2-1 על הונבד :: סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: 2-1 על הונבד :: סיכום

שליחה על ידי ForeverRed »

אם אתם רוצים להתעודד, אז הצגנו יכולת מצוינת ביחס ליריבות שלנו בליגה.
אנחנו הרבה יותר מוכנים ונצטרך לנצל את זה כבר בפתיחת העונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. את הכל אפשר לתקן עד הגומלין, חוץ מהמחסור בחלוץ 9.
גאדיר ושהר קיבלו כל כך הרבה כדורים אתמול, בעיקר מטוני שהיה נפלא, ולא עשו מאותם כדורים שום דבר.
הם גם חלוצים באותו סגנון והם גם לא קילרים, כלומר אנחנו גם לא יכולים לשנות סגנון כשאנחנו מעלים חלוץ מהספסל ואנחנו גם לא מנצלים כמות אסטרונומית של כדורים שנכנסה לרחבה.
מתסכל מאוד ובעיקר תמרור אזהרה גדול מאוד להמשך הדרך.

2. זאת הסיבה שהגומלין מפחיד אותי.
אנחנו הולכים לשחק בפני איצטדיון ריק, באווירה של משחק אימון, מול קבוצה אירופאית שהוכיחה אתמול שהיא מסוגלת לכבוש מולנו ולכן תוצאה של 1- 0 קטן זאת תוצאה שבהחלט יכול לקרות.
תזכרו במשחק החוץ מול תון, קבוצה הרבה פחות איכותית מולנו
תזכרו במשחק החוץ מול שריף, שבתוספת הזמן הסתובב לו כדור נייח בתוך הרחבה שלנו והלב של כולנו החסיר פעימה כשעם הרבה מזל אף שחקן של שריף לא הגיע לכדור.

אם היינו מדברים על משחק ליגה, הייתי מסתפק בנקודות והייתי רגוע לקראת ההמשך.
אבל כשמדובר על משחק אחד, בחוץ, במסגרת נוקא אואט, כששער אחד קטן יכול להעיף אותנו, אז אני לא רגוע, לא רגוע בכלל.

סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי shacharb »

אני חושב שבגומלין בכר יעלה עם שלושה בלמים ונוכל לשרוף אותם מהאגפים.
רבאק, זה לא אולימפיאקוס או סלטיק. מההגנה הם שולחים כדורים ארוכים לחלוצים.
עם מגינים בעמדה יותר קידמית אפשר לעשות לחץ בחלק הקידמי.
מקווה שישלחו שופט יותר נורמלי, כי בגלל השופט הזה כמעט שברתי את הטלביזיה.
שיקח אותו אלוהים במהרה בימינו.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני אומר את זה שוב- אין מצב שהם שומרים על שער נקי מולנו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

השבוע הזה הולך להיות ארוך ומתיש.

בהמשך למה שדור אומר, רק מחזק;

הם חייבים ליזום ולתקוף. התקפה לא רעה יש להם. ההגנה כבדה ומאוד לא מסודרת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

בהחלט נכנסנו קצת לבעיה אבל לא משהו משמעותי מאוד.
אנחנו שווים שער בכל מגרש חוץ בסיבוב הזה

צריך לראות איך המשחק יתפתח שם.. קל זה לא יהיה אבל גם לא קשה

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ForeverRed כתב: האכזבה היא נגזרת להתפתחויות על כר הדשא.
מי שצפה במשחק מבין שהתוצאה הייתה צריכה להיות גבוהה יותר ולכן לגיטימי שאנשים יהיו מתוסכלים.
לגיטמי שאנשים יהיו מתוסכלים אבל עד גבול מסוים. שריקת סיום , חצי דרומי כבר בלובי, בלי להודות לשחקנים בלי כלום מין פינוק כזה שאני לא מצליח להבין.
האכזבה צריכה להיות מידתית, זה הכל. לא ייתכן שאני מסתכל סביבי ואנשים עם פרצוף איכה, כאילו קיבלנו תבוסה והקבוצה מפורקת. הלוווו פרופורציה
והנגזרות של מה שקורה על הדשא הן דו כיווניות, זה בדיוק הנקודה. כשאתה אש ביציע אז גם כר הדשא נדלק. ואיך שמתחילים לנמנם, אז זה זולג לדשא. ביצה ותרנגולת קלאסי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

