תכנונים לעונה הבאה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תכנונים לעונה הבאה
על פי ידיעות הנגב בקבוצה כבר מתחילים להכין את הקרקע לעונה הבאה בעקבות המרחק הטוב מהתחתית והשיפור ביכולת.
בקבוצה שואפים לחזק את הקבוצה בשחקנים איכותיים ובעקבות כך גם מספר השחקנים שיגיעו יהיה מצומצם.
בקבוצה שוקלים לוותר על פטריק אוסיאקו ובנוסף לעזיבתו של וויליאם סוארס יצטרכו להחתים שני זרים מצוינים בעמדת הקישור האחורי.
מה שזה אומר שככל הנראה אולי יוותרו על שירותיו של אוסטין אג'ידה.
ובקבוצה גם יודעים שצריך להחתים חלוץ טוב, ואם יהיה מספיק כסף אז מגן ימני ישראלי חדש.
מה שבטוח יהיה מאוד מעניין בקיץ הבא על פי הכתבה הזאת.
בקבוצה שואפים לחזק את הקבוצה בשחקנים איכותיים ובעקבות כך גם מספר השחקנים שיגיעו יהיה מצומצם.
בקבוצה שוקלים לוותר על פטריק אוסיאקו ובנוסף לעזיבתו של וויליאם סוארס יצטרכו להחתים שני זרים מצוינים בעמדת הקישור האחורי.
מה שזה אומר שככל הנראה אולי יוותרו על שירותיו של אוסטין אג'ידה.
ובקבוצה גם יודעים שצריך להחתים חלוץ טוב, ואם יהיה מספיק כסף אז מגן ימני ישראלי חדש.
מה שבטוח יהיה מאוד מעניין בקיץ הבא על פי הכתבה הזאת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: תכנונים לעונה הבאה
לוותר על אוסיאקו תהיה טעות גדולה.
אסור לוותר על אוסיאקו !! שחקן מצויין ,אחד מהמצטיינים של הקבוצה בכל העונה.
בקיץ צריך להביא ארבעה- חמישה שחקנים בגג , לא 12 ולא 13 שחקנים כמו בעונות הקודמות.
מה שצריך לעשות בקיץ דבר ראשון להחליף את אגידה ,בשוער ישראלי טוב (אופיר מרציאנו?)
קשר אחורי לצד אוסיאקו
פליימקר ברמה גבוהה(במידה וברוכיאן לא ממשיך איתנו),שחקן יצירתי כמו ישראל זגורי דוגמא , שחקן כזה שהקהל בא כדי לראות אותו על הדשא.
וכמובן חלוץ 9 קלאסי ישראלי/זר.
בקיץ צריך להביא ארבעה- חמישה שחקנים בגג , לא 12 ולא 13 שחקנים כמו בעונות הקודמות.
מה שצריך לעשות בקיץ דבר ראשון להחליף את אגידה ,בשוער ישראלי טוב (אופיר מרציאנו?)
קשר אחורי לצד אוסיאקו
פליימקר ברמה גבוהה(במידה וברוכיאן לא ממשיך איתנו),שחקן יצירתי כמו ישראל זגורי דוגמא , שחקן כזה שהקהל בא כדי לראות אותו על הדשא.
- דר אדום בנשמה
יש את נסאר ואת פלצ'וק על העמדה של זגורי, אבל רעיון טוב במידה ואתה משחרר את פלצ'וק.גיא חניה כתב:אסור לוותר על אוסיאקו !! שחקן מצויין ,אחד מהמצטיינים של הקבוצה בכל העונה.
קשר אחורי לצד אוסיאקו
לדעתי לא צריכים מגן ימני יש את קלמי ואפשר להשאיר את גזל אפילו שיכול בעת הצורך לתפקד כמגן.
סדר העדיפויות צריך להיות:
חלוץ 9 - במקום אקסברד
קשר אחורי איכותי בהנחה שסוארס וגזל עוזבים
בלם שיתחרה עם עודד גביש
קשר יצירתי של מספרים (לא פוטנציאל לא ממומש יש לנו מספיק כאלה)
מגן ימני (וזה מעודד שזה עולה רק אחרי כל אלה)
שוער - במידה ואג'ידה לא מתעשת עד סוף העונה (אני עדיין זוכר את היכולת שלו משנים קודמות)
לגבי מרקוביץ, להחליף רק אם יש מישהו באמת ברמה מאוד גבוהה כי הוא התאקלם פה יפה, ולמרות טעויות נקודתיות די יציב.
