ג. המדינה סיבוב ח' : הפועל ב"ש - מ.כ שדרות, 20:00, שבת, 27.12, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

Re: ג. המדינה סיבוב ח' : הפועל ב"ש - מ.כ שדרות, 20:00, שבת, 27.12, טרנר

שליחה על ידי סימיוני »

הרבה נורות נדלקו היום . אני חושב שכאשר משחקים רק מחליפים, יש בעיה אמיתית בחיבור גם נגד ליגה ב' , בטח כשאתה ב 10 שחקנים. מה נסגר עם כל האדומים האלה? מרגיש לי שכל משחק בלי הרחקה, זה נס אצלנו!
אלמוג, תורגמן ואליאס צריכים להישלח לחופשי. 2-3 שחקנים טובים לסגל, כניסה של כנעאן, חזות ורועי לוי לרוטציה ויהיה בסדר.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

דרך אגב
הגיעו היום די הרבה אוהדים, יחסית למשחק מול קבוצה מליגה ב...
היה גם עידוד לא רע.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

השער שספגנו מראית הכל, בלטקסה לוחץ ועוברים אותו כאילו הוא לא קיים, אחמד מנסה לחלץ כדור מחלוץ שדרות ומקבל גוף ועף ליציע ושוער שמקבל גול בין הרגליים מזוית שהיה חייב לסגור.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

מקווה שרן יסתכל השער השני ויבין מה החשיבות של כנאען לקראת ההמשך, כמעט ולא ייצרנו שום דבר היום וזה משהו שקורה לצערנו בלא מעט משחקים, בתוך המשחק הכבוי הזה הספיק נייח אחד שכנאען יעשה לנו ממנו שער סופר חשוב שיחתום את האירוע.
זה נשק סופר חיוני במיוחד בתקופה כזאת שדברים לא הולכים.

אין בקבוצה הזאת שחקן שיודע להגביה כמוהו, מאוד מצפה לראות אותו פותח לצד ההרכב הראשון.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שיחקנו מול קבוצה מפאקינג ליגה ב, שבטח הרוב שם עובדים בעוד עבודה, שזה הרבה יותר קרוב לחובבני מאשר למשהו מקצועי.
התירוצים על תיאום מראים כמה המצב קשה, לא להיות מסוגל לייצר מול קבוצה כזו כמעט שום דבר זה לא משהו שחשבתי שיקרה. גם אם אנחנו פחות שחקן.
ההבדל הפיזי והטכני צריך להיות גדול מספיק כדי שזה לא יקרה.

המשחק היום הבהיר שחוץ מחזות, כנעאן ורועי לוי שצריך לקבל צאנס, על שאר הסגל מקישור ומעלה צריך פשוט לעשות shift + delete כמה שיותר מהר. חוסר יכולת מביש.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yossi כתב:
27 דצמבר 2025, 23:39
שיחקנו מול קבוצה מפאקינג ליגה ב, שבטח הרוב שם עובדים בעוד עבודה, שזה הרבה יותר קרוב לחובבני מאשר למשהו מקצועי.
התירוצים על תיאום מראים כמה המצב קשה, לא להיות מסוגל לייצר מול קבוצה כזו כמעט שום דבר זה לא משהו שחשבתי שיקרה. גם אם אנחנו פחות שחקן.
ההבדל הפיזי והטכני צריך להיות גדול מספיק כדי שזה לא יקרה.

המשחק היום הבהיר שחוץ מחזות, כנעאן ורועי לוי שצריך לקבל צאנס, על שאר הסגל מקישור ומעלה צריך פשוט לעשות shift + delete כמה שיותר מהר. חוסר יכולת מביש.
אז? עם ברק בכר שיחקנו מול קרית גת שהייתה אז בליגה א או בתחתית של הליגה הלאומית וניצחנו רק 1-0 ביכולת גרועה והרכב ראשון ועדיין בסוף העונה זכינו באליפות, אז לפניי שאתם מדליקים נורות בואו נראה מה יהיה בינואר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

dardasmiley כתב:
27 דצמבר 2025, 22:00
הם כן! רק שגם הם מבינים שלא משנה אם יתנו היום דאבל דאבל מספרים לא ישחקו במשחק הבא. אז למה להתאמץ?
היחיד שאכל הדשא זה חזות כי הוא ילד ויש לו עדיין התלהבות.
כל השאר רואים שמבינים שלא משנה מה יקרה אף איד לא יתן להם לשחק.

