אז עברו יומיים מאז המשחק האחרון, יומיים של שקט מאוד לא אופייני בפורום יחסית לתוצאה...
מניח שאצל חלק זה אדישות, אצלי לפחות זה היה סוג של הלם.
מודה שלא הייתי במשחק, אבל מבחינת התוצאה זו התוצאה הכי גרועה השנה. הרבה יותר מה5-0 מול מכבי ת"א שפירקה עוד כמה וכמה קבוצות מאז.
עם כל הכבוד לדוד מנגה, זאת כולה הפועל ר"ג. קבוצה שבעונות הכי גרועות לא היינו חוטפים ממנה 3.
אפשר להתווכח עוד הרבה על אקסברד, יוני אוזן או פלצ'וק, סוארס או ז'ינו, אבל שום הרכב שהוא - בטח כזה שאמנם לא מרשים ביכולת אבל נתן מלחמה ונחישות בחודש האחרון - לא מצדיק תוצאה כזו...
אני חוזר אחורה לטור של חמי אוזן בוואלה, שציין שהדרך לצמרת עוברת בלהיות קבוצה בינונית. קבוצה בינונית בשבילי היא:
1) קבוצה שרוב העונה היא קצת מפסידה וקצת מנצחת ובעיקר תיקו - בזה אנחנו עומדים
2) שיש לה קצת משחקי נפל - בזה אנחנו עומדים
3) שיש לה קצת משחקים מפתיעים - סורי, אחד מול מכבי ת"א זה לא מספיק.
שחקנים יקרים, יש אצלכם בקבוצה מספיק כישרון, מספיק פוטנציאל. התפרקתם 3 פעמים השנה, יש לכם בדיוק עוד 3 משחקים לפצות.
תזכרו שתמיד זוכרים את הסוף!
מתאוששים מההלם
Re: מתאוששים מההלם
בס"ד
מה שבעיקר מדאיג זו היכולת המנטלית של הקבוצה.
בכל פעם שהגענו למשחק שיכול להקפיץ אותנו כיתה קדימה פשוט לא הגענו למשחק.
זה התחיל מול סכנין בדוחא שאמנם פתחנו את המשחק טוב אך מיד לאחר השער נעלמנו לגמרי מן המשחק, המשיך מול עכו בוסרמיל ונגמר במשחק שלשום.
בשלושת המקרים קיבלנו יריבה בהזמנה, יריבה שנמצאת ברצף משחקים חלש ודווקא נגדם הצגנו ריפיון בלתי מוסבר שלהוציא את אותו משחק בבלומפילד ואולי גם בקריית אליעזר מול מכבי חיפה לא הצגנו באף משחק.
לא יודע אם מועסק פסיכולוג בקבוצה, אם לא זה הזמן לשקול ברצינות לצרף אחד כזה לצוות המקצועי.
מה שבעיקר מדאיג זו היכולת המנטלית של הקבוצה.
זה התחיל מול סכנין בדוחא שאמנם פתחנו את המשחק טוב אך מיד לאחר השער נעלמנו לגמרי מן המשחק, המשיך מול עכו בוסרמיל ונגמר במשחק שלשום.
בשלושת המקרים קיבלנו יריבה בהזמנה, יריבה שנמצאת ברצף משחקים חלש ודווקא נגדם הצגנו ריפיון בלתי מוסבר שלהוציא את אותו משחק בבלומפילד ואולי גם בקריית אליעזר מול מכבי חיפה לא הצגנו באף משחק.
לא יודע אם מועסק פסיכולוג בקבוצה, אם לא זה הזמן לשקול ברצינות לצרף אחד כזה לצוות המקצועי.
שמע, אני הייתי במשחק וזה פשוט היה כתוב על המצח של שחקני הפ' רמתגן : באנו לנצח.
כל כדור הם היו ראשונים..היו להם הזדמנות או שתיים לפני הגול שהיה בדקה ה 10 ( !!!!!!!!!! ) ובדקה ה 15 הגיע השני.
כמו כן בש הגיע לפחות ל 2-3 הזדמנויות.. ההזדמנות הגדולה - אקסברד מול שער ריק.