חלוץ 9 - במקום אקסברד
בלם שיתחרה עם עודד גביש
שוער - במידה ואג'ידה לא מתעשת עד סוף העונה (אני עדיין זוכר את היכולת שלו משנים קודמות)
לגבי מרקוביץ, להחליף רק אם יש מישהו באמת ברמה מאוד גבוהה כי הוא התאקלם פה יפה, ולמרות טעויות נקודתיות די יציב.
- דר אדום בנשמה
מסכים חוץ מעמדת השוער ועמדת המגן הימני.yedidel כתב:סדר העדיפויות צריך להיות:
חלוץ 9 - במקום אקסברד
בלם שיתחרה עם עודד גביש
בעמדת השוער גליל בן שאנן ראוי וצריך להשאר שוער לפחות לשנתיים-שלוש שנים, שוער מנוסה שלא יעזוב לחו"ל ואולי ישאר פה עד שרז רחמים יתחיל להתפתח.
ובעמדת המגן הימני יש את קלמי שצריך להשאיר אותו ואת אביתר אילוז, הם אומנם לא דני אלבס אבל הם מגנים טובים שמספיקים לליגה שלנו.
ולגביי שאר הדברים מסכים, אני אפילו הייתי משחרר את פלצ'וק ומביא את זגורי+עוד שחקן במקום ברוכיאן ואז בעונה הבאה ההרכב צריך להיות כזה:
גליל בן שאנן, קלמי סבן, עודד גביש, מרקוביץ', דוידזאדה (זה מדהים אבל החלק ההגנתי לא מצריך שיפורים דרמטיים), אוסיאקו, קשר אחורי זר/ישראלי ברמה גבוהה, ברוכיאן/קשר קדמי זר או ישראלי ברמה גבוהה, זגורי או נסאר, דובב גבאי/תומר סוויסה וחלוץ ברמה גבוהה.
מרקביץ' האחרון בקבוצה שצריך לשחרר אותו , בלם ברמה גבוההyedidel כתב:סדר העדיפויות צריך להיות:
חלוץ 9 - במקום אקסברד
בלם שיתחרה עם עודד גביש
בטוב חמש של הבלמים בליגה ביחד עם : קינן , צולציץ' , טיבי,וגארסייה.
יאללה בקיץ ברוך השם לא נצטרך לעשות פה שינויים דרסטיים , זה הזמן להביא שחקנים שבאמת ישפרו אותנו ולא סתם מושאלים שתופסים מקום (קהת , סבע).
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 07 פברואר 2013, 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא צריך להגזים, למרקוביץ' עדיין יש בעיה של עבירות מיותרות והתמודדות עם חלוצים באמת ברמה גבוהה (למשל אלירן עטר או טוטו תמוז). אבל בהחלט בלם יציב וטוב לליגה שלנו.גיא חניה כתב: מרקביץ' האחרון בקבוצה שצריך לשחרר אותו , בלם ברמה גבוהה
בטופ שלוש של הבלמים ביחד עם צולצליץ' וקינן.
לגבי פלצ'וק, בואו נחכה עד סוף העונה בתקווה שלא ייפצע שוב. אני טענתי שמדובר ברכש הכי חשוב שעשינו בקיץ, הפציעה שיבשה את זה, אם הוא מצליח לחזור ליכולת שלו מעונה קודמת מדובר בשחקן מצויין ומגוון.
- red ultras
אני חושב שצריכים להיות סבלניים עם פלצוק כי מבחינת יכולות הוא באמת שחקן שאמור לשדרג אותנו. ואם זה לא קרה העונה בגלל פציעות זה יקרה בעונה הבאה.yedidel כתב:
לא צריך להגזים, למרקוביץ' עדיין יש בעיה של עבירות מיותרות והתמודדות עם חלוצים באמת ברמה גבוהה (למשל אלירן עטר או טוטו תמוז). אבל בהחלט בלם יציב וטוב לליגה שלנו.
לגבי פלצ'וק, בואו נחכה עד סוף העונה בתקווה שלא ייפצע שוב. אני טענתי שמדובר ברכש הכי חשוב שעשינו בקיץ, הפציעה שיבשה את זה, אם הוא מצליח לחזור ליכולת שלו מעונה קודמת מדובר בשחקן מצויין ומגוון.
מה שצריך זה בלם איכותי ( גביש בלם שלישי ), מגן ימני איכותי, קשר אחורי איכותי, שחקן כנף איכותי וחלוץ איכותי.
א-י-כ-ו-ת-י. אסור ששוב נביא 10 בינוניים.. להביא 5 שחקנים ברמה הכי גבוהה שיש ובטוח שהם ישדרגו אותנו הרבה יותר מ 10 בינוניים.