המאמן הזה גמר את הספסל שלו במו ידיו.
כל אלה קיבלו הזדמנויות וכולם חירבנו אותן למעט אחמד.
איילון אלמוג בראש, עם עצלנות בלתי מוסברת וגישה דוחה של שחקן שהקריירה שלו בדרך לקריסה!
בלטקסה שחקן נוראי אני אומר את זה תקופה, החורים שהוא עושה, הסגירות הלא חכמות, הגול היום עליו, לא ויטור ולא נעליים!
איך שעברו אותו כמו אוויר על הקו בגדול פשוט מביך, אל תצא ללחץ אם אתה לא יודע, לא מהיר ולא מתקל בוודאות! ספרתי לו היום גם לפחות 7-8 איבודי כדור, הוא ורועי לוי השערורייתי (אורן ביטון 2), בשיא הכנות רועי לוי לא מתאים לשדרות אפילו, הוא היה חלש יותר מכל שחקן שלהם היום.
אלה שחקנים שמחר אני מעיף מפה. אליאס זה מה יש, תאקלים ופיזיות וקצת אנרגיות למשחק, וואן טריק פוני, זה מה הוא יודע וזהו, ידענו את זה תמיד, אליו קשה לי לבוא בטענות כי הגישה שלו בסדר.

לגבי חזות הילד, היה המצטיין ובפער. אבל, כל עוד הוא כזה צנום ולא פיזי, אין לו סיכוי במשחקי ליגת העל. יעיפו אותו כמו כלום במיוחד כשאין לו מהירות. תראו מה קורה לגנאח שפוגש מגן פיזי, המזל שלו שיש לו קצת מהירות וצעד ראשון מפחיד.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Itay כתב:
27 דצמבר 2025, 23:27
מקווה שרן יסתכל השער השני ויבין מה החשיבות של כנאען לקראת ההמשך, כמעט ולא ייצרנו שום דבר היום וזה משהו שקורה לצערנו בלא מעט משחקים, בתוך המשחק הכבוי הזה הספיק נייח אחד שכנאען יעשה לנו ממנו שער סופר חשוב שיחתום את האירוע.
זה נשק סופר חיוני במיוחד בתקופה כזאת שדברים לא הולכים.

אין בקבוצה הזאת שחקן שיודע להגביה כמוהו, מאוד מצפה לראות אותו פותח לצד ההרכב הראשון.
כולם מבינים מה החשיבות שלו ומקווה בשבילו ובשביל הקריירה שלו שיפסיק להיפצע אחרת זה לא יתרומם בחיים.
בוא חוץ מהפנדל שפירגנו לו לבעוט, ובישול מכדור נייח לא במהלך משחק רץ, הוא לא באמת עשה משהו היום.
לא זכור לי שנתן פס אחד לגול, די נעלם ואני מזכיר זו קבוצה מליגה ב׳. הוא לא עומד באינטנסיביות של ליגת העל בכושר הזה, לדעתי אנחנו בבעיה איתו.
כן צריך לתת לו 20-30 דק׳ למשחק אבל אני ממש לא בונה עליו עד סוף העונה. העונה הזאת לדעתי די אבודה מבחינתו. לדעתי זה יהיה נס אם הוא יחזור ליכולת של עונה שעברה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שוב אינטנסיביות של ליגת העל? כנעאן יעמוד בלחץ מול אופק נדיר ודיסטלפלד, תהיה רגוע.
כל ההודעות האלו בזמן שבהתקפה שלנו פותח גמד איטי כמו גנאח.

הגישה הזאת הביאה לנו חצי עונה של סיוט מהספסל עם אתלטים-לוחמים-פיזיים-דינמים-אגרסיבים כמו אחמד ואליאס.
צריך לחזור לחשוב על כדורגל כי מתחיל להיות דיסוננס רציני בין התדמית של קוזוק ואיך שהוא רוצה לשחק, לעומת זהות השחקנים שהוא הולך איתם.
בעונה שעברה הוא פגע בול בכל הפייבוריטים שלו. העונה כולם כישלון. הוא הולך עד המוות עם הספסל הגרוע בליגה (מספרית), או שחקני הרכב שכבר אי אפשר לראות. הוא צריך לעשות ריסטארט רציני בקבוצה. אנחנו עדיין במצב מצוין בליגה ובאמת שאין סיבה להסתבך עד הפלייאוף כל עוד יעשו את המובן מאליו.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

