מעניין..
מעניין..
איפה כל האוהדים שרצים לפה אחרי הפסדים לכתוב כמה שאלישע לוי מאמן גרוע וכמה השחקנים שלנו הם אפסים?
בטח שורקים לעידו אקסברד בוז..בושה. מחכים רק לנפילות של הקבוצה..אוהדים עלק
Re: מעניין..
כן שורקים ונמשיך לשרוק לו בוז.
לא כמוכם שנפלתם על הראש וקראתם לו לבוא לגדר... עוד אלונה ואלישע יחשבו שהוא סופרסטאר וישדרגו לו את החוזה.
אין לשחקן (?!?!) הזה מקום בהפועל באר שבע.
אמנם היה מגיע לנו לנצח אתמול אבל אני בספק גדול אם בלי הפנדל שנתן לנו השופט היינו מצליחים.
לא כמוכם שנפלתם על הראש וקראתם לו לבוא לגדר... עוד אלונה ואלישע יחשבו שהוא סופרסטאר וישדרגו לו את החוזה.
אמנם היה מגיע לנו לנצח אתמול אבל אני בספק גדול אם בלי הפנדל שנתן לנו השופט היינו מצליחים.
הפועל אני כבר משתגע
אנחנו פה. ואתמול היינו במשחק כמו תמיד. אוהבים את הפועל באר שבע לא פחות ממך אם לא יותר.CrazyRed7 כתב:איפה כל האוהדים שרצים לפה אחרי הפסדים לכתוב כמה שאלישע לוי מאמן גרוע וכמה השחקנים שלנו הם אפסים?
אני לא יכול להגיד שעידו היה אתמול מעולה , כי הוא עדיין חלוץ והוא החמיץ הרבה , אבל כמה עבודה הוא עשה, שיחק אתמול נפלא שוב חוץ מעניין הכיבושים .
אתם תמיד אומרים שלא אכפת לכם אם שחקנים לא ישחקו טוב העיקר שייתנו 100 אחוז , אתמול עידו נתן הכל וכל הכבוד לו .
ועוד דבר שהוא יצא נעלם לנו האמצע יש כאלו שטענו שזה בגלל גזל אבל שכחו שגזל כל המשחק היה קשר שמאלי , היתרון של עידו שהוא עושה המון לחץ בחצי וברגע שהוא יצא נעלם הלחץ ויחד איתו גם המשחק שלנו.
רק תשימו לב שברגע שהוא יצא לא הגענו למצבים חוץ מהפנדל והחטאה של סוויסה שבאה ממהלך אישי, דרך אגז זה קרה גם בגביע הטוטו ברגע שהוא יצא.
אתם תמיד אומרים שלא אכפת לכם אם שחקנים לא ישחקו טוב העיקר שייתנו 100 אחוז , אתמול עידו נתן הכל וכל הכבוד לו .
ועוד דבר שהוא יצא נעלם לנו האמצע יש כאלו שטענו שזה בגלל גזל אבל שכחו שגזל כל המשחק היה קשר שמאלי , היתרון של עידו שהוא עושה המון לחץ בחצי וברגע שהוא יצא נעלם הלחץ ויחד איתו גם המשחק שלנו.
רק תשימו לב שברגע שהוא יצא לא הגענו למצבים חוץ מהפנדל והחטאה של סוויסה שבאה ממהלך אישי, דרך אגז זה קרה גם בגביע הטוטו ברגע שהוא יצא.

אקסברד שיחק נפלא?????
איבד כדורים בסיטונות , הגיע אולי לכדור גובה אחד ,
כנראה שאני ראיתי משחק אחר.
איבד כדורים בסיטונות , הגיע אולי לכדור גובה אחד ,
כנראה שאני ראיתי משחק אחר.

אקסברד לא היה טוב וגם החמיץ הרבה ואין ספק שלא זה החלוץ שאנחנו צריכים.
אבל לפעמים צריך לחשוב פעמיים לפני שמתנהגים ככה..
באמת שהשריקות בוז לא היו במקום וזה לא תורם לשום דבר אלה רק גורע.
כל הכבוד שקראו לו ליציע ועודדו אותו.
אלונה ואלישע יודעים שחסר להם חלוץ הם לא טיפשים..אבל תחשבו שגם עידו בנאדם והוא גם רוצה להצליח.. וזה שהוא החמיץ אתמול לא אומר שצריך לשרוק לו בוז.
שוב, כל הכבוד לשער 5 שעודדו אותו.. מראה כמה הקהל שלנו איכותי והרבה יותר סבלני מבעבר !
אבל לפעמים צריך לחשוב פעמיים לפני שמתנהגים ככה..
באמת שהשריקות בוז לא היו במקום וזה לא תורם לשום דבר אלה רק גורע.
כל הכבוד שקראו לו ליציע ועודדו אותו.
אלונה ואלישע יודעים שחסר להם חלוץ הם לא טיפשים..אבל תחשבו שגם עידו בנאדם והוא גם רוצה להצליח.. וזה שהוא החמיץ אתמול לא אומר שצריך לשרוק לו בוז.
