלומי?
"באר שבע קבוצה מושלמת אבל יש לה נקודות תורפה...."
"באר שבע קבוצה מושלמת אבל יש לה נקודות תורפה...."
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה