נס לודוגורץ :: יש פלייאוף!
Re: נס לודוגורץ :: יש פלייאוף!
מאריבור וניקוסיה בעדיפות ראשונה, סלטיק יותר קשה אבל אני מאמין שהפעם נעבור. אולימפיאקוס זה ההגרלה הכי קשה ואת הדנים אני לא מכיר מספיק בשביל לחוות דעה על ההגרלה
כך או כך. ההמנון המצמרר והדגל עם הכוכבים מגיעים שוב לטרנר, לפחות לעוד פעם אחת
כך או כך. ההמנון המצמרר והדגל עם הכוכבים מגיעים שוב לטרנר, לפחות לעוד פעם אחת
קופנהאגן זו הגרלה רעה מאוד מרצועית וגם יש להם איצטדיון ביתי מאוד הייתי בו. 40 אלף שיכורים שלא מפסיקים לעודד בטרנר משודרגSouth Boy כתב:
אפועל, ולא ראיתי אותם הרבה חוץ מבאירופה שנה שעברה ובהנחה שכל הסגל שלהם נשמר בנוסף לרואדה הם קבוצה טובה אבל לא חושב שיותר טובים מאיתנו וגם אם כן לא בפער מורגש.
לדעתי האישית חוץ מאולימפיאקוס וקופנהאגן (וגם זה לא בטוח) אין שום קבוצה בהגרלה שיותר טובה מלודוגורץ.
אני שואל את עצמי אם בדיעבד יצא לנו יותר טוב שאירחנו ראשונים. נראה לי שכן.
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
המון מזל, אבל משחק ענק. לדעתי סלטיק ההגרלה הקשה ביותר (וכבר רואה איך אתם מקבלים אותם בשישי ואנחנו מתחילים דיון לודוגורץ סטייל all over again).
מברוק גדול
מברוק גדול
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
בכר בחיים יותר לא יפתח בהרכב הזה בחוץ באירופה וגם לא היה פותח איתו אם זה היה משחק 1ReDo כתב:אני שואל את עצמי אם בדיעבד יצא לנו יותר טוב שאירחנו ראשונים. נראה לי שכן.
ניקוסיה ניצחו את אולימפיאקוס פעמיים בבתים של האירופית והעיפו את בילבאו ב32.
שוב, לא שם סקסי אך קבוצה פשוט מצוינת. בטח אצלה בבית.
קופנהאגן בהחלט קבוצה שעדיף לא לפגוש.
אולימפיאקוס לא ממש הרשימה מול פרטיזן ממה שאומרים.
שוב, לא שם סקסי אך קבוצה פשוט מצוינת. בטח אצלה בבית.
קופנהאגן בהחלט קבוצה שעדיף לא לפגוש.
אולימפיאקוס לא ממש הרשימה מול פרטיזן ממה שאומרים.
עכשיו אני מבין איך הרגישו אוהדי סלטיק אחרי המשחק בטרנר.
לא נראה לי שיש קבוצות יותר חזקות מלודו מבחינה מהירות וטכניקה.
דווקא בקרבי חפירות יש לנו יותר סיכוי.
דווקא בקרבי חפירות יש לנו יותר סיכוי.
רק שהם עלו לצמפיונסReDo כתב:עכשיו אני מבין איך הרגישו אוהדי סלטיק אחרי המשחק בטרנר.
תודה ינואר. למדתי המון.נתחזק בינואר כתב:המון מזל, אבל משחק ענק. לדעתי סלטיק ההגרלה הקשה ביותר (וכבר רואה איך אתם מקבלים אותם בשישי ואנחנו מתחילים דיון לודוגורץ סטייל all over again).
מברוק גדול
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
3>גדי כתב:
תודה ינואר. למדתי המון.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
עזוב נו, אתה באמת מצליח לחגוג את ההעפלה?yakar כתב: רק שהם עלו לצמפיונס
אני עדיין בשלבי עיכול של המשחק הפסיכי הזה. ראיתי תקציר ופחדתי לחטוף את הרביעי.
לא היה אופי היה רק מזלEelect כתב: תמיד מנחם לעבור קבוצה כזו במשחק כל כך לא טוב שלנו.
ישראלי קלאסי זה לחטוף את הרביעי אחרי ה3-0 או להיחנק אחרי החמצת הפנדל של אוגו.
לפחות הוכחנו שאריות אופי. זה גם משהו שניקח להמשך המסע באירופה.
- dardasmiley
חייב להגיד שראיתי את המשחק ביחד עם אדומים בדרום בפאב-מועדון בתל אביב.
השידור היה בדילאי של דקה, היה שמוק אחד שקיבל התראות לטלפון בזמן אמת וכל פעם צעק אותם. הרס לי לגמרי את החוויה.
לגמרי נס לודוגורץ.
בדם בדמעות בשיניים איך שלא תרצו לקחנו את זה, אין ספק שהיה משחק רע שלנו, הם התכוננו פנטסטי למשחק וההכנה שלנו לקתה בחסר מאוד.
עדיין לא שוכנעתי שזה המפלצת שעשיתם ממנה, קבוצה אדירה, אולי הכי טובה ששיחקה נגדנו, אבל מאוד מאוד פגיעה. אם גאדיר היה שחקן לרמות האלו היה יכול להגמר עם 4 גולים לטובתנו. (לדעתי תוצאה 6-4 משקפת יותר)
השידור היה בדילאי של דקה, היה שמוק אחד שקיבל התראות לטלפון בזמן אמת וכל פעם צעק אותם. הרס לי לגמרי את החוויה.
לגמרי נס לודוגורץ.
בדם בדמעות בשיניים איך שלא תרצו לקחנו את זה, אין ספק שהיה משחק רע שלנו, הם התכוננו פנטסטי למשחק וההכנה שלנו לקתה בחסר מאוד.
עדיין לא שוכנעתי שזה המפלצת שעשיתם ממנה, קבוצה אדירה, אולי הכי טובה ששיחקה נגדנו, אבל מאוד מאוד פגיעה. אם גאדיר היה שחקן לרמות האלו היה יכול להגמר עם 4 גולים לטובתנו. (לדעתי תוצאה 6-4 משקפת יותר)
נאפוליון אמר שהוא צריך גנרלים עם מזל.שיש כתב: לא היה אופי היה רק מזל
לא יודע מה זה מזל. מי שמפסיד בוכה על המזל. מי שמנצח לא צריך להתנצל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה