עמדת השוער לא הייתה מעולם טובה יותר אבל וזה אבל גדול...!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

עמדת השוער לא הייתה מעולם טובה יותר אבל וזה אבל גדול...!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אז ככה, עמדת השוער מעולם לא הייתה במצב כמו היום, שני שוערים טובים, העניין הוא שהשוער הראשון שהוא גם זר מסתבר פחות טוב מהשוער השני...
לדעתי האישית צריכים לתת לגליל בן שאנן את המפתחות כשוער ראשון בעונה הבאה ולשחרר את אג'ידה החלש, ולא זה שהוא שוער בנבחרת ניגריה לא עושה עליי רושם, הוא הוכיח ששוער טוב הוא לא.
לעומת זאת גליל חוץ מהמשחק מול מכבי תל אביב ששום גול לא היה באשמתו עושה עבודה טובה, הוא נלחם הוא לא סופג גולים שטותיים (והגול השני אתמול לא היה באשמתו).
אבל תסתכלו על המשחקים של אג'ידה חלק לא קטן מגולים באשמתו הישירה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: עמדת השוער לא הייתה מעולם טובה יותר אבל וזה אבל גדול...!

שליחה על ידי niv1 »

אני די בטוח שאת שני הגולים אתמול אגידה הייתה מציל..
גול ראשון עם אינסטיקטים יותר טובים אגידה לוקח וגול שני עם כמה סנטימטרים יותר וניתור גבוהה יותר אגידה היה לוקח את הכדור..

בן שנן לא עשה איזה דברים מיוחדים אתמול.. מה שעצר נבעט לאמצע מה שהיה קשה יותר נגמר בגול או קורה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

niv1 כתב:אני די בטוח שאת שני הגולים אתמול אגידה הייתה מציל..
גול ראשון עם אינסטיקטים יותר טובים אגידה לוקח וגול שני עם כמה סנטימטרים יותר וניתור גבוהה יותר אגידה היה לוקח את הכדור..

בן שנן לא עשה איזה דברים מיוחדים אתמול.. מה שעצר נבעט לאמצע מה שהיה קשה יותר נגמר בגול או קורה
שכחת שאג'ידה ספג שערים שטותיים למחביר?
מול מכבי נתניה, מול אותה הפועל תל אביב גם בלי ורמוט, מול עוד כמה קבוצות.
ואג'ידה לא היה עוצר את הגול הראשון אני בטוח בזה, אולי את הגול השני, אבל כדורים שבן שאנן עצר אג'ידה היה סופג בוודאות...
https://www.youtube.com/watch?v=bV_IKhR79OY" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

דר אדום בנשמה כתב:שכחת שאג'ידה ספג שערים שטותיים למחביר?
מול מכבי נתניה, מול אותה הפועל תל אביב גם בלי ורמוט, מול עוד כמה קבוצות.
ואג'ידה לא היה עוצר את הגול הראשון אני בטוח בזה, אולי את הגול השני, אבל כדורים שבן שאנן עצר אג'ידה היה סופג בוודאות...
https://www.youtube.com/watch?v=bV_IKhR79OY" onclick="window.open(this.href);return false;
לא שחכתי את הגולים השתוטיים שספג אבל אני גם לא שוכח הצלות אדירות שבן שנן בחלום לא היה מציל אותם...

בן שנן כולה עצר בעיטות שנבעטו עליו.. בבעיטות שהיו קשות יותר נגמר בגול או קורה..

אי אפשר לדעת אם אגידה היה מצליח לעצור אתמול, לדעתי היה מצליח, הבעיטה הראשונה הייתה פס מדויק קשה לעצור אבל עם אינסטינקטים חדים מה שיש לאגידה אפשר לעצור.. והגול השני בן שנן כמעט עצר אז עם ניתור יותר גבוהה פלוס כמה סנטימטרים מה שיש לאגידה זה לא גול..

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

גליל בן שאנן סביר. שקט ובטוח אבל מצד שני לא מציג תצוגת שוערות גדולה.
מאחריות על השער השני אתמול הוא לא יכול לברוח.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
כשהכדורים על הקרקע האינסטינקטים של אג'ידה לא משהו וזה בלשון המעטה (הגול של בן חיים ב-4-1, חטיב מול נתניה, השלישי בסכנין וכו'), בגובה לעומת זאת הוא טוב יותר.
צריך גם לזכור שאג'ידה השמיט ועשה לא פעם שטויות ביציאה לכדורי גובה, מה שבינתיים בן שאנן עושה בצורה טובה.
באופן כללי אג'ידה מאכזב ואני ציפיתי ליותר, את בן שאנן צריך לראות עוד קצת.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אין לי בכלל ספק שאג'ידה אחד השוערים הטובים בארץ. לא יכול שהיכולת שלו מהעונות האחרונות פשוט נעלמה.
לדעתי עם קצת זמן וביטחון הכל יסתדר. בלי פאניקה.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אני מאוד מחבב את גליל וחושב שהוא שוער טוב אבל בואו נגיד שאם ההתקפה שלנו לא הייתה מחמיצה 98% מהמצבים שהיא מגיעה אליהם כל משחק רוב השערים שהיה סופג אג׳ידה היו לא יותר משערים מצמקים ולא כאלה קריטיים כמו במציאות

