היתרון במהלך הזה הוא שאין לחץ להכניס אותו מהר לעיניינים,סהכ ההגנה שלנו יציבה,קשה לי להאמין שהצוות אישר את השחקן כתוצאה מלחץ.
סביר להניח שכיוונו לאחרים וכנראה שההדחה מאירופה שינתה את הכיוון,רע לא יכול לצאת מזה.
אמרתי בעבר ואחזור שוב,בעיניי הרבה יותר קריטי להביא זר להתקפה שם אנחנו חייבים יותר יצירתיות אסור להסתנוור מפתיחת העונה.
תרשה לי לתקן אותך.
רע בהחלט יכול לצאת מזה.
ליפול עם זרים זה אף פעם לא סימפטי.
זה שחסר שחקן התקפה ואולי אף קריטי יותר, זה עניין אחר.
לא סותר שצריך בלם ברמה גם לעונה הנוכחית וגם לשנים הבאות.
הקבוצה שלו לא החתימה מחליף ביום האחרון של החלון השוויצרי, אם מישהו תוהה.
מניח שהם רוצים לעלות שוב וכרגע דיופ בלם שלישי ברוטציה.
חייב כבר לסיים את הסאגה הזאת של בלם זר. היה קלאסי להחתים אותו בפגרה וגם זה מתפספס.
ההיגיון אומר שהוא לא חלק מהתכניות כך שלא צריך מחליף.
אני עדיין מספר לעצמי שהסיטואציה סביבו לא מקצועית.
אם קבוצת ליגה שנייה בונה עליו כבלם שלישי, מה זה אומר על היכולת שלו?
דרך אגב, אני חושב שבשורה התחתונה גם אם הוא יתגלה כפלופ מארץ הפלופים, מצבנו עדיין בסדר גמור בעמדת הבלמים.
בלוריאן ובלטקסה הוכיחו שהם עשויים מהחומר הנכון, כלפי מפרסם שתוך שבועיים שלוש מיגי חוזר (ותסלחו לי שאני לא מצטרף לאלה שכבר קוברים אותו) אז כבר אנחנו עם שלושה בלמים איכותיים.
תוסיף לזה את מזרחי שהוכיח אצלנו שהוא יכול לסתום חור של בלם ימין ואופיר ששיחק במכבי מספר פעמים כבלם שמאל אז אני לא חושב שאם דיופ יתגלה כפספוס מצבנו אקוטי.
מצד שני אם הוא יתגלה כואן דייק הבא (כן בטח....) אז יש לנו רק מה להרוויח.
לטעמי שחקן התקפה איכותי ישפר יותר את מצבנו מבלם איכותי. אז אם אני צריך לבחור מאיפה לקצץ, אני מוכן לקבל את זה בעמדת הבלם.
אתה שוכח שאחת הסיבות העיקריות שאנחנו מחפשים בלם זר היא הצורך להתחיל להעביר את כתר הבלם המוביל, זה שיחזיק לנו את ההגנה בעתיד, ממיגל ליורש. לדעתי אנחנו כבר באיחור, מיגל עדיין מצוין אבל הוא הולך ומתבגר.