אין פה קשר לאנטישמיות. זה הפתרון הקל עבור הקבוצות והעיריות לא להכנס לבלאגן שנקרא אירוח קהל ישראלי. בטח אחרי מה שקרה עם אוהדי מכבי באמסטרדם.
קל ונח להגיד אין קהל חוץ ושלום על ישראל.
הבעיה פה עם אופא שמאפשרת את הקרקס הזה. לא רוצים להתמודד עם לאבטח ולמשטר משחק שמתקיים אצלכם בבית? אז שלא יתקיים אצלכם בבית.
אירופה 2026/27
- ForeverRed
Re: אירופה 2026/27
1+ReDo כתב: ↑02 אוקטובר 2026, 12:59אין פה קשר לאנטישמיות. זה הפתרון הקל עבור הקבוצות והעיריות לא להכנס לבלאגן שנקרא אירוח קהל ישראלי. בטח אחרי מה שקרה עם אוהדי מכבי באמסטרדם.
קל ונח להגיד אין קהל חוץ ושלום על ישראל.
הבעיה פה עם אופא שמאפשרת את הקרקס הזה. לא רוצים להתמודד עם לאבטח ולמשטר משחק שמתקיים אצלכם בבית? אז שלא יתקיים אצלכם בבית.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
ועוד איך יש קשר לאנטישמיות. רק אנטישמיות.
הקהל הישראלי מגיע בכמויות קטנות. הרבה יותר קשה לאבטח קהלים עם אולטרס וכאלה שמחפשים בלגן ומהם אף אחד לא מונע להגיע למשחקי חוץ.
זה סה"כ עוד חץ בארון הדה לגיטימציה שעושים ליהודים וישראלים באירופה.
הקהל הישראלי מגיע בכמויות קטנות. הרבה יותר קשה לאבטח קהלים עם אולטרס וכאלה שמחפשים בלגן ומהם אף אחד לא מונע להגיע למשחקי חוץ.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה לא אנטישמיות במובן הטהור של המושג אנטישמיות אבל זה קרוב לזה מאוד מה גם שלהכליל את כל אוהדי הכדורגל בישראל כפורעים זאת הכללה נוראית גם אם אוהדי מכבי תל אביב עשו דבר או שניים לא במקום
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- שיש
- Title: קרייזי-רד
האמא של האנטישמיותדר אדום בנשמה כתב: ↑02 אוקטובר 2026, 13:41זה לא אנטישמיות במובן הטהור של המושג אנטישמיות אבל זה קרוב לזה מאוד מה גם שלהכליל את כל אוהדי הכדורגל בישראל כפורעים זאת הכללה נוראית גם אם אוהדי מכבי תל אביב עשו דבר או שניים לא במקום
שים לב שכל ראשי הערים במדינות האלה הם מוסלמים שפתאום מחליטים נגד ישראלים....
פשוט יש לחץ של מוסלמים וארגונים לא לאפשר ליהודים להגיע בגלל אנטישמיות ושנאה ליהודים
והרי באירופה מפחדים להתעמת עם ההמון המוסלמי ...זה כבר לא מדינה אירופאית רגילה . אלה מדינות מוסלמיות
- ReDo
האנטישמיות היא הסיבה שבגינה אתה בסיכון כאוהד ישראלי, והסיבה לפוטנציאל לבלאגן מלכתחילה.Melikson24 כתב: ↑02 אוקטובר 2026, 13:32ועוד איך יש קשר לאנטישמיות. רק אנטישמיות.
החלטה היא פשוט הפתרון הקל במקום להתמודד עם הבעיה. בטח בהולנד אחרי מה שקרה.
למה אתה לא יכול לארח בקפריסין? אנטישמיות? הם פשוט לא רוצים את הכאב ראש כמו שעיריית אלקמאר רוצה להימנע מכאב ראש.
- 4 לב אדום
אח שלי,
מכבי תל אביב התארחה בהולנד בתקופה הרבה יותר רותחת ומסוכנת יחסית לתקופה המאוד מאוד שקטה היום.
7.11.24 , כשנה וחודש אחרי הטבח הנורא שעשו לנו וכשאנחנו בשיא מלחמה עם שבויים ונעדרים, מכבי ת"א שיחקה מול אייאקס שהיא גם קבוצה שנחשבת "יהודית".
