הפועל ב"ש- הפועל אשקלון, שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- הפועל אשקלון, שבת, 20:30, טרנר
אה כן? שנגד הפועל אשקלון נראה לפחות 14 אלף איש זה מעליב?
- The red one
להערכתי יהיו פחות מ-14, אבל העובדה שבקושי נמכרים 150 כרטיס זה מעליב בהחלט.yakar כתב:אה כן? שנגד הפועל אשקלון נראה לפחות 14 אלף איש זה מעליב?
מסוג המשחקים שאם היו 3,000 מנויים לא היית רואה 6,000 ביציע. בדיוק ההוכחה לכל הדברים שחלק פה(כולל אותי, בעיקר אותי, כי אני חופר על זה, כמו על כל מיני דברים אחרים

3 משחקים ללא ניצחון, יריבה "פח" והופ - איזה סולד אאוט ואיזה נעליים. וגם הרבה מנויים מוותרים על המשחק. אתה מוזמן להכנס עכשיו לאתר שפע ואתה יכול למצוא בכל יציע לפחות 4 מנויים שהעמידו את הכרטיס שלהם למכירה, למעט הדרומי. אני עברתי ב3 ימים מדי פעם באתר של שפע, בכל זמן שבדקתי, היה אפשר למצוא כרטיסים לכל היציעים חוץ מהדרומי.
אז כן, זה מעליב ועצוב. מכניס אותך לפרופורציה - שאם במצב כזה אין נהירה על הכרטיסים (ואל תיתנו את המחיר כתירוץ - גם על הצפוני שהוא זול אין נהירה ויהיה אפשר לקנות כרטיסים בקופות) תחשוב מה יקרה כשנהיה במצב טיפה פחות טוב.
- yanivnew91
האמת שאני די מופתעyakar כתב:פשש איזה מגרש קטן טרנר.. נגד פאקינג אשקלון בתקופה לא טובה מקצועית וכל הכרטיסים נמכרו מלבד איזה 200..
חשבתי שיקנו הרבה פחות
אתה מבין שבמגרש של 16 אלף טיעון של "בכל יציע יש 4 מקומות פנויים" הוא הזוי? ואוו 4 כרטיסים פנויים.The red one כתב: להערכתי יהיו פחות מ-14, אבל העובדה שבקושי נמכרים 150 כרטיס זה מעליב בהחלט.
מסוג המשחקים שאם היו 3,000 מנויים לא היית רואה 6,000 ביציע. בדיוק ההוכחה לכל הדברים שחלק פה(כולל אותי, בעיקר אותי, כי אני חופר על זה, כמו על כל מיני דברים אחרים) אומרים מאז שטרנר נפתח פחות או יותר - עאלק אצטדיון קטן.
3 משחקים ללא ניצחון, יריבה "פח" והופ - איזה סולד אאוט ואיזה נעליים. וגם הרבה מנויים מוותרים על המשחק. אתה מוזמן להכנס עכשיו לאתר שפע ואתה יכול למצוא בכל יציע לפחות 4 מנויים שהעמידו את הכרטיס שלהם למכירה, למעט הדרומי. אני עברתי ב3 ימים מדי פעם באתר של שפע, בכל זמן שבדקתי, היה אפשר למצוא כרטיסים לכל היציעים חוץ מהדרומי.
אז כן, זה מעליב ועצוב. מכניס אותך לפרופורציה - שאם במצב כזה אין נהירה על הכרטיסים (ואל תיתנו את המחיר כתירוץ - גם על הצפוני שהוא זול אין נהירה ויהיה אפשר לקנות כרטיסים בקופות) תחשוב מה יקרה כשנהיה במצב טיפה פחות טוב.
ואיזה הוכחה זה בדיוק? הוכחה בדיוק לזה שטרנר קטן ולחשיבות של המנויים.
אם היה מגרש של 20 אלף אז היו 18 אלף מנויים. ואז נגד אשקלון היום היית רואה 17 אלף.. אכן אנשים בלי מנוי אומרים שאם אין להם מנוי אז הם כבר ילכו רק למשחקים הגדולים. כי מי ישים 100+- על אשקלון?
כמה עולה כרטיס בכלל?
