שהמאצ' אפ הוא די שקול (אוקיי, עם יתרון קליל לך), המילים הפומפזיות האלו יומרניות מדי בלשון המעטה
גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד
שהמאצ' אפ הוא די שקול (אוקיי, עם יתרון קליל לך), המילים הפומפזיות האלו יומרניות מדי בלשון המעטה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- simply--red
- Title: CrazyRed
- Melikson24
אני מבין שאין סיכוי להשיג עוד כרטיס
כל התנהלות הכרטיסים היא חרפה.
אין לי מושג אם זה באשמת ההתאחדות או המועדון, אבל זה היה ברור כשמש שעם ההתנהלות של שפע לחכות לרגע האחרון זה בגדר אסון פוטנציאלי.
אז אנחנו פחות מ36 שעות למשחק, מנויים שחידשו חילקם לא קיבלו כרטיס תקין ואין משפע שום מענה, מנויים קיימים אפילו לא יודעים מתי תפתח המכירה.
מי שמתייחס ללקוח כמובן מאליו עושה חטא גדול.
אז זה גמר וכולם ירוצו לקנות בכל מקרה, אבל שמתייחסים ככה לאנשים זה משאיר טעם מר.
חבל מאוד.
ואני מנוי מחדש עם כרטיס תקין במייל, אבל מבין לגמרי חברים שאצלם זה לא ככה והם רודפים אחרי שפע מהבוקר ללא שום מענה.
סופר מתסכל. אני מקווה בשביל כולנו שלא יהיה פאדיחה עם הברקוד מחר.
אין לי מושג אם זה באשמת ההתאחדות או המועדון, אבל זה היה ברור כשמש שעם ההתנהלות של שפע לחכות לרגע האחרון זה בגדר אסון פוטנציאלי.
אז אנחנו פחות מ36 שעות למשחק, מנויים שחידשו חילקם לא קיבלו כרטיס תקין ואין משפע שום מענה, מנויים קיימים אפילו לא יודעים מתי תפתח המכירה.
חבל מאוד.
ואני מנוי מחדש עם כרטיס תקין במייל, אבל מבין לגמרי חברים שאצלם זה לא ככה והם רודפים אחרי שפע מהבוקר ללא שום מענה.
סופר מתסכל. אני מקווה בשביל כולנו שלא יהיה פאדיחה עם הברקוד מחר.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 28 מאי 2025, 11:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה חרפה בחיי,בושה של התנהלות שאגב לא מפתיעה.yossi כתב: ↑28 מאי 2025, 11:40כל התנהלות הכרטיסים היא חרפה.
חבל מאוד.
ככה מתייחסים כאן ללקוח
״תשלם וזדיין לנו מהעיניים״
לא מבין מה נסגר!!!!!
אין עדיין כרטיסים למנויים העונה שלא חידשו? אני מנסה להיכנס כל הזמן ואין חדש תחת השמש.
כזה ביזיון עוד לא היה!!!!
אין עדיין כרטיסים למנויים העונה שלא חידשו? אני מנסה להיכנס כל הזמן ואין חדש תחת השמש.
כזה ביזיון עוד לא היה!!!!
- Melikson24
מה הסיפור באמת?המשחק מחר ואנשים עוד לא יודעים אם ישיגו כרטיס או לא.
כמה נרכשו עד עכשיו?
כמה נרכשו עד עכשיו?
ההתנהלות המטופשת והלא מקצועית הזאת תפגע בנו מחר,יהיה רוב עצום של אוהדי ביתר בזמן שאצלנו עדיין לא נתנו כרטיסים למי שזכאי ואלוהים יודע מה עם היתרה ואיפה היא.
9000 חידשו מנויים,זה אומר עוד כמעט 1500 מסתובבים ולכו תדעו כמה מהם באמת יוציאו למכירה ואם יוציאו.
9000 חידשו מנויים,זה אומר עוד כמעט 1500 מסתובבים ולכו תדעו כמה מהם באמת יוציאו למכירה ואם יוציאו.
אמת.
אצלנו מחפשים כרטיסים בנרות כי לא שחררו אפילו את ההקצאה הבסיסית, יש לי הרגשה שההתאחדות מחר תהיה בצבע צהוב ביציע.
ככה זה שפותחים מכירה 4 ימים לפני עם משרד חובבני.
כבר בחצי גמר ראו שזה לא עובד, הפסדנו לא מעט אוהדים על המכירה המאוחרת ובמקום ללמוד מזה עשו את זה אפילו חובבני יותר.
מעניין אותי אם אלונה מודעת וערה לחרפה זהו.
היא לא יכולה להרשות לעצמה שדבר כזה קורה. במנוי אתה לא מזלזל ככה (לא שב'סתם' אוהד אקראי זה בסדר).
היא תהיה ועוד איך,הם סיימו את המכירה כבר לפני שבוע וחצי ועטו על כרטיסי ההתאחדות שנמכרים לכל המרבה במחיר.yossi כתב: ↑28 מאי 2025, 13:22אמת.
אצלנו מחפשים כרטיסים בנרות כי לא שחררו אפילו את ההקצאה הבסיסית, יש לי הרגשה שההתאחדות מחר תהיה בצבע צהוב ביציע.
ככה זה שפותחים מכירה 4 ימים לפני עם משרד חובבני.
כבר בחצי גמר ראו שזה לא עובד, הפסדנו לא מעט אוהדים על המכירה המאוחרת ובמקום ללמוד מזה עשו את זה אפילו חובבני יותר.
מעניין אותי אם אלונה מודעת וערה לחרפה זהו.
היא לא יכולה להרשות לעצמה שדבר כזה קורה. במנוי אתה לא מזלזל ככה (לא שב'סתם' אוהד אקראי זה בסדר).
אצלנו עדיין מפנטזים על יתרת הכרטיסים שנותרה ולכן לא ממהרים לרכוש במקום אחר.
אני מוכן להתערב שמתוך ה1500 שנותרו ישארו אולי 300 למכירה,הביקוש עצום לא זוכר כזה משתי הקבוצות.
ההתנהלות של המועדון פשוט מביכה וגורמת לי לתהות על מה ולמה דורשים איצטדיון של 30,000 אם ב10,000 מנויים הם מסתבכים ככה.
חובבנות לשמה,במקום למנף את האירוע גורמים לך להתייאש.
- Melikson24
המכירה למנויים של העונה תפתח ב20:00.
לפי הניסוח של הפוסט לא נשאר שם יותר מדי כרטיסים.

לפי הניסוח של הפוסט לא נשאר שם יותר מדי כרטיסים.

מתי שפע מתכוונים לשלוח את הכרטיס למייל?מחר בערב?
אני עוד לא מבין למה הכוסאמא שלהם לא נותנת מעבר חופשי בין מזרחי תחתון לעליון,
אבא שלי קנה לתחתון, אני נכנסתי כמה דקות אחריו, לא נתן לי לקנות לתחתון אז קניתי עליון. וזה קרה ללא מעט אנשים שאני מכיר.
אבא שלי קנה לתחתון, אני נכנסתי כמה דקות אחריו, לא נתן לי לקנות לתחתון אז קניתי עליון. וזה קרה ללא מעט אנשים שאני מכיר.
סתם חארטה קח את הכרטיס שלו ותיכנס גם,כל פעם שיוצאים לשרותים וחוזרים בודקים כרטיס