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אג'ידה מתקשה בבעיטות ממרחק רחוק (בעיקר נמוך) בן שאנן לעומתו יציב בתחום הזה ( היו 2 בעיטות ששאנן עצר אתמול מרחוק ולדעתי לפחות אחת מהן אג'ידה לא היה עוצר )
מצד שני , אג'ידה טוב יותר ב1 על 1 (סיכוי גדול שהיה עושה משהו טוב יותר בגול של הפועל חיפה ) ובעל רפלקסים טובים יותר .

מה עדיף? לא יודע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כולכם לא בכיוון. בכדורגל מינוס ועוד מינוס לא שווים פלוס. שני שוערים שקיבלו אצלנו הזדמנות גדולה ולא לקחו אותה בשתי ידיים.

אג'ידה מ2009 עמד בשער של הפועל פתח תקווה, קבוצה שגם כשהיא בליגת העל היא נלחמת מידי עונה נגד הירידה. הוא הגיע לקבוצה כמו שלנו, עם יומרות לפליאוף העליון, והציפיות היו גבוהות.
בינתיים האכזבה ממנו היא רבה. על כל משחק טוב שלו הוא נותן משחק רע כשלקראת ינואר זה הפך להיות בעיקר משחקים רעים.
יש לאג'ידה בעיות קשות עם בעיטות מחוץ לרחבה (תמוז, חטיב) ולמרות הגוף החסון שלו הוא גם לוקה ביציאה לכדורי הגובה (מי שהיה בסכנין יודע בדיוק על מה אני מדבר).
עצם העובדה שהעזיבה שלו לאליפות אפריקה עברה בצורה כל כך חלקה מתחת לראדר מלמדת על הפיחות במעמד שלו אצלנו. מישהו כאן עוקב אחרי אליפות אפריקה? מעדכן מה עושה נבחרת ניגריה? (עלתה שלב ותפגוש ביום ראשון ב17:00 את חוף השנהב החזקה) מעדכן כמה ימים הוא צפוי להעדר אם תודח/תעפיל?

כשהחתמנו את אג'ידה בקיץ הוא נכנס לנעליים גדולות (אוהד לוויטה) ובינתיים הוא לא מצליח למלא אותם.

גליל בן שאנן הוא שוער חלש מאוד. לא טוב בכדורי הגובה, לא שולט ברחבה, לא מרגישים את הנוכחות שלו במגרש. יש לו אשמה בשני השערים של הפועל ת"א אתמול. בשני השערים הוא היה רך מידי, שני השערים הם שערים שאסור לשוער לספוג. הגול הראשון היה כדור חלש שעבר לו מתחת לגוף, בגול שני הוא הגיב בצורה מסורבלת לנגיחה. גליל פשוט לא מספיק טוב לרמות האלה.

אני בכל מקרה לא הייתי נותן את המתפחות לבן שאנן. או שהייתי הולך עד הסוף עם אג'ידה, או שהייתי מחפש להביא שוער ראשון אחר לקבוצה...

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

משה אוחיון כתב:כולכם לא בכיוון. בכדורגל מינוס ועוד מינוס לא שווים פלוס. שני שוערים שקיבלו אצלנו הזדמנות גדולה ולא לקחו אותה בשתי ידיים.

אג'ידה מ2009 עמד בשער של הפועל פתח תקווה, קבוצה שגם כשהיא בליגת העל היא נלחמת מידי עונה נגד הירידה. הוא הגיע לקבוצה כמו שלנו, עם יומרות לפליאוף העליון, והציפיות היו גבוהות.
בינתיים האכזבה ממנו היא רבה. על כל משחק טוב שלו הוא נותן משחק רע כשלקראת ינואר זה הפך להיות בעיקר משחקים רעים.
יש לאג'ידה בעיות קשות עם בעיטות מחוץ לרחבה (תמוז, חטיב) ולמרות הגוף החסון שלו הוא גם לוקה ביציאה לכדורי הגובה (מי שהיה בסכנין יודע בדיוק על מה אני מדבר).
עצם העובדה שהעזיבה שלו לאליפות אפריקה עברה בצורה כל כך חלקה מתחת לראדר מלמדת על הפיחות במעמד שלו אצלנו. מישהו כאן עוקב אחרי אליפות אפריקה? מעדכן מה עושה נבחרת ניגריה? (עלתה שלב ותפגוש ביום ראשון ב17:00 את חוף השנהב החזקה) מעדכן כמה ימים הוא צפוי להעדר אם תודח/תעפיל?