ran כתב:
28 דצמבר 2025, 02:26
כל אלה קיבלו הזדמנויות וכולם חירבנו אותן למעט אחמד.
איילון אלמוג בראש, עם עצלנות בלתי מוסברת וגישה דוחה של שחקן שהקריירה שלו בדרך לקריסה!
בלטקסה שחקן נוראי אני אומר את זה תקופה, החורים שהוא עושה, הסגירות הלא חכמות, הגול היום עליו, לא ויטור ולא נעליים!
איך שעברו אותו כמו אוויר על הקו בגדול פשוט מביך, אל תצא ללחץ אם אתה לא יודע, לא מהיר ולא מתקל בוודאות! ספרתי לו היום גם לפחות 7-8 איבודי כדור, הוא ורועי לוי השערורייתי (אורן ביטון 2), בשיא הכנות רועי לוי לא מתאים לשדרות אפילו, הוא היה חלש יותר מכל שחקן שלהם היום.
אלה שחקנים שמחר אני מעיף מפה. אליאס זה מה יש, תאקלים ופיזיות וקצת אנרגיות למשחק, וואן טריק פוני, זה מה הוא יודע וזהו, ידענו את זה תמיד, אליו קשה לי לבוא בטענות כי הגישה שלו בסדר.

לגבי חזות הילד, היה המצטיין ובפער. אבל, כל עוד הוא כזה צנום ולא פיזי, אין לו סיכוי במשחקי ליגת העל. יעיפו אותו כמו כלום במיוחד כשאין לו מהירות. תראו מה קורה לגנאח שפוגש מגן פיזי, המזל שלו שיש לו קצת מהירות וצעד ראשון מפחיד.
הכל נכון, לגבי חזות זה לא צריך להיות שיקול, הוא טוב ולא צריך לפחד לתת לו לשחק. לא זכור לי שעדי יונה בנוי לתלפיות.
הוא טכני, זריז, יש לו ראיית משחק טובה והוא מבין את המשחק.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ran כתב:
28 דצמבר 2025, 02:33
כולם מבינים מה החשיבות שלו ומקווה בשבילו ובשביל הקריירה שלו שיפסיק להיפצע אחרת זה לא יתרומם בחיים.
בוא חוץ מהפנדל שפירגנו לו לבעוט, ובישול מכדור נייח לא במהלך משחק רץ, הוא לא באמת עשה משהו היום.
לא זכור לי שנתן פס אחד לגול, די נעלם ואני מזכיר זו קבוצה מליגה ב׳. הוא לא עומד באינטנסיביות של ליגת העל בכושר הזה, לדעתי אנחנו בבעיה איתו.
כן צריך לתת לו 20-30 דק׳ למשחק אבל אני ממש לא בונה עליו עד סוף העונה. העונה הזאת לדעתי די אבודה מבחינתו. לדעתי זה יהיה נס אם הוא יחזור ליכולת של עונה שעברה.
הוא עשה מה שהיה צריך. בשביל לייצר שער אנחנו צריכים לבנות מהלך מהסרטים שכולם מתמסרים בו למוות, תן לי שחקן שעם נייח אחד מעלה אותי על לוח התוצאות. נייחים זה כלי סופר מבוזבז בקבוצה ונזכיר אנחנו הקבוצה שקיבלה הכי הרבה קרנות העונה.

אני סומך עליו שיעמוד בקצב האימתני של אווקה אשטה וגיא בדש.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אז חזות הרשים מול קבוצת חובבים מליגה ב.....
כנראה שהוא עדיף על אליאס אבל אם זאת התקווה שלכם לעונה הזאת אז חבל על הזמן

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

חזות הוא לא מושיע.
הוא עוד שחקן כדורגל שצריך להיות ברוטציה.
אין לנו ממש כאלה.

כשאתה משחק בנגיעה כמוהו, העניין הפיזי פחות משמעותי. זה לא שהוא רץ עם כדור כמו נגר שלא יודע לשחרר בזמן.
שיעבוד על מסה, יציבה ואיך שמים גוף נכון והוא יהיה בסדר גמור.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

yossi כתב:
28 דצמבר 2025, 11:24
חזות הוא לא מושיע.
הוא עוד שחקן כדורגל שצריך להיות ברוטציה.
אין לנו ממש כאלה.

כשאתה משחק בנגיעה כמוהו, העניין הפיזי פחות משמעותי. זה לא שהוא רץ עם כדור כמו נגר שלא יודע לשחרר בזמן.
שיעבוד על מסה, יציבה ואיך שמים גוף נכון והוא יהיה בסדר גמור.
כשרון גדול, נייד מאד, מבקש לקבל את הכדור, רק עלה נידף בתיקולים... השתפר בהיבט של המסה, שימשיך לעבוד על זה ויהיה שחקן לגיטימי בקרוב.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

חזות חייב לצאת להשאלה לקבל דקות משחק וכמובן חייב להיות יותר פיזי.
תמונה

שלח תגובה