המאמן הבא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: המאמן הבא

שליחה על ידי הראל »

הוא לא קיבל רכש בכסף גדול ? תבדוק את העברות של חיפה השנה.
בשלוף אני מביא לך את קאסה המיותר הזה במיליון פלס.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 09:16
כשברדה נכשל ״הוא בנה את הסגל״.
כשדגו נכשל ״הוא עבר פירוק והרכבה״.

עזוב, אתם לא מחוברים.
ברדה עשה עונה גרועה כמאמן. זה הרי ידוע לכל בר דעת שכל מאמן שהיה על הקווים בעונה הזו שלא קוראים לו ברדה, לא מגיע אפילו לינואר. זו המציאות.
וזה שהוא הדמות הבכירה מבחינה מקצועית כבר כמה שנים כמאמן + מנהל מקצועי נותנת לו משקל לא מבוטל במבנה וזהות הסגל.

להשוות אותו מבחינת השפעה למסאי דגו...
הרחקת לכת, זה בחלט חוסר חיבור.

על מהות חוסר ההצלחה של שניהם אני אמנע מלדבר, זה רדוד מדי. החיים הם לא רק איזה מקום אתה בטבלה.
אתה הרבה יותר חכם מזה וסתם נתפס לפוזיציה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:
02 יוני 2024, 09:17
לא הבנתי, אתה באמת חושב שדגו בנה את הסגל בחיפה?
ואין מה להשוות את הסיטואציה אצלנו לאצלם, מדובר בשני מערכות שעובדות אחרת לגמרי.
דגו לא אחראי על שום רכש. והוא לא קיבל רכש בכסף גדול אז אני פשוט מציב את המציאות כמו שהיא, ולא מעקם אותה מפוזיציה כמו שרבים פה עושים.
הוא היה אומר שהוא מרוצה מהסגל גם אם אני הייתי עולה חלוץ. זה כמו שאלונה תמנה למאמן מחר את ירון הוכנבוים, גם מדדיה ומדמון הוא יגיד שהוא מבסוט.

שוב אומר, בעולם מקביל בו אנחנו בסיטואציה של חיפה ושואו עדיין פה הייתם יוצאים על אלונה על 300. אני יכול בקלות להקפיץ הודעות מינואר בעונה שסלמאני חתם, שכולם פה קראו להעיף אותו כי אין מה לעשות, נפלנו וצריך להיות תחרותיים אז צריך לשחרר ולהביא מחליף, יעלה כמה שיעלה.
יכולים להגיד על דגו מה שאתם רוצים בתור מאמן, לעוות את המציאות כאילו הוא זכה לכסף גדול וסגל נוצץ זה פשוט עיוות מוחלט.
+1

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הראל כתב:
02 יוני 2024, 09:20
הוא לא קיבל רכש בכסף גדול ? תבדוק את העברות של חיפה השנה.
בשלוף אני מביא לך את קאסה המיותר הזה במיליון פלס.
קאסה זה רכש של המועדון לעתיד. מה בדיוק הוא תרם לדגו העונה?
אתה חושב שאם לדגו היה זכות בחירה הוא לא היה מעדיף להביא שחקן שאשכרה יעזור לו להגן על המשרה שלו מאשר ילד בן 18 שלא תורם כלום?

לדגו אין שום סיי ברכש כזה.
זה רכש של אלברמן.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
דגו לא אחראי על שום רכש. והוא לא קיבל רכש בכסף גדול אז אני פשוט מציב את המציאות כמו שהיא, ולא מעקם אותה מפוזיציה כמו שרבים פה עושים.
הוא היה אומר שהוא מרוצה מהסגל גם אם אני הייתי עולה חלוץ. זה כמו שאלונה תמנה למאמן מחר את ירון הוכנבוים, גם מדדיה ומדמון הוא יגיד שהוא מבסוט.