כמובן שהגיע הגול השלישי אז יצא הרוח מהמפרשים ואני כבר ברחתי מרמתגן כי לא יכולתי לראות את הקבוצה הזאת.
הכי חלש, מחריד, זוועה : סוארס. בושה שהוא עוד משחק ועוד הקפטן של הקבוצה. חייב ספסל.
לדעתי המשחק הזה ענה יותר מתמיד למה בש לא הבטיחה את הפליאוף העליון מזמן : אילוז, אג'ידה, דוידזאדה, סוארס - מה משותף לכולם? אצל כולם היה סרט הקפטן שזה פשוט מבזה..איך זה הגיוני שלקבוצה כמו הפ' בש אין קפטן אחד ויחיד? איך ? מקומם.
כל כדור הם היו ראשונים..היו להם הזדמנות או שתיים לפני הגול שהיה בדקה ה 10 ( !!!!!!!!!! ) ובדקה ה 15 הגיע השני.
כמו כן בש הגיע לפחות ל 2-3 הזדמנויות.. ההזדמנות הגדולה - אקסברד מול שער ריק.
כמובן שהגיע הגול השלישי אז יצא הרוח מהמפרשים ואני כבר ברחתי מרמתגן כי לא יכולתי לראות את הקבוצה הזאת.
הכי חלש, מחריד, זוועה : סוארס. בושה שהוא עוד משחק ועוד הקפטן של הקבוצה. חייב ספסל.
לדעתי המשחק הזה ענה יותר מתמיד למה בש לא הבטיחה את הפליאוף העליון מזמן : אילוז, אג'ידה, דוידזאדה, סוארס - מה משותף לכולם? אצל כולם היה סרט הקפטן שזה פשוט מבזה..איך זה הגיוני שלקבוצה כמו הפ' בש אין קפטן אחד ויחיד? איך ? מקומם.
נגד אשדוד וק"ש המשחקים היו הרבה יותר משמעותיים וכן ניצחת אז אני לא מסכים עם הטענה הזו, למרות שבגדול יש אכזבה ענקית מהמיקום כרגע.yossi כתב:בס"ד
בס"דizguy83 כתב: נגד אשדוד וק"ש המשחקים היו הרבה יותר משמעותיים וכן ניצחת אז אני לא מסכים עם הטענה הזו, למרות שבגדול יש אכזבה ענקית מהמיקום כרגע.
לפני הניצחון באשדוד לא היינו בתמונת הפליאוף העליון כמו שהיינו אחריו, לא שמענו לא כאן בפורום וגם לא בקבוצה על חשיבות המשחק כמו שהיה לפני המשחק מול עכו ור"ג.
זה כן המשחק שהחזיר אותנו לעניינים אך לא המשחק שניצחון בו יכניס אותך ממש לשישייה הראשונה. וגם אם אני מקבל, אחד מארבע זה עדיין בעיה שלא ניתן להתעלם ממנה.
נגד ק"ש באנו במומנטום שלילי ואף אחד לא ממש חשב על כן פליאוף או לא פליאוף, ככה שזה לא קשור למה שטענתי (פיק בירכיים במשחקים שיכניסו אותנו לשישייה).
ידידאל, אלמלא הנאיביות וחוסר המזל של שחקני ההתקפה של רמת גן (בניגוד להתקפה שלנו ששם מדובר על חוסר יכולת טהור) - היינו צריכים להפסיד גם את שני המשחקים האחרים ששיחקנו מולם השנה בליגה ובחצי גמר גביע הטוטו, כך שאני לא כל כך מבין על מה ההלם...yedidel כתב:אז עברו יומיים מאז המשחק האחרון, יומיים של שקט מאוד לא אופייני בפורום יחסית לתוצאה...
מניח שאצל חלק זה אדישות, אצלי לפחות זה היה סוג של הלם.
מודה שלא הייתי במשחק, אבל מבחינת התוצאה זו התוצאה הכי גרועה השנה. הרבה יותר מה5-0 מול מכבי ת"א שפירקה עוד כמה וכמה קבוצות מאז.
