האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
לראות את האיצטדיון החדש של חיפה ולקנא, איזה מגרש, איזה תנאים, איזו אווירה.. ממש שראיתי את
התקציר הייתי בטוח שמדובר במשחק אירופאי לכל דבר,
פשוט לקנא...
פשוט לקנא...
כן כן עברה בי צמרמורת בשלב כלשהו למרות שאני לא מזוהה עם מכבי חיפה כלל.שלומי12 כתב:לראות את האיצטדיון החדש של חיפה ולקנא, איזה מגרש, איזה תנאים, איזו אווירה.. ממש שראיתי את
פשוט לקנא...
מחכה לרגע שלנו בעונה הבאה, זאת חייבת להיות העונה שלנו כמו שהעונה הזו לדעתי תהיה של מכבי חיפה.
אני מקווה רק שהאצט' שלנו יהיה מוכן למח' הראשון בעונה הבאה!
אבל האיצטדיון שלנו לא יהיה ככה, 2 קומות, איצטדיון גדול , והכל, האיצטדיון שלנו יהיה קטן, יהיה דומה לבלומפילד כזה יותר ביתי..
של חיפה זה באמת על רמה וגם הקהל שלהם איכותי אז זה נראה ממש כאילו זה היה משחק מאירופה..
אנשים מאחורי השערים בלי חולצות,
שלטים שירים אווירה, דשא , איצטדיון ענק וגדול... מת להיות שם!
של חיפה זה באמת על רמה וגם הקהל שלהם איכותי אז זה נראה ממש כאילו זה היה משחק מאירופה..
האצטדיון שלנו יהיה סגור מ-4 כיוונים, אקוסטי בצורה מצמררת ויחיד מסוגו בארץ. הקהל בשנה וחצי האחרונות משתפר בקצב מפחיד באיכות (האולטרסאוט גורם לשתי הארגונים הקודמים שמרכיבים אותן להיראות בדיחה בהשוואה אליו).שלומי12 כתב:אבל האיצטדיון שלנו לא יהיה ככה, 2 קומות, איצטדיון גדול , והכל, האיצטדיון שלנו יהיה קטן, יהיה דומה לבלומפילד כזה יותר ביתי..
אם עד לפני שנה חשבתי ש16 אלף זה קצת באה העונה הקודמת והראתה לי בדיוק למה זה הכי טוב ותפור עלינו. אני מבטיח ש׳איצטרנר׳ יהיה האצטדיון הכי ביתי בארץ
יחיד מסוגו בארץ? במה? אני בטוח שאם לא היו אילוצי תקציב היו עושים אותו עגול ללא הקירי בטון בפינות
https://www.youtube.com/watch?v=eUJojg7RC0g" onclick="window.open(this.href);return false;
מצאתי סרטון של הקהל של פטרלול באיצטדיון שלהם(איצטדיון תואם לשלנו) , יתן לכם הדמייה מוחשית למה שיהיה לנו עונה הבאה (רק תדמיינו במקום צהוב כחול , אדום לבן) .
מצאתי סרטון של הקהל של פטרלול באיצטדיון שלהם(איצטדיון תואם לשלנו) , יתן לכם הדמייה מוחשית למה שיהיה לנו עונה הבאה (רק תדמיינו במקום צהוב כחול , אדום לבן) .
האצטדיון היחיד בארץ שיהיה בסגנון הזה של ה4 יציעים כמו איצטדיון אנגלי קלאסי. המושבה, נתניה וסמי עופר נבנו דומה מאוד למודל טדיyakar כתב:יחיד מסוגו בארץ? במה? אני בטוח שאם לא היו אילוצי תקציב היו עושים אותו עגול ללא הקירי בטון בפינות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא היחידי בארץ כי גם הרצליה וגם וינטר נבנו כמו אצטדיונים אנגלים.dor69 כתב: האצטדיון היחיד בארץ שיהיה בסגנון הזה של ה4 יציעים כמו איצטדיון אנגלי קלאסי. המושבה, נתניה וסמי עופר נבנו דומה מאוד למודל טדי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה מוזמן להראות לי מה דומה..(האיצטדיון בהרצליה הוא בסגנון הי״א ווינטר דומה להברפלד)דר אדום בנשמה כתב: לא היחידי בארץ כי גם הרצליה וגם וינטר נבנו כמו אצטדיונים אנגלים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דיברתי אתמול עם מישהו שמעורב בפרויקט והוא אמר לי שהאצטדיון יזכיר מאוד את אנפילד מבחינת סגנון ועיצוב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם כבר, אז.. צריך לכתוב שיר כמו באנפילד..Sir Alex Ferguson כתב:דיברתי אתמול עם מישהו שמעורב בפרויקט והוא אמר לי שהאצטדיון יזכיר מאוד את אנפילד מבחינת סגנון ועיצוב.
וצריך אוהדים כמו של ליברפול.אדום זקן כתב: אם כבר, אז.. צריך לכתוב שיר כמו באנפילד..
ברגע שיהיה מגרש חדש, אתה תראה שהאוהדים יתאימו עצמם אליו.גיא חניה כתב: וצריך אוהדים כמו של ליברפול.
האווירה תוביל הרבה מאוד אנשים להיות תומכים יותר.
בדיוק אתמול חשבתי על זה, האיצטדיון החדש יכול להיות מיני אנפילד. הסגנון הוא בהחלט סגנון אנגלי, השאלה מה יהיה בהמשך..Sir Alex Ferguson כתב:דיברתי אתמול עם מישהו שמעורב בפרויקט והוא אמר לי שהאצטדיון יזכיר מאוד את אנפילד מבחינת סגנון ועיצוב.
בשביל זה צריך כיסאות אדומים. אפילו הרשת של השערים צריכה להיות אדומה, דברים קטנים כאלה נותנים הרבה.
דברים כאלה עושים את האיצטדיון למאוד מאוד מיוחד וביתיCrazyRed7 כתב: בדיוק אתמול חשבתי על זה, האיצטדיון החדש יכול להיות מיני אנפילד. הסגנון הוא בהחלט סגנון אנגלי, השאלה מה יהיה בהמשך..
בשביל זה צריך כיסאות אדומים. אפילו הרשת של השערים צריכה להיות אדומה, דברים קטנים כאלה נותנים הרבה.