https://m.ynet.co.il/Articles/5062087" onclick="window.open(this.href);return false;E.Z כתב: Link plz
karma is a bitch
Re: karma is a bitch
טור יפה.The red one כתב:2 הסנט שלי בנושא (סתם, על מי אני עובד? יש שם 1,030 מילה, קחו נשימה)
https://www.b7net.co.il/article/251542/2" onclick="window.open(this.href);return false;
בפועל חכו לטור של רז שכניק בשישי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אי אפשר לקחת מבוזגלו את היכולת ואת התרומה. הבעיה היא בכל מה שאינו כדורגל. לא צריך לשמוח לאידו אבל ברור מה הניע את מה שעושה את זה.izguy83 כתב: בואו רק נשים דברים בפרופורציות.
יצא *** גדול ואני עדין. עם האיומים על אוהדים, "הלא שומע" לקהל והראיונות בתקשורת. ומצד שני, הביא פה תארים, כולל שער ובישול במשחק הכי חשוב ב40 שנים.
ולגבי הקהל, אנחנו מתקרבים להיות הקהל השנוא בארץ. ולא בגלל ההישגים. כשזה מכבי, אתם נדלקים כמו בנז**. אבל אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לעבור אותם. בהצלחה עם זה.
אני בספק לגבי מיקומנו בטבלת השנאה. אנחנו לא מספיק שנים בתודעה.
- The red one
אין מה לחכות לזבל הזהגדי כתב:
טור יפה.
יפה כתבת, נווה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אפשר לאמלק כבר מעכשיו:גדי כתב:
טור יפה.
"הקהל של המאמי הלאומית עשה תוך שנתיים קפיצה מטאורית מרגשות קיפוח עזים לרמת שחצנות מכביסטית"
"כל הסיפורים על איך אלונה חינכה מחדש את אוהדי ב"ש התגלו כבלוף"
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
נווה יא מלך!
אל תגזיםSouth Boy כתב:נווה יא מלך!
- dardasmiley
נווה טור מעולה. ברשותך אשתף אותו גם בפייס.
הגיע הזמן שנעשה גם אנחנו קצת רעש בתקשורת ולא נשאיר את הבמה רק לאוהדי הצהבת שבינתיים ירוקים מקנאה.
הגיע הזמן שנעשה גם אנחנו קצת רעש בתקשורת ולא נשאיר את הבמה רק לאוהדי הצהבת שבינתיים ירוקים מקנאה.
אז באותה מידה יש לך גם בעלים ומאמן של קבוצה קטנה. יפה. טוב לדעת.South Boy כתב:אוהדים שמתעסקים במה שאומרים עליהם מסביב לנצח יהיו אוהדים של קבוצה קטנה.
מביך.
תודיע לנו רק מתי מאושר לנו להיקרא אוהדי קבוצה גדולה.
הבעלים והמאמן עשו מה שנדרש מהם. הם לא אוהדים שיכולים להגיד דברים בלי לדפוק חשבון.izguy83 כתב: אז באותה מידה יש לך גם בעלים ומאמן של קבוצה קטנה. יפה. טוב לדעת.
תודיע לנו רק מתי מאושר לנו להיקרא אוהדי קבוצה גדולה.
איך שהגלגל מסתובב לו.. אותה קבוצה שהוא שיחק נגדה שפצעה אותו והשביתה אותו לשנה שלמה והרסה לו אולי עתיד אירופאי..
מוצא את עצמו לובש את החולצה שלה ונפצע שוב והפעם מולנו.
איזה סיפור... אשכרה עוד עונה בבוזגלוס.
מוצא את עצמו לובש את החולצה שלה ונפצע שוב והפעם מולנו.
איזה סיפור... אשכרה עוד עונה בבוזגלוס.
כל הכבוד נווה. הייתי שמח שהחברה פה שיודעים לכתוב (טוטי אחם אחם....) יתחילו לתת קונטרה לכל מה שהולך בחוץ
לא סתם יודע לכתוב, הוא ד"ר לספרות.eitam כתב:כל הכבוד נווה. הייתי שמח שהחברה פה שיודעים לכתוב (טוטי אחם אחם....) יתחילו לתת קונטרה לכל מה שהולך בחוץ