שוער ששווה אירופה
Re: שוער ששווה אירופה
דווקא היה יציב היום, את הגול הזה ראיתי גם אצל שוערים גדולים ממנו, אבל...
חסרים לו הרבה יסודות של שוער, סביר להניח בגלל שהוא גדל בקבוצות לא רציניות, תוסיפו לזה את העובדה שהוא כבר לא אתלט כמו בעבר ותבינו שיש פה בעיה.
חסרים לו הרבה יסודות של שוער, סביר להניח בגלל שהוא גדל בקבוצות לא רציניות, תוסיפו לזה את העובדה שהוא כבר לא אתלט כמו בעבר ותבינו שיש פה בעיה.
- The red one
אני מבין שלא ביקרת פה בפורום במהלך אמצע-סוף העונה שעברהSouth Boy כתב:
אני באתי, אבל צחקו עליי.
הוא לא שוער טוב גם בשיאו לא חושב שצריך לפתח על זה דיון בכלל, לתת פה ושם הצלה כשיש לפניך הגנה כזאת לא עושה אותך שוער גדול, אין לו קור רוח הוא עושה הרבה שטויות ומשחק הרגל שלו זה פשוט קומדיה.

אה כי אם לא הגול אנחנו זוכים באירופיתForeverRed כתב: מה זה שווה בדיוק?
- The red one
לא זוכים אבל חצי גמר לפחותNoam98 כתב: אה כי אם לא הגול אנחנו זוכים באירופית
מבחינת מקצועית וכושר משחק כרגע חיימוב נראה יותר טוב.
לכן הוא צריך לשחק.
לכן הוא צריך לשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לפי מה קבעת שחיימוב טוב ממנו כיום?yakov7 כתב:מבחינת מקצועית וכושר משחק כרגע חיימוב נראה יותר טוב.
לכן הוא צריך לשחק.
בגלל הצלה מול המחמיצן הכי גדול של מכבי תל אביב שהחמיץ גם מולנו?
כן גם לחיימוב היה חלק בהדיפה הזאת אבל שחקן אחר שיש לו יכולת הבקעה היה שם את זה בפנים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עם כל הכבוד שוער ראשון של נבחרת ושל קבוצה אלופה שמשחקת בכמה מפעלים ובטח באירופה חייב להיות שוער ששווה נקודות או העפלה לשלבים הבאים באירופה ושיציל כדורים שרוב השוערים הממוצעים לא יכולים להציל!
במה הוא שונה בדיוק ממרבית השוערים בליגה? למישהו זכורה איזושהי הצלה שלא תישכח מזכרונו?
שלא נדבר על משחק הרגל שלו, הפאניקה, הרעידות ושחרור הכדורים בצורה איטית במתפרצות.
לא יודע אם מישהו ראה את המשחק בין פיורנטינה למינשגלדבאך בו השוער של הקבוצה הגרמנית שהוא שוער של נבחרת שוויץ הוציא כדור מהחיבורים שמרבית שוערי העולם לא היו הודפים בחיים וההצלה הזו הייתה שווה להם כסף בדמות העפלה לשלב הבא.
זה הזמן להיות קבוצה "רעה" ולהגיד לגורש שלום ותודה.
אני מציע או להביא את זובאס שיתפוס מקום של זר ואז נצטרך לבצע התאמות בהתאם למכסת הזרים או לקדם את חיימוב כשוער ראשון ולהביא את ג'ראפי או דני עמוס כשוערים שניים.
במה הוא שונה בדיוק ממרבית השוערים בליגה? למישהו זכורה איזושהי הצלה שלא תישכח מזכרונו?
שלא נדבר על משחק הרגל שלו, הפאניקה, הרעידות ושחרור הכדורים בצורה איטית במתפרצות.
לא יודע אם מישהו ראה את המשחק בין פיורנטינה למינשגלדבאך בו השוער של הקבוצה הגרמנית שהוא שוער של נבחרת שוויץ הוציא כדור מהחיבורים שמרבית שוערי העולם לא היו הודפים בחיים וההצלה הזו הייתה שווה להם כסף בדמות העפלה לשלב הבא.
זה הזמן להיות קבוצה "רעה" ולהגיד לגורש שלום ותודה.
