נראה שהשחקנים עדין לא מודעים למצב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שלומי12

נראה שהשחקנים עדין לא מודעים למצב

שליחה על ידי שלומי12 »

קיים סיכוי תיאורטי שבו אנחנו אלו בסופו של דבר נרד ליגה,כולם מקבוצות הפלאיוף התחתון נותנות שערים ויכולת טובה,
בעונה הבאה במידה ונשאר אלונה צריכה לעשות חושבים,במקום להוציא כל עונה 15M דולרים על שחקנים בינונים וחלשים-צריך להשקיע ב5,6 שחקנים איכותיים שיבואו וישדרגו ויובילו את הקבוצה
בשיתוף פעולה עם שחקנים צעירים ועם שחקני הבית (אילוז,דויזאדה,ז'ינו,אוזן)
אלישע נכשל העונה,אבל עדין אני מאמין בו ומאמין שהוא הבין את הטעות שלו העונה... ולכן צריך לתת לו את השקט,
מבין שחקני הרכש שהגיעו העונה אני הייתי משאיר את אוסיאקו וסוויסה,כל השאר להעיף וכמה שיותר מהר....
להשאיר הייתי משאיר את גבאי בתור שחקן גיבוי מהספסל
אקסברד גביש סוראס -למכור,ולהביא שחקנים איכותיים ששיחקו בקבוצות גדולות כדי שיגיעו לכאן לאחר שעברו כאן את העניין הזה של הקבוצות הגדולות והלחץ והקהל,

נקווה לימים טובים יותר

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: נראה שהשחקנים עדין לא מודעים למצב

שליחה על ידי RedRock »

זה הרבה יותר מסתם סיכוי תיאורטי...

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

לדעתי 4 נקודות ב-2 המשחקים הקרובים והסיכוי יהיה קלוש

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

oshri26 כתב:לדעתי 4 נקודות ב-2 המשחקים הקרובים והסיכוי יהיה קלוש
ואיך אתה רואה את הקבוצה הזאת משיגה 4 נקודות?
הבדיחה שמול רוב הקבוצות בפלייאוף הזה בקושי השגת נקודות...
מול בני סכנין תיקו והפסד,מול בית"ר שתי תוצאות תיקו, מול רמת גן ניצחון והפסד, מול חיפה תיקו ונצחון, מול נתניה שני הפסדים מול עכו שתי תוצאות תיקו ומול אשדוד תיקו וניצחון, זה יוצא שתי נצחונות מול קבוצות שמתחתייך בטבלה (נתון מזעזע אם תשאלו אותי) וניצחון אחד דווקא מול קבוצה שמעלייך בטבלה.

אז איך אתה מצפה פתאום לנצח את סכנין, ולהשיג תיקו משחק לאחר מכן שבקושי שתי נצחונות מול הקבוצות הללו שהן היו גרועות לכאורה והקבוצה שלך נחשבה ליותר טובה בקושי השגת ניצחון אהא?

הבדיחה הכי טובה שהשגנו 5 נצחונות מול קבוצות שהיו מעלינו בטבלה (בני יהודה, קריית שמונה, אשדוד, מכבי תל אביב ורמת השרון שגם הייתה מעלינו בטבלה אם אינני טועה), עוד 5 נצחונות למאזן הנצחונות מול קבוצות התחתית במקום שניים ויש לך 39 נקודות שזה מספיק בשביל להציב את הקבוצה בפלייאוף העליון....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה