פרלמן שוחרר, אפריאט בדרך?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
פרלמן שוחרר, אפריאט בדרך?
הפועל מתן באר-שבע הודיעה לקשר היהודי ממוצא ארגנטיני מרטין פרלמן על שיחרורו מהקבוצה. פרלמן (22) הצטרף למועדון לפני כשלושה חודשים תוך התניה מוסכמת כי בפגרת חודש ינואר ניתן לשחררו ללא כל פיצוי. הבוקר הוא קיבל מכתב שיחרור רשמי וכבר לא התאמן עם יתר השחקנים.
הקשר אלירן אפריאט קיבל לבקשתו אישור להתאמן בקבוצה אחרת. אפריאט (21 וחצי) ממשיך בינתיים באימונים שוטפים בהפועל מתן באר-שבע במטרה לשמור על כושר, אך במקביל מחפש נציגו האישי קבוצה חלופית עבורו שבה יוכל לצבור יותר דקות משחק.
הקשר אלירן אפריאט קיבל לבקשתו אישור להתאמן בקבוצה אחרת. אפריאט (21 וחצי) ממשיך בינתיים באימונים שוטפים בהפועל מתן באר-שבע במטרה לשמור על כושר, אך במקביל מחפש נציגו האישי קבוצה חלופית עבורו שבה יוכל לצבור יותר דקות משחק.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: פרלמן שוחרר, אפריאט בדרך?
מרטין פרלמן אני לא יודע אם לא נתנו לו הרבה היזדמנויות אבל לפי "ההתרשמות" הוא לא שחקן טוב,
אלירן אפריאט אני אישית חושב שהוא שחקן שלא מצליח לבטע את היכולות שלו אז שילך ישחק קצת בקבוצות אחרות יצבור ביטחון ואז שיחזור לבאר שבע.
אלירן אפריאט אני אישית חושב שהוא שחקן שלא מצליח לבטע את היכולות שלו אז שילך ישחק קצת בקבוצות אחרות יצבור ביטחון ואז שיחזור לבאר שבע.
נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 30 דצמבר 2008, 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה סיפור הזוי עם הפרלמן הזה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עוד לפני החתימה של פלרמן הוא וההנהלה וגיא שידרו שהוא לא משהו בכלל
ראינו גם שהוא לא מקבל דקות וגם הרבה משחקים לא היה בסגל המשחק עם אני לא טועה
טוב שהחתימו אותו עם תנאי שלא צריך לתת לו פיצוי עם יעזוב בינואר מהלך נכון של ההנהלה ושל גיא לשחרר אותו משחרר קצת כסף למועדון
לגבי אפריאט אין ספק שהוא מוכשר ברגלים אבל מאוד חלש פיזית ההיתי מציע לו לנסות ולהתפתח יותר מבחינה גופנית ופיזית מאשר בטכניקה בכדור כי את זה יש לו
זה שי !
טוב שהחתימו אותו עם תנאי שלא צריך לתת לו פיצוי עם יעזוב בינואר מהלך נכון של ההנהלה ושל גיא לשחרר אותו משחרר קצת כסף למועדון
לגבי אפריאט אין ספק שהוא מוכשר ברגלים אבל מאוד חלש פיזית ההיתי מציע לו לנסות ולהתפתח יותר מבחינה גופנית ופיזית מאשר בטכניקה בכדור כי את זה יש לו
זה שי !

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אני לא יודע למה בכלל שילמו עליו את הטיסה לארץ. המקרה ההזוי שבמעט מזכיר את מקרהזה שי ! כתב:עוד לפני החתימה של פלרמן הוא וההנהלה וגיא שידרו שהוא לא משהו בכלל
זה שי !
סונרא שיבדל לחיים ארוכים.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
א. תקרא את ההודעה של שי שוב, הוא מדבר על אפריאט...הסניגור האדום כתב: טכניקה???????? אתה בטוח שאתה מתכוון לפרלמן?
אני לא יודע למה בכלל שילמו עליו את הטיסה לארץ. המקרה ההזוי שבמעט מזכיר את מקרה
סונרא שיבדל לחיים ארוכים.

ב. לא שילמו על פרלמן כרטיס טיסה לארץ, הוא כבר היה פה קודם...
- סמי מתיתיהו
טוב מאוד שעזב.הוא היה מיותר לחלוטין. רק מה הקשר
אפרייט?
אפרייט?
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אין לך חיים חוץ מלחפש אותי על קטנותאליק כתב:
א. תקרא את ההודעה של שי שוב, הוא מדבר על אפריאט...
ב. לא שילמו על פרלמן כרטיס טיסה לארץ, הוא כבר היה פה קודם...

ושילמו על פלרמן.נכון שהוא הוחתם הוא היה בארץ.אבל לאחר כמה ימים הוא טס בחזרה לעשות סידורים
ולאחר מכן הוא שב לכאן על חשבון המועדון.אני מעריך את כול ההוצאות על הבחור כעשרים אלף דולר.
לא חראם?
ואליק זה שסמי מגיב פעם ראשונה אני חושב שהיה שווה יותר התייחסות

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מרטין פלרמן,
היום הוא הקפטן של ארחנטינו דה מרלו מהליגה הרביעית בארגנטינה, שבסופ"ש הקרוב תצטרך נקודה, או איבוד נקודות של קבוצה אחרת, כדי להימנע מירידה לליגה החמישית.
היום הוא הקפטן של ארחנטינו דה מרלו מהליגה הרביעית בארגנטינה, שבסופ"ש הקרוב תצטרך נקודה, או איבוד נקודות של קבוצה אחרת, כדי להימנע מירידה לליגה החמישית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה מעניין אותי בדיוק כמו כדור מיםSir Alex Ferguson כתב:מרטין פלרמן,
זה שי !

Sir Alex Ferguson כתב:מרטין פלרמן,
יש מצב שזאת ההודעה הכי מיותרת שנכתבה אי פעם בפורום?

הפגרה הזאת פשוט רעה

לפחות הקפצת נושא היסטורי, ההודעה הראשונה ואחרונה של סמי מתיתיהו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מעדכן אותך על מרטין פרלמן האגדי שבזכותו עלינו בזמנו לחצי גמר גביע הטוטו (ולבסוף גם זכינו בגביע הטוטו או כפי שגיא לוי קרא לו "גביע העטים"), וזאת התגובה שלך?gilcohen כתב:
יש מצב שזאת ההודעה הכי מיותרת שנכתבה אי פעם בפורום?![]()
הפגרה הזאת פשוט רעה

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Sir Alex Ferguson כתב: אני מעדכן אותך על מרטין פרלמן האגדי שבזכותו עלינו בזמנו לחצי גמר גביע הטוטו (ולבסוף גם זכינו בגביע הטוטו או כפי שגיא לוי קרא לו "גביע העטים"), וזאת התגובה שלך?
בזכותו? מאיפה הבאת את זה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר