איך מהדקים שחקן? משדרגים?
חשבתי שזה לא פתרון קביל.
לפחות תהיה עקבי.
אלונה צריכה להתחיל להתעורר על עצמה ולעדכן את מדיניות השכר לשנת 2026 לפני שלא תישאר לה קבוצה.
איך מהדקים שחקן? משדרגים?
כרגיל אתה אוהב להשוות בין תפוחים לבין שולחנות.ForeverRed כתב: ↑24 יולי 2026, 13:10איך מהדקים שחקן? משדרגים?
חשבתי שזה לא פתרון קביל.
לפחות תהיה עקבי.
אלונה צריכה להתחיל להתעורר על עצמה ולעדכן את מדיניות השכר לשנת 2026 לפני שלא תישאר לה קבוצה.
לא תפוחים ולא שולחנות.Itay כתב: ↑24 יולי 2026, 13:38כרגיל אתה אוהב להשוות בין תפוחים לבין שולחנות.
קינגס ולוקאס בגיל אחר, מביאים מספרים אחרים ובהתאם לכך גם מחזיקים בהצעות בסדרי גודל שונים, כרגע ככל הידוע לנו אין הצעה על הפרק ולוקאס גם להבדיל מקינגס מסיים חוזה העונה כך שמן הסתם הוא הראשון שצריך להפנות אליו את האנרגיה וכן עד גבול מסויים.
ואל תדאג לאלונה, למרות כל הלוזריות והנבואות השחורות הפועל ב״ש הייתה קבוצה הישגית לפניו ותהיה כזאת גם אחריו, קמנו מדברים גרועים מאלה. מי שרוצה להתאבל שיהנה, ניפגש בסיבוב כששוב אלונה תאכיל את כולם בכובעים. הפנים לרביעי.
אני בעד לשדרג כשזה ריאלי, קינגס מחזיק בהצעות של 800-900ForeverRed כתב: ↑24 יולי 2026, 13:50לא תפוחים ולא שולחנות.
כדי להשאיר את לוקאס צריך לשדרג אותו.
ההתפלפלויות האחרות לא מעניינות.
אתה התנגדת לשדרוגים ועכשיו אתה בונה עליהם.
זה אומר הרבה עליך ועל התגובות האוטומטיות שלך.
לגבי הלוזריות, שוב, מילים מפוצצות שאין בהן ממש.
שכל אחר ישאל את עצמו איפה הייתה הפועל באר שבע בשנים שלפני קינגס ולוקאס. לשם פלוס מינוס היא כנראה תחזור אחריהם.
תרחישים אחרים הם בהחלט אפשריים אבל בסבירות נמוכה יותר.
אז תישאר מועדון בינוני.Itay כתב: ↑24 יולי 2026, 13:56אני בעד לשדרג כשזה ריאלי, קינגס מחזיק בהצעות של 800-900
מתחילת הקיץ ולראייה קיבל עכשיו חוזה של 1m כדי להעיף את אא״ק מהמירוץ. גם אם היה מרוויח פה 600 הוא היה חותך עליך כשחוזה כזה היה מונח לו.
ויש הבדל בין לשדרג מישהו אחד מאשר שניים, אולי בעסק הפרטי שלך אתה מחלק שדרוגים של 250k לכל עובד טוב אבל בהפועל ב״ש זה לא עובד ככה. ואגב גם היום לא הייתי מניח ללוקאס את הסכומים הדמיוניים שאתה מצפה מאלונה להשכיב לו.
סביר להניח שאם היה מרוויח 600 לא היה רץ ל750 ביוון אבל אלה סכומים שאנחנו לא יכולים לשלםForeverRed כתב: ↑24 יולי 2026, 14:00אז תישאר מועדון בינוני.
הבחירה בידיך.
קינגס קיבל חוזה של 750 + בונוסים.
אני מעריך בזהירות שאם היה מרוויח פה 600 לא היה ממהר לקפוץ על ההצעה הספציפית הזאת.
וזה גם לא באמת משנה.
אתה צריך לעשות את המקסימום מהצד שלך.
מה שלא תלוי בך, כבר לא תלוי בך.
בסדר אז הפועל ב״ש זה מועדון בינוני, חובבני עם צוות אימון של אימפוטנטים שמגיע לו לספוג חראForeverRed כתב: ↑24 יולי 2026, 14:00אז תישאר מועדון בינוני.
הבחירה בידיך.
קינגס קיבל חוזה של 750 + בונוסים.
אני מעריך בזהירות שאם היה מרוויח פה 600 לא היה ממהר לקפוץ על ההצעה הספציפית הזאת.
וזה גם לא באמת משנה.
אתה צריך לעשות את המקסימום מהצד שלך.
מה שלא תלוי בך, כבר לא תלוי בך.
טיפש לא יבין זאת
אם אנחנו לא מסוגלים לשלם 400 ללוקאס שזה כמו 320 לישראלי באמת אפשר לסגור את הבסטהסימיוני כתב: ↑24 יולי 2026, 16:50אולי כדאי לחלקנו לעבור לשחק במונופול עם שטרות דמה וככה יהיה יותר קל לשלם סכומים מכיס שהוא לא שלנו.
סומך על קברניטי המועדון שהביאונו עד הלום, שהם מבינים את מגבלותינו בשרשרת המזון של הכדורגל. כואב ועצוב שקינגס הולך, אבל כנראה שלא ניתן להשאיר אותו. יאללה, אי אפשר ליילל כל הזמן. נפסיק להתאבל ונקווה לחיזוק הולם במהרה בימינו!