שוב, כל הכבוד לשער 5 שעודדו אותו.. מראה כמה הקהל שלנו איכותי והרבה יותר סבלני מבעבר !
תקרא את התגובה האחרונה שלי כאן :
viewtopic.php?f=2&t=10141" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=2&t=10141" onclick="window.open(this.href);return false;

אני חושב שהדבר היחיד שאתה אוהב זה את עצמך. תלמד להיות בן אדם, תלמד שגם לשחקן כדורגל יש לב.שמעון א כתב:
אנחנו פה. ואתמול היינו במשחק כמו תמיד. אוהבים את הפועל באר שבע לא פחות ממך אם לא יותר.
צריך לזכור שזה משחק כדורגל ולא להתנהג כמו בהמות חסרי רגשות.
אנחנו נפלנו על הראש?לך תהיה אוהד של הפועל תל אביב או מכבי חיפה. שם יש סופר סטארים ולא עגלות.8red כתב:כן שורקים ונמשיך לשרוק לו בוז.
זה מה יש..זה מה שאלונה הביאה..לא טוב לך?תרכוש את הקבוצה ותביא מיליונים מהכיס שלך.
לשחקן הזה אין מקום בהפועל ב"ש?גם אני לא מחזיק ממנו, אבל השחקן הזה השאיר את הקבוצה בליגה עם שערים חשובים מאוד בעונה שעברה.
ואתה יודע מה?גם אם אין לו מקום, צריך לדעת להתנהג..אתה והחברים שלך, שקוראים לעצמם "אוהדים", מתנהגים בצורה מגעילה. תמשיך לשרוק בוז..
הכי קל לעודד כשמנצחים, מבקיעים ונמצאים בצמרת. מי שקורא לעצמו אוהד, נמדד ברגעי משבר, כשכלום לא הולך והקבוצה בתחתית.
אצלנו, רוב ה"אוהדים", נכשלו.
א. אל תטיף לי מוסר. אני יכול ללמד אותך הליכות ונימוסים מהם. הרי אתה זה שהתחלת עם העקיצות: "אוהדים עלק"... "בהמות". לא זכור לי שאני קיללתי אותך או פגעתי בך.
ב. אני לא קיללתי ולא שרקתי בוז.
ג. אני יכול להבין את האוהדים שכן קיללו. אנשים מקללים מתסכול ומעצבים. כמעט ואף אחד לא מתכוון לפגוע באופן אישי באותו שחקן\מאמן (כמו שאתה עכשיו רצית לפגוע בי). ככה זה בכל מקום בעולם. לא רק בישראל ובטח שלא רק בב"ש. אל תהיה יפה נפש. זה לא תאטרון. זה כדורגל.
ד. אני הגעתי למשחקים של הפועל באר שבע גם כשחצי מהאנשים החרימו את הקבוצה בתקופת המחאה של זינו. ואין תקופה יותר אפורה מהתקופה ההיא. אז גם מה זה להיות אוהד אני יכול ללמד אותך.
ב. אני לא קיללתי ולא שרקתי בוז.
ג. אני יכול להבין את האוהדים שכן קיללו. אנשים מקללים מתסכול ומעצבים. כמעט ואף אחד לא מתכוון לפגוע באופן אישי באותו שחקן\מאמן (כמו שאתה עכשיו רצית לפגוע בי). ככה זה בכל מקום בעולם. לא רק בישראל ובטח שלא רק בב"ש. אל תהיה יפה נפש. זה לא תאטרון. זה כדורגל.
ד. אני הגעתי למשחקים של הפועל באר שבע גם כשחצי מהאנשים החרימו את הקבוצה בתקופת המחאה של זינו. ואין תקופה יותר אפורה מהתקופה ההיא. אז גם מה זה להיות אוהד אני יכול ללמד אותך.
לא יודע בן כמה אתה אבל אתה חתיכת פישר חצוף שחושב את עצמו...CrazyRed7 כתב: אני חושב שהדבר היחיד שאתה אוהב זה את עצמך. תלמד להיות בן אדם, תלמד שגם לשחקן כדורגל יש לב.
צריך לזכור שזה משחק כדורגל ולא להתנהג כמו בהמות חסרי רגשות.
אנחנו נפלנו על הראש?לך תהיה אוהד של הפועל תל אביב או מכבי חיפה. שם יש סופר סטארים ולא עגלות.
זה מה יש..זה מה שאלונה הביאה..לא טוב לך?תרכוש את הקבוצה ותביא מיליונים מהכיס שלך.
לשחקן הזה אין מקום בהפועל ב"ש?גם אני לא מחזיק ממנו, אבל השחקן הזה השאיר את הקבוצה בליגה עם שערים חשובים מאוד בעונה שעברה.
ואתה יודע מה?גם אם אין לו מקום, צריך לדעת להתנהג..אתה והחברים שלך, שקוראים לעצמם "אוהדים", מתנהגים בצורה מגעילה. תמשיך לשרוק בוז..
הכי קל לעודד כשמנצחים, מבקיעים ונמצאים בצמרת. מי שקורא לעצמו אוהד, נמדד ברגעי משבר, כשכלום לא הולך והקבוצה בתחתית.
אצלנו, רוב ה"אוהדים", נכשלו.
לא פלא שהקבוצה ניראית ככה - בגלל אוהדים כמוך שלוקים בתסמונת האשה המוכה.
אני לא מוכן לקבל את זה שמשחקים פה זבלים ועגלות שהמקום שלהם בקבוצות בליגה ז'.
אם אתה מוכן לזה אז אתה מוזמן להמשיך לעודד כל איזה אפס מאופס שבא לשחק פה ולהיחנק איתם!
הפועל אני כבר משתגע
1. אני בן 22.8red כתב: לא יודע בן כמה אתה אבל אתה חתיכת פישר חצוף שחושב את עצמו...
לא פלא שהקבוצה ניראית ככה - בגלל אוהדים כמוך שלוקים בתסמונת האשה המוכה.
אני לא מוכן לקבל את זה שמשחקים פה ***ים ועגלות שהמקום שלהם בקבוצות בליגה ז'.
אם אתה מוכן לזה אז אתה מוזמן להמשיך לעודד כל איזה אפס מאופס שבא לשחק פה ולהיחנק איתם!
2. הקבוצה נראית ככה בגלל אנשים כמוך, שחושבים שאנחנו ברצלונה או ריאל מדריד ופה זה הליגה הספרדית.
3. אתה לא מוכן לקבל את זה שמשחקים פה שחקנים שהמקום שלהם בליגה ז'?נשאלת השאלה - מי אתה בכלל?תגיד תודה שאלונה מביאה מיליונים מהבית, היא לא חייבת לך ולאף אוהד שום דבר. היא יכולה לבנות פה קבוצה בתקציב מינימום בלי להביא אף אגורה מהבית.
ואגב, "בזכות" אוהדים כמוך, יש למועדון הזה תדמית גרועה שגורמת ללא מעט שחקנים ומאמנים איכותיים(כאלה שאתה דורש!) להגיע לפה.
לא שמח מאיך שהקבוצה נראית, הייתי שמח לראות פה שחקנים טובים יותר, אבל זה המצב והיינו במצבים הרבה יותר גרועים..אז אפשר לקלל ולשרוק בוז..אני לא חושב שזה ישפר את המצב, מה גם ששריקות בוז כמו שהיו בחילוף של עידו אקסברד הן פוגעות בשחקן.
וכן,אני אמשיך לעודד את הקבוצה ולא שחקן כזה או אחר.
נו טוב... תמשיך להמציא תירוצים ל-למה שחקנים טובים באמת לא מגיעים לפה.
פעם זה המרחק, פעם זה הקהל... מעניין כולם אשמים חוץ מאלונה. מעניין שיש תקציב כזה גבוה (או לפחות זה מה שמוכרים לנו) ועדיין מגיע לכאן פח אחרי פח אחרי פח....
לשאר הטענות המגוחכות שלך אני בכלל לא אתייחס, כי כנראה אתה גדלת בזמנים קשים של הקבוצה. לא שזאת הייתה פעם בארסה או ריאל אבל לפחות אז הייתה נשמה ושחקני הרכש באמת היו שחקני חיזוק לשלד המקומי (זה שכנראה לא ניראה לעולם בעידן אלונה) ולא ערימות של פחים, שאתה סוגד להם.
פעם זה המרחק, פעם זה הקהל... מעניין כולם אשמים חוץ מאלונה. מעניין שיש תקציב כזה גבוה (או לפחות זה מה שמוכרים לנו) ועדיין מגיע לכאן פח אחרי פח אחרי פח....
לשאר הטענות המגוחכות שלך אני בכלל לא אתייחס, כי כנראה אתה גדלת בזמנים קשים של הקבוצה. לא שזאת הייתה פעם בארסה או ריאל אבל לפחות אז הייתה נשמה ושחקני הרכש באמת היו שחקני חיזוק לשלד המקומי (זה שכנראה לא ניראה לעולם בעידן אלונה) ולא ערימות של פחים, שאתה סוגד להם.
הפועל אני כבר משתגע
"מעניין" לאן נעלמת עכשיוCrazyRed7 כתב:איפה כל האוהדים שרצים לפה אחרי הפסדים לכתוב כמה שאלישע לוי מאמן גרוע וכמה השחקנים שלנו הם אפסים?
אני פהשמעון א כתב: "מעניין" לאן נעלמת עכשיו

בניגוד אליך אני לא רץ לפה אחרי הפסדים וגם לא אחרי ניצחונות, אני לא מגיב פה הרבה..
ממשיך לתמוך באלישע ובקבוצה.
רצת לפה אחרי ניצחון וחצי כדי לנופף במאמן הדגול שלך.CrazyRed7 כתב: אני פה![]()
בניגוד אליך אני לא רץ לפה אחרי הפסדים וגם לא אחרי ניצחונות, אני לא מגיב פה הרבה..
ממשיך לתמוך באלישע ובקבוצה.
אני פה תמיד. גם אחרי הפסדים וגם אחרי ניצחונות. רוצה שהקבוצה שלי תצליח לא פחות מכל אחד אחר פה בפורום.