שוב אומר, בעולם מקביל בו אנחנו בסיטואציה של חיפה ושואו עדיין פה הייתם יוצאים על אלונה על 300. אני יכול בקלות להקפיץ הודעות מינואר בעונה שסלמאני חתם, שכולם פה קראו להעיף אותו כי אין מה לעשות, נפלנו וצריך להיות תחרותיים אז צריך לשחרר ולהביא מחליף, יעלה כמה שיעלה.
יכולים להגיד על דגו מה שאתם רוצים בתור מאמן, לעוות את המציאות כאילו הוא זכה לכסף גדול וסגל נוצץ זה פשוט עיוות מוחלט.
היה לו סגל טוב יותר ממה שיהיה לו פה ופחות לחץ כי הם אחרי 3 אליפויות ומבינים שארבע רצוף קשה עד בלתי אפשרי אצלנו

בכל מקרה לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן ברמת האימון, עשה עונה יפה והפתיע אותי אבל כאן זה לא יחזיק מים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

בחיפה אלברמן בנה את הסגל משל היה ג׳ורדי קרויף, למסאי לא היה שום סיי - מאמן נטו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
02 יוני 2024, 09:22
ברדה עשה עונה גרועה כמאמן. זה הרי ידוע לכל בר דעת שכל מאמן שהיה על הקווים בעונה הזו שלא קוראים לו ברדה, לא מגיע אפילו לינואר. זו המציאות.
וזה שהוא הדמות הבכירה מבחינה מקצועית כבר כמה שנים כמאמן + מנהל מקצועי נותנת לו משקל לא מבוטל במבנה וזהות הסגל.

להשוות אותו מבחינת השפעה למסאי דגו...
הרחקת לכת, זה בחלט חוסר חיבור.

על מהות חוסר ההצלחה של שניהם אני אמנע מלדבר, זה רדוד מדי. החיים הם לא רק איזה מקום אתה בטבלה.
אתה הרבה יותר חכם מזה וסתם נתפס לפוזיציה.
+1

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

yossi כתב:
02 יוני 2024, 09:24
קאסה זה רכש של המועדון לעתיד. מה בדיוק הוא תרם לדגו העונה?
אתה חושב שאם לדגו היה זכות בחירה הוא לא היה מעדיף להביא שחקן שאשכרה יעזור לו להגן על המשרה שלו מאשר ילד בן 18 שלא תורם כלום?

לדגו אין שום סיי ברכש כזה.
זה רכש של אלברמן.
ושוראנוב במיליון יורו ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

שיש כתב:
02 יוני 2024, 09:25
היה לו סגל טוב יותר ממה שיהיה לו פה ופחות לחץ כי הם אחרי 3 אליפויות ומבינים שארבע רצוף קשה עד בלתי אפשרי אצלנו

בכל מקרה לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן ברמת האימון, עשה עונה יפה והפתיע אותי אבל כאן זה לא יחזיק מים
היה לו סגל סביר וסיטואציה בה לקחת אליפות זה קשה עד בלתי אפשרי והוא עדיין לא היה רחוק משם + הופעה סופר סופר מכובדת באירופה + פיתוח וקידום שחקנים ועדיין פוטר.

לא אומר שום דבר לגבי יכולות האימון של דגו, אפשר גם לטעון שהוא חסר מושג. אין לי בעיה עם זה.
פשוט להגיד שהוא נכשל, שהיה לו סגל מס' 1 בליגה, שהוא קיבל רכש בכסף גדול ונכשל..
מצטער זה פשוט לעוות את המציאות באופן גס. יש גבול כמה פוזיציה תגרום לראייה סלקטיבית אצל בני אדם.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Sir Alex Ferguson כתב:
02 יוני 2024, 08:25
למה לא צוות זר?
להשקיע כסף כדי להביא צוות זר איכותי ולא להיות מוגבל לשוק הישראלי?
סליחה, לצוות זר היא לא תוכל להתערב והיא גם תצטרך לשלם סכום גבוה ואשכרה לעמוד מאחורי ההצהרות על אליפות אז לא משנה, עדיף מאמן ישראלי גנרי שיפוטר במחזור השישי אחרי שהקהל ירסק אותו כי הוא לא פתח מספיק טוב בשביל לרוץ לאליפות…
אתה כל הזמן מכוון לכסף ומכוון לאלונה .
לא ידעתי ש"צוות זר" זו איזה מילת קסם שמביאה אליפות .
הוקוס פוקוס - גאורגיוס דוניס - מפוטר
הוקוס פוקוס - שוטה ארבלדזה - מפוטר
רק מכבי תל אביב בארץ חרטה על דיגלה צוות זר , הוכח שיש לזה 50% הצלחה ( וגם זה תלוי סגל ) , חיפה לא עם מאמן זר כבר שנים , לא הפועל ת"א , לא בית"ר ... אבל אצלך זה בגלל שהיא לא רוצה שיקבעו לה . טוב .
שנה אחרי שנה טענות כספיות שלך נופלות ומתרסקות כמו גל שמתנפץ על שובר גלים . אלחמיד , סלמאני , אליאס , סטויאנוב , אלמוג ... כלום לא ישכנע אותכם גם אם תשקיע וגם אם לא .
מזל שלא הגיעו לכאן זרים כמו שואו , בונדוסו , לסובוי ועוד שעלו הון ולא סיפקו את הסחורה .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
02 יוני 2024, 09:16
כשברדה נכשל ״הוא בנה את הסגל״.
כשדגו נכשל ״הוא עבר פירוק והרכבה״.

עזוב, אתם לא מחוברים.
מה ההשוואות האלה רלוונטיות?

ברדה כבר לא פה ואני אישית רואה הכי הרבה פוטנציאל בדגו מבין המועמדים הרלוונטיים.
הויכוח של מי בנה לו את הסגל לא מעניין כי בשורה התחתונה אני מסתכל על ההישגים של דגו העונה יחסית לנקודת הפתיחה שלו ואני מזהה שם פוטנציאל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הראל כתב:
02 יוני 2024, 09:31
ושוראנוב במיליון יורו ?
ברור שגם הוא רכש של אלברמן כחלק מאסטרטגיית היהודים בשל מחסור בישראלים. כמו לסובוי. גם הכתבות הראשונות עליו פורסמו לפני מינוי דגו.
והוא גם לא היה רלוונטי כל העונה.

בחיפה יש מערכת שעובדת על רכש בלי תלות במאמן.
בקטע הזה הם המועדון שמתנהל הכי טוב פה ובפער.
גם הקיץ רק התחיל וכבר יש להם דיבור עם נהואל ואולי עוד מתחת לראדר.

אותו שואו הגיע כי בערך כל המועמדים המובילים שלהם נפלו מסיבות כאלו ואחרות.
אני לא יודע איך זה בדיוק עובד שם, אבל אלברמן הוא מנהל מקצועי אמיתי ולא עציץ עם טייטל והכל על המאמן.
אני מניח שזה מישהו כמו בכר אז למילה שלו כן יש משקל מסוים, אבל עדיין רוב הרכש מתבצע בלי תלות במאמן וזה עבודה נכונה.
במיוחד שאלה ישראלים צעירים עם ראייה עתידית כמו קאסה ושוראנוב. גם מכבי החתימו את מדמון לעונה הבאה בלי לדעת מי יהיה המאמן.
שיש לך ישראלי שאתה חושב שהוא פוטנציאל טוב אתה מחתים כמועדון, לא צריך מאמן בשביל זה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 02 יוני 2024, 09:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הראל כתב:
02 יוני 2024, 09:31
ושוראנוב במיליון יורו ?
לא רלוונטי, קרע את הרצועה מפתיחת העונה ולא חזר מאז

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

דיברתם על זה שחיפה לא השקיעו השנה ברכש , רק בשלוף זרקתי 2 מיליון על 2 שחקנים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:

אני עונה לכם באותם טיעונים מטומטמים שאתם הצגתם.
דגו קיבל רכש בהרבה מאוד כסף. זה שלא פגעו זה סיפור אחר. בשורה התחתונה שני המאמנים נאלצו להתפשר על שחקנים ועברו עונה מטלטלת, מלאת תהפוכות, שינויים ופציעות כל אחד מסיבותיו. לאחד עושים הנחות ואת השני חותכים כאילו הוא עובד בתנאי מעבדה ואין לו מועדון שכונה להתמודד איתו. אז אם כבר דגו, שהוא טירון לכל דבר ועניין בעיניי, בחיפה הייתה לו מעטפת מקצועית מטורפת לעומת מה שהוא יקבל פה. ועדיין הוא לא הצליח. לא אגיד נכשל כי כמו במקרה של ברדה, היו לו הרבה נסיבות מקלות העונה.

שלח תגובה