וואו לא סולד אאוט נגד אשקלוןThe red one כתב:10 שעות לפתיחת המשחק, עוד אפשר לקנות כרטיסים לצפוני (יש משהו כמו 100 ולא פתחו את הטריבונה הכי ימנית, לא יודע אם היא בשביל חציצה) וניתן למצוא כרטיסים לכל יציע (מלבד הדרומי). בשער 2, למשל, יש 15(!) ניקובים פנויים.
מדוייקyakar כתב:
אתה מבין שבמגרש של 16 אלף טיעון של "בכל יציע יש 4 מקומות פנויים" הוא הזוי? ואוו 4 כרטיסים פנויים.
אם היה מגרש של 20 אלף אז היו 18 אלף מנויים. ואז נגד אשקלון היום היית רואה 17 אלף.. אכן אנשים בלי מנוי אומרים שאם אין להם מנוי אז הם כבר ילכו רק למשחקים הגדולים. כי מי ישים 100+- על אשקלון?
נווה אחיThe red one כתב: להערכתי יהיו פחות מ-14, אבל העובדה שבקושי נמכרים 150 כרטיס זה מעליב בהחלט.
מסוג המשחקים שאם היו 3,000 מנויים לא היית רואה 6,000 ביציע. בדיוק ההוכחה לכל הדברים שחלק פה(כולל אותי, בעיקר אותי, כי אני חופר על זה, כמו על כל מיני דברים אחרים) אומרים מאז שטרנר נפתח פחות או יותר - עאלק אצטדיון קטן.
מהומה על לא מאומה.
עדיין חושב שיהיו לפחות 14,000
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
זה לא 4 מנויים פנויים, זה הרבה יותר. אני אומר לך שבכל פעם שאני נכנסתי לאתר שפע ב-3 ימים האחרונים ראיתי לפחות 4 מנויים שונים פנויים בכל יציע (למעט הדרומי), אז תחשוב לבד כמה מנויים הציעו למכירה.yakar כתב:
אתה מבין שבמגרש של 16 אלף טיעון של "בכל יציע יש 4 מקומות פנויים" הוא הזוי? ואוו 4 כרטיסים פנויים.
מה שאני רוצה להגיד זה שגם הקהל בלי המנויים לא מגיע כשקצת קשה, וגם קהל המנויים מעדיף לזרוק את הזכות שלו. ואל תבלבלו לי את המוח על "לא תמיד כולם יכולים להגיע" ובלה בלה כי המשחק הזה הוא בשעה הכי נוחה שיש + ברור לכם שאם המשחק היה נגד מכבי תל אביב (או לחלופין אחרי 2 נצחונות ליגה והעפלה לליגת האלופות) לא היה אפשר לקנות 6 שעות לפני המשחק כרטיסים לצפוני.
רק מוכיח לכם מה זה באמת הקהל הרחב שלנו ומראה לכם למה לצפות כשיהיה יותר קשה מעכשיו, למי שבטעות הסתנוור מאצטדיון טוטו טרנר. שיש, "כולה אשקלון" - וואלה, לא ידעתי שבאים לטרנר בגלל היריבה. מה קרה ל"אוי האצטדיון כל כך קטן למה אי אפשר לקנות כרטיסים" או "כולם רוצים לחוות את טרנר אבל אי אפשר כי אין כרטיסים וכולם מנויים?" אז הנה - יש, ועדיין אנשים לא נוהרים + מנויים מוותרים על המשחק.
נפגש בטרנר
- ForeverRed
תשמע, אתה נעול.The red one כתב: זה לא 4 מנויים פנויים, זה הרבה יותר. אני אומר לך שבכל פעם שאני נכנסתי לאתר שפע ב-3 ימים האחרונים ראיתי לפחות 4 מנויים שונים פנויים בכל יציע (למעט הדרומי), אז תחשוב לבד כמה מנויים הציעו למכירה.
מה שאני רוצה להגיד זה שגם הקהל בלי המנויים לא מגיע כשקצת קשה, וגם קהל המנויים מעדיף לזרוק את הזכות שלו. ואל תבלבלו לי את המוח על "לא תמיד כולם יכולים להגיע" ובלה בלה כי המשחק הזה הוא בשעה הכי נוחה שיש + ברור לכם שאם המשחק היה נגד מכבי תל אביב (או לחלופין אחרי 2 נצחונות ליגה והעפלה לליגת האלופות) לא היה אפשר לקנות 6 שעות לפני המשחק כרטיסים לצפוני.
רק מוכיח לכם מה זה באמת הקהל הרחב שלנו ומראה לכם למה לצפות כשיהיה יותר קשה מעכשיו, למי שבטעות הסתנוור מאצטדיון טוטו טרנר. שיש, "כולה אשקלון" - וואלה, לא ידעתי שבאים לטרנר בגלל היריבה. מה קרה ל"אוי האצטדיון כל כך קטן למה אי אפשר לקנות כרטיסים" או "כולם רוצים לחוות את טרנר אבל אי אפשר כי אין כרטיסים וכולם מנויים?" אז הנה - יש, ועדיין אנשים לא נוהרים + מנויים מוותרים על המשחק.
נפגש בטרנר
תקרא את הטיעונים שעלו פה כבר אלף פעם.
- The red one
קורא את הטיעונים, מבין אותם, מפנים אותם ובכל זאת - מסרב להסכים אותם וללכת על פיהם. שורה תחתונה, לא מעט אנשים בחרו לוותר ו/או לא לקנות כרטיס למשחק היום. אני מניח שזה בגלל שאנחנו בתקופה "רעה" ובגלל היריבה. זה מוכיח לי מה יקרה כשבאמת נהיה בתקופה רעה יותר.
אבל אולי באמת מדובר רק בצירוף מקרים.
יאללה, עברנו הלאה.
אני חושב שקואנקה כן צריך לפתוח בהרכב דווקא, להכנס למשחק מההתחלה ולא שוב להכניס אותו דקה 70. מעניין יהיה לראות את ההרכב של בכר, מסקרן אותי גם אם יתן מנוחה לצדק.
יאללה, עברנו הלאה.
אני חושב שקואנקה כן צריך לפתוח בהרכב דווקא, להכנס למשחק מההתחלה ולא שוב להכניס אותו דקה 70. מעניין יהיה לראות את ההרכב של בכר, מסקרן אותי גם אם יתן מנוחה לצדק.
- ForeverRed
עזוב את כל בלבולי הביצים.The red one כתב:קורא את הטיעונים, מבין אותם, מפנים אותם ובכל זאת - מסרב להסכים אותם וללכת על פיהם. שורה תחתונה, לא מעט אנשים בחרו לוותר ו/או לא לקנות כרטיס למשחק היום. אני מניח שזה בגלל שאנחנו בתקופה "רעה" ובגלל היריבה. זה מוכיח לי מה יקרה כשבאמת נהיה בתקופה רעה יותר.
יאללה, עברנו הלאה.
שורה תחתונה, באצטדיון של 20,000 צופים, יש לך ספק שנמכרים עוד 3,000-4,000 מנויים? כי זה מגובה בעובדות.
הלאה, מכירה של כמות כזאת משמעותה הכנסה נוספת של 3-4 מיליון שקלים.
יבואו נגד אשקלון, לא יבואו נגד אשקלון, מעניין את הביצה. המועדון את ההכנסות שלו יגדיל בצורה משמעותית.
למטבע שני צדדים... גם האיצטדיון שלנו לא קטן וזה מוכח שוב ושוב וגם מחירי הכרטיסים לא מציאותי.
אבל מצד שני כשהמועדון רואה שיש ספסרות במחירים אסטרונומים למשחקים גדולים, אז גם המועדון מרשה לעצמו לדפוק מחיר הזוי של 125₪ למשחק ליגה.
אבל מצד שני כשהמועדון רואה שיש ספסרות במחירים אסטרונומים למשחקים גדולים, אז גם המועדון מרשה לעצמו לדפוק מחיר הזוי של 125₪ למשחק ליגה.
מכיר הרבה אנשים שרצו להשיג מנוי ולא הצליחו, והם לא יקנו כרטיס במיוחד בשביל אשקלון ב100 שקל. אם זה היה במנוי שלהם הם היו באים.
כרגע זה לא מוכח אף פעם.הראל כתב:למטבע שני צדדים... גם האיצטדיון שלנו לא קטן וזה מוכח שוב ושוב וגם מחירי הכרטיסים לא מציאותי.
אולי עוד כמה שנים אם לא נהיה בצמרת זה יהיה מוכח. כרגע כל משחק מחדש זה מוכיח ההפך (125 נגד הפועל אשקלון בגלל גודלו ה"לא קטן")