א-י-כ-ו-ת-י. אסור ששוב נביא 10 בינוניים.. להביא 5 שחקנים ברמה הכי גבוהה שיש ובטוח שהם ישדרגו אותנו הרבה יותר מ 10 בינוניים.
- דר אדום בנשמה
גביש לא כזה גרוע אם אתה קונה את בן והבה אתה לא צריך יותר מזה אולי בנוסף גם את גל דהאן.gate5 כתב:מה שצריך זה בלם איכותי ( גביש בלם שלישי ), מגן ימני איכותי, קשר אחורי איכותי, שחקן כנף איכותי וחלוץ איכותי.
ומגן ימני לא צריך דחוף.
כל השאר מסכים בהחלט.
לדעתי האישית הסגל שלנו צריך להראות בעונה הבאה ככה:
סגל לעונה הבאה:
שוערים:
גליל בן שאנן
אלירן סולימנפור
רז רחמים (שיהיה שייך לנוער ובמידת הצורך ישמש כשוער שני בבוגרים)
שחקני הגנה:
קלמי סבן
אביתר אילוז
בן והבה
עודד גביש
מרקוביץ'
גל דהאן
שמעון לוגסי
אופיר דוידזאדה
קישור אחורי:
לוטם ז'ינו
פטריק אוסיאקו
גזל/קשר אחורי במקום גזל
איציק וקנין
קישור קדמי:
ניקולאס פלצ'וק/ישראל זגורי
סיראז' נסאר
ירדן אבוחצירא
פיראס עוואד
אבירם ברוכיאן/או זר או ישראלי איכותי בעמדה שלו
חלוצים:
דובב גבאי
חלוץ זר איכותי
תומר סוויסה
יוני אוזן
ויוסף אבו לאבן (אם וכאשר יחזור מפציעה).
זה סגל מאוזן ובריא ללא שינוים גדולים.
הכי חשוב שאם מביאים שחקנים זרים או לא זרים שהם יהיו איכותיים וטובים שישדרגו את הקבוצה.
הייתי מנסה להביא כמה שפחות שחקנים, ואלה שיבואו שיהיו איכותיים באמת. לשאוף לשמור על בסיס של לפחות 6-7 שחקני הרכב (אג'ידה, מרקוביץ', דוידזאדה, סוארס, אוסיאקו, נאסר, פלצ'וק וסוויסה)
אם הידיעה אכן נכונה ולו במקצת, באמת מעניין אותי לדעת מי החסר הבנה טוטלית שלא לומר אפס מאופס שבאמת מייעץ או שוקל
לוותר על אוסיאקו בעונה הבאה.
לא מצליח לתפוס את החשיבה,באמת...
לוותר על אוסיאקו בעונה הבאה.
לא מצליח לתפוס את החשיבה,באמת...
לדעתי , חסר לנו רק חלוץ וקשר יצירתי אחד .
ואם סוארז יעזוב, גם קשר אחורי במקומו ( אני בעד שהוא ישאר)
ואם סוארז יעזוב, גם קשר אחורי במקומו ( אני בעד שהוא ישאר)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ויתור על אוסיאקו משמעותו שגזל נשאר.
כבר אמרתי בעבר, סוארס, גזל ואוסיאקו דומים מידי בסגנון המשחק. למרות שאוסיאקו השתפר במשחקים האחרונים ומחפש יותר ויותר מסירות עומק, הוא עדין לא מסוגל לכבוש או לבשל. וכשגם סוארס וגזל לא מסוגלים לספק מספרים, אז שניים מהשלושה מיותרים.
אם הייתי צריך להשאיר מישהו מהשלושה אני הייתי משאיר את אוסיאקו, אבל יכול להיות שבקבוצה מעדיפים להשאיר את גזל מה שיפנה מקום להבאה של שני זרים בקיץ.
כבר אמרתי בעבר, סוארס, גזל ואוסיאקו דומים מידי בסגנון המשחק. למרות שאוסיאקו השתפר במשחקים האחרונים ומחפש יותר ויותר מסירות עומק, הוא עדין לא מסוגל לכבוש או לבשל. וכשגם סוארס וגזל לא מסוגלים לספק מספרים, אז שניים מהשלושה מיותרים.
אם הייתי צריך להשאיר מישהו מהשלושה אני הייתי משאיר את אוסיאקו, אבל יכול להיות שבקבוצה מעדיפים להשאיר את גזל מה שיפנה מקום להבאה של שני זרים בקיץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!