עם כל הכבוד לדוד מנגה, זאת כולה הפועל ר"ג. קבוצה שבעונות הכי גרועות לא היינו חוטפים ממנה 3.
אפשר להתווכח עוד הרבה על אקסברד, יוני אוזן או פלצ'וק, סוארס או ז'ינו, אבל שום הרכב שהוא - בטח כזה שאמנם לא מרשים ביכולת אבל נתן מלחמה ונחישות בחודש האחרון - לא מצדיק תוצאה כזו...
אני חוזר אחורה לטור של חמי אוזן בוואלה, שציין שהדרך לצמרת עוברת בלהיות קבוצה בינונית. קבוצה בינונית בשבילי היא:
1) קבוצה שרוב העונה היא קצת מפסידה וקצת מנצחת ובעיקר תיקו - בזה אנחנו עומדים
2) שיש לה קצת משחקי נפל - בזה אנחנו עומדים
3) שיש לה קצת משחקים מפתיעים - סורי, אחד מול מכבי ת"א זה לא מספיק.
שחקנים יקרים, יש אצלכם בקבוצה מספיק כישרון, מספיק פוטנציאל. התפרקתם 3 פעמים השנה, יש לכם בדיוק עוד 3 משחקים לפצות.
תזכרו שתמיד זוכרים את הסוף!
הפועל אני כבר משתגע
יש מצב לקצת אופטימיות מצדך? למה אתה תמיד פסימי ? למה אתה מחפש מה לא טוב ?8red כתב: ידידאל, אלמלא הנאיביות וחוסר המזל של שחקני ההתקפה של רמת גן (בניגוד להתקפה שלנו ששם מדובר על חוסר יכולת טהור) - היינו צריכים להפסיד גם את שני המשחקים האחרים ששיחקנו מולם השנה בליגה ובחצי גמר גביע הטוטו, כך שאני לא כל כך מבין על מה ההלם...
אם ואם ואם ואם ואם
ואם דובב היה עם 9 שערים אז מה היה קורה?!?! למה אתה לא אומר את ה " אם " הזה ? כי אתה מחפש! מחפש מה לא טוב! תמיד מסתכל על חצי הכוס הריקה..תמיד.
לא אישי נגדך אבל אני משתגע מאוהדים כמוך, פשוט משתגע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ניר אתה טועה ומטעה, הקבוצה הזאת לא כזאת גרועה, מול אשדוד שיחקנו טוב מאוד, מול קריית שמונה זה היה אחריי משבר אז טבעי שזה יהיה משחק פחות טוב, מול הפועל חיפה זה היה צריך להסתיים ב6-1 ולא ב2-1, מול הפועל תל אביב עד הגול השלישי היו שתי קבוצות שוות, ומול אשדוד וקריית שמונה בסיבוב הקודם גם הקבוצה שיחקה טוב, אי אפשר לומר שהקבוצה הזאת גרועה, הצרה היא שההתקפה של הקבוצה הזאת גרועה, עם היה פה עוד קשר עושה משחק ברמה גבוהה וחלוץ נורמלי היינו בוודאות בפלייאוף העליון ואפילו מקום שלישי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שער חמש,
אם לסבתא היו גלגלים, מכיר?
מה לעשות שזאת המציאות והיא עגומה...
דר, דיברתי על שני המשחקים הקודמים נגד רמת גן, לא על המשחקים האחרים.
ולא אמרתי שכל הקבוצה גרועה אלא בעיקר הפחים בהתקפה... ומצטער אני לא זה שהביא אותם או חתום על תלוש השכר שלהם - ככה שכל תלונה שיש לכם בעניין - נא להעביר לאלישע את אלונה את אסי.
אם לסבתא היו גלגלים, מכיר?
מה לעשות שזאת המציאות והיא עגומה...
דר, דיברתי על שני המשחקים הקודמים נגד רמת גן, לא על המשחקים האחרים.
ולא אמרתי שכל הקבוצה גרועה אלא בעיקר הפחים בהתקפה... ומצטער אני לא זה שהביא אותם או חתום על תלוש השכר שלהם - ככה שכל תלונה שיש לכם בעניין - נא להעביר לאלישע את אלונה את אסי.
הפועל אני כבר משתגע