כשהחתמנו את אג'ידה בקיץ הוא נכנס לנעליים גדולות (אוהד לוויטה) ובינתיים הוא לא מצליח למלא אותם.

גליל בן שאנן הוא שוער חלש מאוד. לא טוב בכדורי הגובה, לא שולט ברחבה, לא מרגישים את הנוכחות שלו במגרש. יש לו אשמה בשני השערים של הפועל ת"א אתמול. בשני השערים הוא היה רך מידי, שני השערים הם שערים שאסור לשוער לספוג. הגול הראשון היה כדור חלש שעבר לו מתחת לגוף, בגול שני הוא הגיב בצורה מסורבלת לנגיחה. גליל פשוט לא מספיק טוב לרמות האלה.

אני בכל מקרה לא הייתי נותן את המתפחות לבן שאנן. או שהייתי הולך עד הסוף עם אג'ידה, או שהייתי מחפש להביא שוער ראשון אחר לקבוצה...
מסכים לגמרי

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

גליל זה השוער הראשון מזה מי יודע כמה זמן שדווקא שולט ברחבה שלו ללא עוררין.
יש לו הרבה חולשות אבל דווקא ביציאה מהשער לבלום כדורי עומק, ובהגבהות הוא מצטיין עד עכשיו.
לטעמי הרבה יותר טוב מאג'ידה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:גליל זה השוער הראשון מזה מי יודע כמה זמן שדווקא שולט ברחבה שלו ללא עוררין.
יש לו הרבה חולשות אבל דווקא ביציאה מהשער לבלום כדורי עומק, ובהגבהות הוא מצטיין עד עכשיו.
לטעמי הרבה יותר טוב מאג'ידה.
ניצן, זה שמידי משחק יש לגליל יצאה אחת או שתיים באמת באיכות גבוהה, כשהוא מתזמן את היציאה נפלא ולוקח כדור מסוכן זה לא מחפה על העובדה שבקרנות הוא בוחר מראש לא לצאת לכדורים, שהוא נמוך יחסית ולא פיזי ומתקשה מאוד להתמודד עם שחקנים חזקים בכדורי גובה (מי שהיה באשדוד אתמול שם לב לזה בסיום המשחק כשזה בלט מאוד) מה שמונע ממנו לצאת להמון כדורי גובה שמורמים לרחבה.

אתמול באשדוד גם נזכרתי בעוד ליקוי של גליל וזה בעיטות השוער שלו. הוא לא מצליח לעבור את החצי בבעיטות החמש ואתמול במחצית הראשונה היה לו כדור אחד שהוא לא עבר איתו את ה40 מטר ושהתפתח להתקפה מסוכנת של אשדוד.
זה אולי נשמע כפרמטר פחות חשוב לשוער, אבל גליל בדרך כלל לוקח את הזמן בבעיטות השוער, מה שאומר שאם הוא לא עובר את החצי הוא או מחזיר את הכדור ליריבה או מזמין לחץ של היריבה בחצי שלנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

משה אני לא חושב שתמצא היום שוער שמתמחה בכדורי גובה זה חולשה כללית של שוערים בכל העולם אפילו איקר קסיאס מתקשה בזה.
אין מה לעשות הכדורגל של היום מורכב מהמון טקטיקות שחלקם מקשה מאוד על השוערים ביציאה לכדורי גובה צריך להשלים עם זה כנראה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

נדב סגרון כתב:משה אני לא חושב שתמצא היום שוער שמתמחה בכדורי גובה זה חולשה כללית של שוערים בכל העולם אפילו איקר קסיאס מתקשה בזה.
אין מה לעשות הכדורגל של היום מורכב מהמון טקטיקות שחלקם מקשה מאוד על השוערים ביציאה לכדורי גובה צריך להשלים עם זה כנראה.
1. בקשר לגליל בן שאנן, אני חושב שיש לו המון ליקוים, גם מעבר ליציאות לכדורי הגובה, ושאין לו מקום כשוער ראשון בקבוצה בליגת העל.

2. בקשר לאג'ידה, גם אצלו יש ליקוים נוספים מעבר למשחק הגובה (החולשה שלו בבעיטות מרחוק למשל), אבל במקרה שלו גם ראיתי משחקים שהוא הביא נקודות ולכן אני חושב שמהמחזור הבא ועד לסוף העונה אג'ידה חייב לחזור לשער כדי שנוכל לדעת בוודאות האם הוא מספיק טוב עבורנו או לא.

3. כרגע לפחות, אין לנו שני שוערים טובים כמו שנכתב על ידי פותח הטופיק, אלא יש לנו שני שוערים לא מספיק טובים (בתקווה שאג'ידה ישנה את הדברים במשחקים שיקבל עד סוף העונה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה