סרט הקפטן מעניין ללוקאס את הביצה.
הוא רוצה כסף וביטחון. כמו כל שכיר חרב בימינו.
חוצפן שכזה שרוצה כסף וביטחון ולא מסתפק בהערכה.
אני מניח שכולם כאן הכי טובים בעבודה שלהם ומקבלים הרבה פחות ממה שמגיע להם, וממה שקולגות שלהם מקבלים, כי מה שחשוב זה נאמנות והערכה.
חוצפן שכזה שרוצה כסף וביטחון ולא מסתפק בהערכה.
אני מניח שכולם כאן הכי טובים בעבודה שלהם ומקבלים הרבה פחות ממה שמגיע להם, וממה שקולגות שלהם מקבלים, כי מה שחשוב זה נאמנות והערכה.
עם כל הכבוד ללוקאס ויש הרבה מאוד כבוד, הוא לא שווה שבירת תקרות כאלה ואחרות בטח אם כבר שודרג.
אם לגבי קינגס דיברו על להשתגע ולתת שכר של 600-700, אני לא חושב שזה האירוע פה ואפילו לא מתקרב.
עם כל הכבוד ללוקאס ויש הרבה מאוד כבוד, הוא לא שווה שבירת תקרות כאלה ואחרות בטח אם כבר שודרג.
אם לגבי קינגס דיברו על להשתגע ולתת שכר של 600-700, אני לא חושב שזה האירוע פה ואפילו לא מתקרב.
לא חושב שיש מישהו פה שחושב שאפשר לחלק 600 ולא משנה למי
זה הגבול שלנו כמועדון והחכמה היא לדעת לייצר את המחליף שיבוא ב200 ישודרג ל300-350 ויעזוב כשיציעו לו 600-700
לא חושב שיש מישהו פה שחושב שאפשר לחלק 600 ולא משנה למי
זה הגבול שלנו כמועדון והחכמה היא לדעת לייצר את המחליף שיבוא ב200 ישודרג ל300-350 ויעזוב כשיציעו לו 600-700
למצוא מישהו ברמה הזאת ב200 זה כמעט בלתי אפשרי, בטח לא שחקן בשל.
לוקאס בחוזה לשלוש שנים שווה 500, אולי גם 600.
הוא לא פחות חשוב מקינגס ולא פחות קשה להחלפה.
בעבר שילמנו סכומים כאלה כשהיורו היה חזק יותר, היום היורו חלש יותר ויש אינפלציה של מחירים, ככה שיש מצב ש - 600 היום זה כמו ה-400 של מיגל כשהגיע או ה - 450 (?) של זוסואה לפני כמה שנים (לא מדבר בכלל על בן שהר עם מיסוי ישראלי).
האם אלונה תסכים לשלם? זה כבר סיפור אחר.
אבל אם מישהו שווה היום במועדון שכר כזה, זה לוקאס.
אז תתחיל ב300
העיקרון הוא להבין שזה מחזוריות ושחקן טוב שיגיע יתרום לך ויעזוב ואתה צריך להביא מישהו אחר
תבדוק כמה כסף זרקת לפח מאז אוגו וואקמה.
יש שחקנים שלא צריך להיכנס איתם למקומות האלה.
אתה יודע מה אתה מקבל מהם? שלם להם, אחרת תשפוך מליונים במטרה למצוא להם מחליף ראוי.