אימון פתיחה רשמי
Re: אימון פתיחה רשמי
פששש איזה פורום של סאחים ניהיה כאן זה מדהים.
היה ברור לכולם שיפרצו, גם למועדון.
הפריצה השנייה לא הייתה מתוכננת וקרתה רק כי ברדה ממש התעקש לשכנע את הקהל לפרוץ שוב, בסופו של יום זה הפנינג וכיף גם לשחקנים.
שחררו קצת, לפעמים זה מרגיש שמחפשים שיהיה קהל רולקסים בטרנר.
היה ברור לכולם שיפרצו, גם למועדון.
הפריצה השנייה לא הייתה מתוכננת וקרתה רק כי ברדה ממש התעקש לשכנע את הקהל לפרוץ שוב, בסופו של יום זה הפנינג וכיף גם לשחקנים.
שחררו קצת, לפעמים זה מרגיש שמחפשים שיהיה קהל רולקסים בטרנר.
למה ככה...לא ספרות /-:אריאל2 כתב: דוקטורנט לספרות מגבעתיים. למה ציפית?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שלא יבואו לאימון פתיחהThe red one כתב:
אגב, ראיתי לפחות 2 פוסטים של כל מיני מבוגרים כאלה ואחרים שהתלוננו על האבוקות ועל רימוני העשן.."סכנת חיים" "מחדל של המשטרה שהצליחו להכניס"..
אפקט טרנר - הצד השני.
- The red one
אני מניח שהם באים, פשוט לא לדרומי ולא רגילים לכל ה"המולה" ו"סכנת החיים". הרי אם תחשוב על זה, זו בהחלט הייתה הפעם הראשונה ש"אנשי טרנר"(ולא בקטע של כינוי גנאי, אלא פשוט כעובדה) הגיעו לדרומי ולתופים ולמחולות, כי עד עכשיו אימון הפתיחה היה בוסרמיל, לשם אותם אנשים ככל הנראה לא הגיעו.
כמו שכתבתי - אפקט טרנר, הצד השני. אגב, ראיתי שבאחד הפוסטים הובהר לבחור טוב מאוד (מאוד) כמה שטויות הוא כתב..
כמו שכתבתי - אפקט טרנר, הצד השני. אגב, ראיתי שבאחד הפוסטים הובהר לבחור טוב מאוד (מאוד) כמה שטויות הוא כתב..
זה כמו וובה בראון זר.Totti כתב: למה ככה...לא ספרות /-:
לא ההית אבל היה כייף.לראות תסירטונים
השחקנים נראה לי עדיין כבדים בסירטונים
זה שי !
השחקנים נראה לי עדיין כבדים בסירטונים
זה שי !

הייתי, היה כיף לא נורמלי, קיוויתי בסתר ליבי לראות קצת את קואנקה בפעולה באימון אבל הפריצות
היו צפויות. היה טירוף של הקהל סביב קואנקה. אין דברים כאלה.
שתי הערות אגב,
לא יודע איך לומר את זה בלי להישמע שאני בא לחנך מישהו, אבל אנשים חייבים ללמוד לתת יותר כבוד
לשחקנים. הם בני אדם לא בובות. היו כמה מקרים שהביכו אותי.
הערה שנייה, עד שאתה לא עומד קרוב לויטור כשהוא בלי חולצה, אתה לא מבין כמה הוא סוס-יאור.
הוא בנוי כמו מתאגרף, משהו לא נורמלי.
היו צפויות. היה טירוף של הקהל סביב קואנקה. אין דברים כאלה.
שתי הערות אגב,
לא יודע איך לומר את זה בלי להישמע שאני בא לחנך מישהו, אבל אנשים חייבים ללמוד לתת יותר כבוד
לשחקנים. הם בני אדם לא בובות. היו כמה מקרים שהביכו אותי.
הערה שנייה, עד שאתה לא עומד קרוב לויטור כשהוא בלי חולצה, אתה לא מבין כמה הוא סוס-יאור.
הוא בנוי כמו מתאגרף, משהו לא נורמלי.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 07 יולי 2017, 16:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוא לא נציג דברים כעובדות כשאנחנו לא באמת יודעים.ניב כתב:סבבה עם ההתלהבות מהפריצה לדשא.
אבל אני למשל, הרבה יותר התגרשתי מהמחשבה לחמם את הגרונות של 3,000 אוהדים לקראת רביעי, לשיר את השירים האהובים שלנו...קצת 300 קמ"ש, קצת מלאך המוות עם האקסוטיקה של הדרומי.
כאילו פרצנו...ועכשיו מה?
אגב,
בפגישה שנערכה עם ראשי האולטרסאות' המועדון קיבל הבטחה שלא תתבצע פריצה לדשא.
אבל אולטרסאות' זה משהו אחד, ואמהות שמנות עם טייץ וילדים קטנים זה משהו אחר...
יש אימון פתיחה פעם בשנה ומסורת של פריצה וקצת פירוטכניקה.
האימון לא תוכנן מראש להיות אימון מקצועי אלא נטו בשביל ההצגת שחקנים והחגיגה וגם הפריצה, אף אחד לא הופתע במועדון במה שהיה שם.
לאהוב או לא לאהוב זה כבר עניין אינדיבידואלי.
אני אישית בעד, פעם בשנה לפרוץ למגרש ולחמם ולהדליק את השחקנים לעונה שבפתח לגיטימי לגמרי.
בלי קשר לאימון-
האמת שבגדול הייתי בעד הסדרה של פירוטכניקה ביציעים, אבל הכתבה הזו גרמה לי לראות את הדברים קצת אחרת:
https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3716586" onclick="window.open(this.href);return false;
מעורר מחשבה. בכל אופן, גם אם רוצים למנוע את התופעה, זה חייב לקרות בשיתוף פעולה עם ארגוני האוהדים.
האמת שבגדול הייתי בעד הסדרה של פירוטכניקה ביציעים, אבל הכתבה הזו גרמה לי לראות את הדברים קצת אחרת:
https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3716586" onclick="window.open(this.href);return false;
מעורר מחשבה. בכל אופן, גם אם רוצים למנוע את התופעה, זה חייב לקרות בשיתוף פעולה עם ארגוני האוהדים.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 09 יולי 2017, 07:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא הבנתי, רוצים שבאימון פתיחה יהיה יציע משפחות?. כל מי שמתלונן על האבוקות והפריצה לדשא
כנראה מנותק מההוויה הישראלית ולגיטימית של פתיחת עונה. ברור לכולם (בטח למועדון) שאימון
פתיחה נועד מראש להיות מפוצץ ע"י פריצה לדשא, אפשר להתווכח אם זה מיותר או לא.
לא אוהב את ההתייפיפות והתלונות וכל החארטה מסביב, כל מי שחשב שהוא אשכרה בא לצפות
באימון חי בסרט.
כנראה מנותק מההוויה הישראלית ולגיטימית של פתיחת עונה. ברור לכולם (בטח למועדון) שאימון
באימון חי בסרט.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני לא מבין למה יש בעיה שיהיו שני יציעים והפריצה לדשא תיהיה אחרי שעה אימוןאריק כתב:לא הבנתי, רוצים שבאימון פתיחה יהיה יציע משפחות?. כל מי שמתלונן על האבוקות והפריצה לדשא
באימון חי בסרט.
כי על תרבות ומסורת לא מוותרים.a-t כתב: אני לא מבין למה יש בעיה שיהיו שני יציעים והפריצה לדשא תיהיה אחרי שעה אימון
ככה זה היה וככה זה יהיה, מי שרוצה לקחת חלק בדבר הזה שנקרא אימון פתיחה, או שישתלב או שפשוט לא יגיע.
האימון הזה הוא של הקהל ואנשים צריכים להבין את זה
אני עדיין לא מבין מה הבעיה לשלב בין הדברים ככה שכולם יהיו מרוצים.אלדר כתב: כי על תרבות ומסורת לא מוותרים.
ככה זה היה וככה זה יהיה, מי שרוצה לקחת חלק בדבר הזה שנקרא אימון פתיחה, או שישתלב או שפשוט לא יגיע.
האימון הזה הוא של הקהל ואנשים צריכים להבין את זה
זה באמת משנה אם הפריצה תיהיה אחרי שעה של אימון ראווה?