למען הסר ספק
למען הסר ספק
למי שהיה ספק שאין לנו את התקציב הרביעי בגודלו.
https://www.one.co.il/Article/212845.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/212845.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: למען הסר ספק
תוסיף גם לכל הקשקשנים שכותבים בכל פעם 30 מיליון.
וכל אלה שאומרים: "איך קבוצה כמו ק"ש מצליחה להחתים שחקן מסויים ואנחנו לא"
- red ultras
אם מישהו יוכל להסביר לי איך מכבי נתניה קבוצה בלי בעלים עם תקציב גבוה משלנו?
מכירה של מוגרבי, עזרא ואלמוג כהן.red ultras כתב:אם מישהו יוכל להסביר לי איך מכבי נתניה קבוצה בלי בעלים עם תקציב גבוה משלנו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בקיצור הנה ההוכחה שלא צריך לכעוס יותר מדיי על מיקום הקבוצה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
izguy83 כתב:תוסיף גם לכל הקשקשנים שכותבים בכל פעם 30 מיליון.
ותוסיף גם העובדה שבמקרה שלנו הוא מנופח בשל "מס פריפריה" ולא משקף את סגל השחקנים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עוד הוכחה לכל אלה שרק מחפשים ומחפשים ומחפשים.
מקווה שעכשיו תפסיקו לבלבל את המוח " 30 מיליון שקל ומקום 9 " ..
עונה סבירה בסה"כ שאם תגמר בפליאוף עליון תהפוך לעונה טובה.
מקווה שעכשיו תפסיקו לבלבל את המוח " 30 מיליון שקל ומקום 9 " ..
עונה סבירה בסה"כ שאם תגמר בפליאוף עליון תהפוך לעונה טובה.
זה רק מראה שמה שחסר לנו פה זה לא כסף - אלא אנשים שמבינים בלנהל קבוצת כדורגל (או במקרה שלנו לנהל משהו...).
אגב לא ראיתי את אלונה או אסי שוללים את הפרסומים על תקציב של 30 מיליון כשעדיין ניסו למכור פה מינויים בקיץ...
אגב לא ראיתי את אלונה או אסי שוללים את הפרסומים על תקציב של 30 מיליון כשעדיין ניסו למכור פה מינויים בקיץ...
הפועל אני כבר משתגע
- red ultras
אלמוג כהן נמכר בקיץ 2011 ככה שהוא לא רלוונטי לתקציב של העונה.. על חן עזרא הם קיבלו 850 אלף יורו ועל מוגרבי הם קיבלו 400 אלף יורו .. זה לא מה שאמור להקפיץ להם ככה את התקציב..אם כבר לצמצם כי זה שחקנים שקיבלו שכר גבוה והם לא החתימו במקומם מישהו רציניizguy83 כתב:
מכירה של מוגרבי, עזרא ואלמוג כהן.
(850+400)*5 = 6 מיליון ש"ח...red ultras כתב:
אלמוג כהן נמכר בקיץ 2011 ככה שהוא לא רלוונטי לתקציב של העונה.. על חן עזרא הם קיבלו 850 אלף יורו ועל מוגרבי הם קיבלו 400 אלף יורו .. זה לא מה שאמור להקפיץ להם ככה את התקציב..אם כבר לצמצם כי זה שחקנים שקיבלו שכר גבוה והם לא החתימו במקומם מישהו רציני
- red ultras
נו אז? מתמטיקה גם אני יודע.yedidel כתב:
(850+400)*5 = 6 מיליון ש"ח...
בשורה התחתונה ה6 מליון שח האלו גרמו להם
להתאמץ פחות בגיוס כסף לקראת העונה.
מעבר לזה, הם לא החתימו אף שחקן שאמור היה
לתפוס להם מקום גדול בתקציב
משהו כאן תמוהה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
השכר שמוגרבי ועזרא קיבלו זניח לעומת הסכומים האלה.red ultras כתב:
נו אז? מתמטיקה גם אני יודע.
בשורה התחתונה ה6 מליון שח האלו גרמו להם
להתאמץ פחות בגיוס כסף לקראת העונה.
מעבר לזה, הם לא החתימו אף שחקן שאמור היה
לתפוס להם מקום גדול בתקציב
משהו כאן תמוהה
את החוזה השמן הם קיבלו בעקבות המעבר...
תוסיף לזה את הספונסרים של טל בנין שזה עוד כמה מיליונים טובים
+ תקציב בסיסי
ותגיע לאזורים האלה כנראה...
מסכים שאי-הגעה לפלייאוף עליון היא לא כישלון.
מצד שני, אין לי ספק שהמועדון יכל להתנהל בצורה הרבה יותר טובה ונכונה גם עם תקציב יותר נמוך מהתקציב היום.
מצד שני, אין לי ספק שהמועדון יכל להתנהל בצורה הרבה יותר טובה ונכונה גם עם תקציב יותר נמוך מהתקציב היום.
- dardasmiley
כנראה שאתם שוכחים שבקיץ כולם יצאן בהצהרות בומבסטיות על תקציב מפוצץ כדי שנקנה מנויים. ועכשיו אחרי שיש 3,500 מנויים והגענו לגמר גביע הטוטו ולא רכשו אף שחקן בינואר אומרים לנו שהתקציב נמוך בכ-5 מיליון ש"ח ממה שאמרו בקיץ. לי זה מריח רע מאוד. משהו בסגנון של איש מכירות שאומר ועושה הכל כדי שתקנה ממנו ולמחרת בבוקר מתחיל להתחמק ולתת תירוצים...
אז עכשיו יקפצו כולם ויגידו שאני מחפש רק רע ואני רוצה להרוס את המועדון ולי יש אינטרס ואלוהים יודע מה עוד, אבל בשורה התחתונה רימו אותנו כדי שנקנה עוד מנויים, מסבנים אותנו עם מספרים אבל כשמגיעים לתאכלס מסתבר שהדברים לא מחזיקים מים.
נ.ב. אי הגעה לפלייאוף עליון היא כישלון גם עם התקציב השישי בליגה, ובלי קשר לתקציב אי הגעה לפלייאוף העליון היא כשלון ( לפי ראיון של אלונה מהשבוע)
אז עכשיו יקפצו כולם ויגידו שאני מחפש רק רע ואני רוצה להרוס את המועדון ולי יש אינטרס ואלוהים יודע מה עוד, אבל בשורה התחתונה רימו אותנו כדי שנקנה עוד מנויים, מסבנים אותנו עם מספרים אבל כשמגיעים לתאכלס מסתבר שהדברים לא מחזיקים מים.
נ.ב. אי הגעה לפלייאוף עליון היא כישלון גם עם התקציב השישי בליגה, ובלי קשר לתקציב אי הגעה לפלייאוף העליון היא כשלון ( לפי ראיון של אלונה מהשבוע)