RedBend כתב: לגיטמי שאנשים יהיו מתוסכלים אבל עד גבול מסוים. שריקת סיום , חצי דרומי כבר בלובי, בלי להודות לשחקנים בלי כלום מין פינוק כזה שאני לא מצליח להבין.
האכזבה צריכה להיות מידתית, זה הכל. לא ייתכן שאני מסתכל סביבי ואנשים עם פרצוף איכה, כאילו קיבלנו תבוסה והקבוצה מפורקת. הלוווו פרופורציה
והנגזרות של מה שקורה על הדשא הן דו כיווניות, זה בדיוק הנקודה. כשאתה אש ביציע אז גם כר הדשא נדלק. ואיך שמתחילים לנמנם, אז זה זולג לדשא. ביצה ותרנגולת קלאסי
כולנו בני אדם. צריך קצת להרפות מהקהל.
אם היינו עולים ליתרון אחרי 1-1 ומנצחים האנרגיות היו אחרות. רצה הגורל ודווקא כשכבר ראינו את השלישי מגיע ההונגרים הנחיתו את המכה.
זה שער שמשנה מומנטום. אין מה לעשות.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Totti כתב:השבוע הזה הולך להיות ארוך ומתיש.

בהמשך למה שדור אומר, רק מחזק;

הם חייבים ליזום ולתקוף. התקפה לא רעה יש להם. ההגנה כבדה ומאוד לא מסודרת.
בקלות יכולים לעשות לנו סאות'המפטון.
משחק משעמם עד דקה 60-70 שהולך ל0-0 ואז בום.
חייבים לתת גול בכל תסריט שיהיה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

RedBend כתב: לגיטמי שאנשים יהיו מתוסכלים אבל עד גבול מסוים. שריקת סיום , חצי דרומי כבר בלובי, בלי להודות לשחקנים בלי כלום מין פינוק כזה שאני לא מצליח להבין.
מאוד מסכים עם החלק הראשון של ההודעה, פחות מתחבר לחלק השני.
אכן האכזבה לא מידתית, מעטים המשחקים "הקלים" במפעל הזה, יש פחות "נגרים" מהשלב המקביל בליגה האירופית, קבוצה שנייה מאלבניה לא נפגוש כאן ועל כן צריכים לעשות את העבודה הקשה, הכותרות באתרי הספורט הגדולים הייתה אמש "עקב בצד אגודל" וכן...זה מה שצריך לעשות בשלבים האלה להתקדם לאט לאט, ניצחנו וזה מה שחשוב, צריכים לבוא חדים ומרוכזים בגומלין ויהיה בסדר.
לגביי הקהל, אני דווקא חושב שהיה יותר מבסדר, הפתיחה הייתה נהדרת והאיצטדיון רעד וגם בדקות שקדמו לגול של ויטור כל האיצטדיון קפץ (אוהדים נשמה..באר שבע מלחמה), המתח בדקות הסיום היה לגיטימי אבל לא משהו יוצא דופן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

השער שלהם הנחית את כולם לאדמה
השחקנים היו עייפים והקהל היה צריך לתת את הזריקת אנרגיה
הקבוצה נראתה בדיוק כמו הקהל היום.
מחצית ראשונה אש
תחילת מחצית טוב +
כל השאר כלום ושום דבר.

התאכזבתי מהמזרחי שלא התחילו כרגיל ״יאללה הפועל״ כשהיה קשה (זה בערך מה שמאותת לכולם שצריך להתעורר)

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ForeverRed כתב: כולנו בני אדם. צריך קצת להרפות מהקהל.
אם היינו עולים ליתרון אחרי 1-1 ומנצחים האנרגיות היו אחרות. רצה הגורל ודווקא כשכבר ראינו את השלישי מגיע ההונגרים הנחיתו את המכה.
זה שער שמשנה מומנטום. אין מה לעשות.
הציפיות שלי מהקהל הן גבוהות, אין מה לעשות העמדנו רף גבוה עד עכשיו. הכל יחסי כמובן.
מומנטום במשחק הוא לא דבר רנדומלי. התעוררות (אפילו רגעית) של כל האצטדיון יכול להחזיר מומנטום בשניה, ראינו את את זה קורה ים פעמים בטרנר.
נאיבי או לא, אני מאמין בזה בלב שלם ולכן אני מתוסכל. ראבק השער שספגנו היה דקה 60 אאל"ט, מלא זמן לתת לעצמך כאפה ביציע, לנשום עמוק, ולהמשיך כאילו לא קרה כלום. ובמקום זה מלא צ'וקרים

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

ניב כתב: מאוד מסכים עם החלק הראשון של ההודעה, פחות מתחבר לחלק השני.
אכן האכזבה לא מידתית, מעטים המשחקים "הקלים" במפעל הזה, יש פחות "נגרים" מהשלב המקביל בליגה האירופית, קבוצה שנייה מאלבניה לא נפגוש כאן ועל כן צריכים לעשות את העבודה הקשה, הכותרות באתרי הספורט הגדולים הייתה אמש "עקב בצד אגודל" וכן...זה מה שצריך לעשות בשלבים האלה להתקדם לאט לאט, ניצחנו וזה מה שחשוב, צריכים לבוא חדים ומרוכזים בגומלין ויהיה בסדר.
לגביי הקהל, אני דווקא חושב שהיה יותר מבסדר, הפתיחה הייתה נהדרת והאיצטדיון רעד וגם בדקות שקדמו לגול של ויטור כל האיצטדיון קפץ (אוהדים נשמה..באר שבע מלחמה), המתח בדקות הסיום היה לגיטימי אבל לא משהו יוצא דופן.
הפתיחה הייתה מדהימה, אחת הטובות. כיאה למשחק רשמי ראשון בעונה, ציפיתי ליותר זה הכל.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

העמוד "תגובות אפשריות של אוהדי הפועל באר שבע" בפייסבוק היטיב לאפיין את תחושותיהם של אוהדים מסויימים אמש:

"למרות התבוסה הכואבת חייבים להמשיך ולעשות כמיטב יכולתנו. כן, גם להלחם על מעט הכבוד שעוד נשאר זה בהחלט חשוב.
מקווה מאוד שלא נעבור עוד אכזבות כאלה כמו של ה 24 שעות האחרונות כי כמו שזה נראה צפויה נטישת קהל אם המגמה תימשך.
עצוב לפתוח ככה עונה ברגל שמאל ואני מקווה שהצוות והשחקנים ידעו להתעלות על עצמם ולהחזיר מעט מהכבוד האבוד.
חשוב גם שההנהלה הבכירה תדע להעמיד קווים אדומים ברורים ולא תסתפק בנצחונות במסגרת האירופית ותדע לזעזע בזמן אם שוב הקבוצה תנצח קבוצות אירופאיות בהפרש של שער אחד בלבד!
חשבתי שזה לעולם לא יקרה לי, אבל אני מתחיל להבין מה זה להיות אוהד של קבוצה לא מצליחה, ואני צריך לעשות את החושבים שלי, אולי יש קבוצות אחרות ששווה יותר לאהוד, אבל בינתיים אני נותן עוד הזדמנות!
תתנחמו בזה שמכאן אפשר רק לעלות!
שיהיה לנו בהצלחה"
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ניב כתב:העמוד "תגובות אפשריות של אוהדי הפועל באר שבע" בפייסבוק היטיב לאפיין את תחושותיהם של אוהדים מסויימים אמש:

"למרות התבוסה הכואבת חייבים להמשיך ולעשות כמיטב יכולתנו. כן, גם להלחם על מעט הכבוד שעוד נשאר זה בהחלט חשוב.
מקווה מאוד שלא נעבור עוד אכזבות כאלה כמו של ה 24 שעות האחרונות כי כמו שזה נראה צפויה נטישת קהל אם המגמה תימשך.
עצוב לפתוח ככה עונה ברגל שמאל ואני מקווה שהצוות והשחקנים ידעו להתעלות על עצמם ולהחזיר מעט מהכבוד האבוד.
חשוב גם שההנהלה הבכירה תדע להעמיד קווים אדומים ברורים ולא תסתפק בנצחונות במסגרת האירופית ותדע לזעזע בזמן אם שוב הקבוצה תנצח קבוצות אירופאיות בהפרש של שער אחד בלבד!
חשבתי שזה לעולם לא יקרה לי, אבל אני מתחיל להבין מה זה להיות אוהד של קבוצה לא מצליחה, ואני צריך לעשות את החושבים שלי, אולי יש קבוצות אחרות ששווה יותר לאהוד, אבל בינתיים אני נותן עוד הזדמנות!
תתנחמו בזה שמכאן אפשר רק לעלות!
שיהיה לנו בהצלחה"
ענק

שלח תגובה