דיא מעוניין לעזוב
דיא מעוניין לעזוב
לא יודע מה דעתכם (אשמח לשמוע) אבל לדעתי שחקן מאוד מוכשר שיחסר לנו מאוד.
הקבוצה חייבת לקבל החלטה מהותית: לבשל שחקנים לקבוצות אחרות על מנת לנסות להתברג בפלייאוף עליון או לוותר על הפלייאוף (ככל הנראה) ולשלוח את כל המושאלים הביתה!!!
אני בדעה ששחקן שמאמינים בו יש להציע סכום כסף נכבד על מנת לרכוש אותו, לא התקבלה הצעתינו או שחושבים שהשחקן לא מהותי בחשיבותו לשחרר גם במחיר של פלייאוף תחתון.
שחקן כמו דיא, שסביר להניח שמיהו טרח לומר לו שיש איזושהי קבוצה שמעוניינת בו בינואר ולא רוצה להישאר לשלוח לעזאזל גם אם המחיר כבד.
יאמר שמעוניין להישאר, כאמור לנסות לרכוש.
תחושה דומה יש לי גם לגבי סוארס, שחקן מאוד חשוב שפשוט לא מעוניין להשאר
ונקודה למחשבה: זה ששחקנים מהמרכז לא מתים להיות פה זה כבר הבנו, אבל למה סוארס כלכך רוצה לעזוב כשאפילו אין לו עדיין לאן? זה כבר מדאיג
הקבוצה חייבת לקבל החלטה מהותית: לבשל שחקנים לקבוצות אחרות על מנת לנסות להתברג בפלייאוף עליון או לוותר על הפלייאוף (ככל הנראה) ולשלוח את כל המושאלים הביתה!!!
אני בדעה ששחקן שמאמינים בו יש להציע סכום כסף נכבד על מנת לרכוש אותו, לא התקבלה הצעתינו או שחושבים שהשחקן לא מהותי בחשיבותו לשחרר גם במחיר של פלייאוף תחתון.
שחקן כמו דיא, שסביר להניח שמיהו טרח לומר לו שיש איזושהי קבוצה שמעוניינת בו בינואר ולא רוצה להישאר לשלוח לעזאזל גם אם המחיר כבד.
יאמר שמעוניין להישאר, כאמור לנסות לרכוש.
תחושה דומה יש לי גם לגבי סוארס, שחקן מאוד חשוב שפשוט לא מעוניין להשאר
ונקודה למחשבה: זה ששחקנים מהמרכז לא מתים להיות פה זה כבר הבנו, אבל למה סוארס כלכך רוצה לעזוב כשאפילו אין לו עדיין לאן? זה כבר מדאיג
Re: דיא מעוניין לעזוב
תודה ושלום, לא ראיתי ממנו שום דבר מלבד עודף משקל וחוסר אחריות הגנתית.
לא מחזיק ממנו, אבל עודף משקל? הגפרור הזה?sumsum כתב:תודה ושלום, לא ראיתי ממנו שום דבר מלבד עודף משקל וחוסר אחריות הגנתית.
הוא שחקן מוכשר ויש בו לא מעט פוטנציאל.. עדיין צריך שיעבדו איתו.
אבל עם כל הכבוד, הוא לא שחקן שלנו, לא רואה טעם לעבוד עליו בשביל מכבי, וכמובן שמיותר להלחם עליו.
שיהיה לו הצלחה בחזרה בת"א.
אבל עם כל הכבוד, הוא לא שחקן שלנו, לא רואה טעם לעבוד עליו בשביל מכבי, וכמובן שמיותר להלחם עליו.
שיהיה לו הצלחה בחזרה בת"א.

שניהם הביתה. ויפה שעה אחת קודם.
- dardasmiley
מתבכיין על דקות המשחק שמקבל, אפשר לחשוב שכשיחק הראה משהו יותר מאשר פוטנציאל, ועוד אפשר לחשוב שאם יחזור למכבי יראה דשא...
ברוך שפטרנו. נפתח לו התחת. חושב שהוא מסי. גם נותנים לו דקות בליגת העל וגם יש לו דרישות.
שילך לעזעזל.
למה מי הוא חושב שהוא ? מי ? שיחזור למכבי ויחמם שם את הכיסא ביציע.
למה מי הוא חושב שהוא ? מי ? שיחזור למכבי ויחמם שם את הכיסא ביציע.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
למה מי הוא? מי? מה הוא אלן דלון?
יאללה, הביתה.
יאללה, הביתה.
בנתיים אנחנו רק משחררים ולא מביאים חיזוק.
מי בדיוק אמור לעלות מהספסל ביטון?
מי בדיוק אמור לעלות מהספסל ביטון?
אתם יורדים פה על דיא כאילו שיש לנו אלטרנטיבה יותר טובה.
מילא היה מפנה מקום עבור אחד הילדים שלנו...
מילא היה מפנה מקום עבור אחד הילדים שלנו...
ואחרי שאלישע אמר: "מי שלא רוצה להיות פה עדיף שלא ישחק"... היום דיא סבע מקבל דקות ומספיק להחמיץ מצב של מיליון אחוז.
חבל שנותנים לשחקן שבקושי קרע זוג נעליים לזלזל ככה במועדון (אפילו שהוא כישרון גדול).
חבל שנותנים לשחקן שבקושי קרע זוג נעליים לזלזל ככה במועדון (אפילו שהוא כישרון גדול).
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
שלום ולא להתראות.