אני מציע או להביא את זובאס שיתפוס מקום של זר ואז נצטרך לבצע התאמות בהתאם למכסת הזרים או לקדם את חיימוב כשוער ראשון ולהביא את ג'ראפי או דני עמוס כשוערים שניים.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 24 פברואר 2017, 03:08, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
אם כבר אז להביא את השוער של בשיקטשE.H.A כתב:עם כל הכבוד שוער ראשון של נבחרת ושל קבוצה אלופה שמשחקת בכמה מפעלים ובטח באירופה חייב להיות שוער ששווה נקודות או העפלה לשלבים הבאים באירופה ושיציל כדורים שרוב השוערים הבינוניים לא יכולים להציל!
במה הוא שונה בדיוק ממרבית השוערים בליגה? למישהו זכור איזושהי הצלה שלא תישכח מזכרונו?
שלא נדבר על משחק הרגל שלו, הפאניקה, הרעידות ושחרור כדורים בצורה איטית במתפרצות.
זה הזמן להיות קבוצה רעה ולהגיד שלום ותודה.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בליגה בלי הגבלת זרים היינו מביאים שוער זר בקיץ, אבל בגלל הגבלת הזרים והעובדה שאנחנו מקווים לפתוח את העונה הבאה עם השלישיה מיגל, אוגו וטוני, נשאר לנו שני זרים להרכב ועוד זר אחד לספסל, וזה כשיש סימני שאלה לגבי בוזגלו, ביטון וברדה, כלומר יתכן שגם אם נרצה נצטרך להשתמש בזרים בעמדות האחרות.
מהשוק הישראלי, גורש וחיימוב הם הטובים ביותר, בלי שאלה בכלל.
לאור הכושר האחרון של גורש וההופעה של חיימוב מול הפועל חיפה, אין לי ספק שבכר פתח אתמול עם גורש במחשבה לפתוח עם חיימוב במשחק הליגה מול כפר סבא.
עכשיו זה בידיים של חיימוב להוכיח שהוא טוב יותר מגורש וראוי להיות השוער הראשון שלנו.
מהשוק הישראלי, גורש וחיימוב הם הטובים ביותר, בלי שאלה בכלל.
לאור הכושר האחרון של גורש וההופעה של חיימוב מול הפועל חיפה, אין לי ספק שבכר פתח אתמול עם גורש במחשבה לפתוח עם חיימוב במשחק הליגה מול כפר סבא.
עכשיו זה בידיים של חיימוב להוכיח שהוא טוב יותר מגורש וראוי להיות השוער הראשון שלנו.
פעם ראשונה ואחרונה שאני מגיב לך. מכיוון שאתה הסיבה שאני לא כותב כאן בכלל.דר אדום בנשמה כתב: לפי מה קבעת שחיימוב טוב ממנו כיום?
בגלל הצלה מול המחמיצן הכי גדול של מכבי תל אביב שהחמיץ גם מולנו?
כן גם לחיימוב היה חלק בהדיפה הזאת אבל שחקן אחר שיש לו יכולת הבקעה היה שם את זה בפנים.
נצא מנקודת הנחה שחיימוב אפילו לא שיחק מול הפועל חיפה.
את גורש כן ראיתי משחק לאחרונה, והוא פשוט בכושר ירוד מאוד. וכשיש אלטרנטיבה כמו חיימוב
שכולנו מכירים אותו כשוער ליגה טוב, אז כן הייתי נותן לו עדיפות כשוער ראשון.
שבת שלום ותחזור להגיב לטוטי, אורי אדום בנשמה ושאר "החברים" שלך כאן
ממני תתעלם.
- דר אדום בנשמה
בסדר אני הסיבה.yakov7 כתב:
פעם ראשונה ואחרונה שאני מגיב לך. מכיוון שאתה הסיבה שאני לא כותב כאן בכלל.
נצא מנקודת הנחה שחיימוב אפילו לא שיחק מול הפועל חיפה.
את גורש כן ראיתי משחק לאחרונה, והוא פשוט בכושר ירוד מאוד. וכשיש אלטרנטיבה כמו חיימוב
שכולנו מכירים אותו כשוער ליגה טוב, אז כן הייתי נותן לו עדיפות כשוער ראשון.