הכל תירוצים אנטישמיים עם כסות של ביטחון ואבטחה.
אופ"א לצערי הולכת ליפול פה ולאפשר את זה.
אם אני מדינת ישראל - אני מציע כל מימון כספי אפשרי וכוח אדם רק כדי להוכיח לחלאות האלה שזה הרבה יותר קל ממה שהם עושים ממנו. לא מוכנים ? לא מארחים בבית, תמצאו מגרש נייטרלי תוך 48 שעות ואם לא - הפסד טכני.
גררתם זמן במכוון ? תשלמו על זה.
נ.ב1 - בטח ממש... מחר זה יקרה. חי בסרט אני
נ.ב2 - וסרמיליה דיווחו שהחלטה סופית תתקבל עד סוף היום. נקווה לבשורות טובות.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ReDo
זה שמכבי תל התארחה שם בלב ליבה של המלחמה רק מחזק את הטענה שלי.4 לב אדום כתב: ↑02 אוקטובר 2026, 16:01אח שלי,
מכבי תל אביב התארחה בהולנד בתקופה הרבה יותר רותחת ומסוכנת יחסית לתקופה המאוד מאוד שקטה היום.
7.11.24 , כשנה וחודש אחרי הטבח הנורא שעשו לנו וכשאנחנו בשיא מלחמה עם שבויים ונעדרים, מכבי ת"א שיחקה מול אייאקס שהיא גם קבוצה שנחשבת "יהודית".
הכל תירוצים אנטישמיים עם כסות של ביטחון ואבטחה.
אופ"א לצערי הולכת ליפול פה ולאפשר את זה.
אם אני מדינת ישראל - אני מציע כל מימון כספי אפשרי וכוח אדם רק כדי להוכיח לחלאות האלה שזה הרבה יותר קל ממה שהם עושים ממנו. לא מוכנים ? לא מארחים בבית, תמצאו מגרש נייטרלי תוך 48 שעות ואם לא - הפסד טכני.
גררתם זמן במכוון ? תשלמו על זה.
נ.ב1 - בטח ממש... מחר זה יקרה. חי בסרט אני
נ.ב2 - וסרמיליה דיווחו שהחלטה סופית תתקבל עד סוף היום. נקווה לבשורות טובות.
אחרי הבלאגן שהיה הרשויות שם לא רוצות להתעסק בזה.
הפתרון הפשוט זה להגיד אין קהל חוץ.
זה לא שאי אפשר לאבטח, זה חוסר הרצון והמוטיבציה להשקיע משאבים בדבר הזה.
כמו שאמרתי, אופא צריכה להגיד להם או שיש קהל חוץ או שלא ישחקו שם.
- 4 לב אדום
תפנית מפתיעה:
חמש סיעות במועצת העיר אלקמאר – דרשו לקיים ביום שני הקרוב דיון חירום, שבו תידרש ראש העיר אניה סחאוטן להסביר את ההחלטה למנוע את כניסתם של אוהדי הקבוצה הישראלית למשחק שייערך ב-15 באוקטובר.
חמש סיעות במועצת העיר אלקמאר – דרשו לקיים ביום שני הקרוב דיון חירום, שבו תידרש ראש העיר אניה סחאוטן להסביר את ההחלטה למנוע את כניסתם של אוהדי הקבוצה הישראלית למשחק שייערך ב-15 באוקטובר.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- שיש
- Title: קרייזי-רד
הרשויות לא רוצות להרגיז את הערבים. ככה עושים כיבושReDo כתב: ↑02 אוקטובר 2026, 17:23זה שמכבי תל התארחה שם בלב ליבה של המלחמה רק מחזק את הטענה שלי.
אחרי הבלאגן שהיה הרשויות שם לא רוצות להתעסק בזה.
הפתרון הפשוט זה להגיד אין קהל חוץ.
זה לא שאי אפשר לאבטח, זה חוסר הרצון והמוטיבציה להשקיע משאבים בדבר הזה.
כמו שאמרתי, אופא צריכה להגיד להם או שיש קהל חוץ או שלא ישחקו שם.
בשלב הראשון היהודים משלמים את המחיר ואחרי זה האזרחים עצמם