שבת שלום ותחזור להגיב לטוטי, אורי אדום בנשמה ושאר "החברים" שלך כאן
ממני תתעלם.
כמה קל להאשים.
מה שתגיד.
אני חושב שהפאניקה נמצאת אצלכם ופחות אצל גורש.
נכון, הוא לא קורטואה
אבל גם לא נגר.
קיבל גול שלא צריך לקבל אבל עשה משחק כללי טוב.
יש ירידה ביכולת אין ספק אבל עדיין דודו גורש טוב מחיימוב
(שכחתם את הגול על חיימוב בגביע הטוטו?)
אם כבר להחליף שוער אז במשהו טוב יותר.
חיימוב שוער טוב אבל לא באמת טוב מגורש.
משחק הגובה של גורש טוב פי כמה מחיימוב
השליטה ברחבה של גורש טובה בהרבה מחיימוב
חיימוב טוב ממנו במשחק הרגל
ב1-1 הם דיי שווה כוחות (אל תסתנוורו מעצירה מול חיפה)
נכון, הוא לא קורטואה
אבל גם לא נגר.
- dardasmiley
אין לדברים שרשמת חצי אחיזה במציאות.אלדר כתב:אני חושב שהפאניקה נמצאת אצלכם ופחות אצל גורש.
נכון, הוא לא קורטואה
אבל גם לא נגר.
לגןרש אין משחק גובה ואין לו שליטה ברחבה. הוא תקוע מתחילת העונה בקו השער שלו. מבטיח לך שאת הכדור שלקח חיימוב מוח הפועל חיפה גורש לא לוקח, כי הוא פשוט נתקע על הקו.
הקבוצה שלנו מתבססת על הרבה הנעת כדור אצל הבלמים כדי למשוך את היריב לצאת אלינו ולדלל אותו מאחור. עם גורש כל פעם כזו החא פחד אלוהים, כי אתה יודע שאם כדור חוזר אליו תחת לחץ זה 50% סיכוי שהוא מרחיק רע ויוצר מתפרצת נגדנו. אי אפשר לשחק ככה עם שןער כל כך היסטרי ועם משחק רגל כל כך גרוע. זה או שבכר משנה שיטה או שגורש יורס לספסל
שוער ששולט ברחבה זה לא בהכרח שוער שיוצא מהשער בתדירות.dardasmiley כתב:
אין לדברים שרשמת חצי אחיזה במציאות.
לגןרש אין משחק גובה ואין לו שליטה ברחבה. הוא תקוע מתחילת העונה בקו השער שלו. מבטיח לך שאת הכדור שלקח חיימוב מוח הפועל חיפה גורש לא לוקח, כי הוא פשוט נתקע על הקו.
הקבוצה שלנו מתבססת על הרבה הנעת כדור אצל הבלמים כדי למשוך את היריב לצאת אלינו ולדלל אותו מאחור. עם גורש כל פעם כזו החא פחד אלוהים, כי אתה יודע שאם כדור חוזר אליו תחת לחץ זה 50% סיכוי שהוא מרחיק רע ויוצר מתפרצת נגדנו. אי אפשר לשחק ככה עם שןער כל כך היסטרי ועם משחק רגל כל כך גרוע. זה או שבכר משנה שיטה או שגורש יורס לספסל
שוער טוב יוצא רק כשהכדור בידיים שלו ב100%
כשיש לך בלמים שמגיעים ראשון לכדור בגובה אין לך מה לצאת וליצור ברדק ברחבה.
אם גורש היה יוצא לכדורי גובה וחוזר לשער כי הבין בדרך שלא יגיע אז היתי אומר שהוא לא שולט בכדורי גובה.
כל עוד הוא לא יוצא כי הבין לפני שאין למה... זה שליטה וקריאה של הכדור.
ראיתי את המשחק של מכבי ת"א בגביע. השוער שלהם בכמה עצירות הציל להם את המשחק.
, זה שוער שיכול להכריע אליפות
נקווה שהוא והאיסלנדי יעזבו בקיץ
, זה שוער שיכול להכריע אליפות
נקווה שהוא והאיסלנדי יעזבו בקיץ