זה שאנחנו נראים כמו ליגה ג' זה ידוע.
זה שאין לנו מאמן זה עכשיו מתחיל להיוודע לכולם.
זה שבעלת הבית רכיכה ללא עמוד שדרה גם מתחיל להתבהר.
דבר אחד כמעט וחומק מתחת לראדר וזה השאננות בצוות המקצועי, בצוות השחקנים ובעיקר, בעיקר אצלנו האוהדים. דפדפו קצת אחורה בפורום ושימו לב שהנושאים הפורים ביותר התעסקו בעונה הבאה, כן אלישע לא אלישע, כן מנהל מקצועי לא מנהל מקצועי...
אף אחד לא חשב שנבוא אל הפלייאוף התחתון בצורה כזו מזעזעת. עכשיו אין ברירה חייבים להתעורר, להתאפס ולהתחיל להתנהג כמו קבוצה במעמדנו. צריך לבוא לאחד מאימוני השבוע ולפוצץ אותו, צריך להטריף את השחקנים ואת המאמן (שישן בעמידה) צריך להראות לכל הפועלים הזרים ושכירי החרב שסיבוב הדאווין שהם עשו פה נגמר והגיע הזמן לכדורגל. שיתחילו לתת את התחת במגרש, אנחנו מצד שני חייבים לתת ה-כ-ל ביציע.
רגע אחרי שנבטיח (לא מאמין שאנחנו שוב שם!) את העונה הבאה בליגה הבכירה נבוא חשבון עם כל האפסים שאחראים לכשלון הקולוסאלי הזה ובראשם אלישע "הפחדן" לוי. אבל רק אחרי שנבטיח את ההשארות. עד אז, יש מטרה אחת בכל משחק --> 3 נק'!
על שאננות וחיות אחרות...
Re: על שאננות וחיות אחרות...
בס"ד
אני דווקא לא מזהה שאננות אצל האוהדים, אדישות למצב אולי כן (וזה אולי יותר מסוכן).
אני לא רואה את הקהל מתייצב לצד הקבוצה כמו בעונה שעברה ונותן לה גב, זה יקרה רק כשהסכין יהיה באמת מונח על הצוואר.
לגבי החלק על אלישע והשחקנים אני מסכים.
אני מקווה שהאש הקטנה שהם ספגו מול רמה"ש מהקהל יעורר אותם, אי ניצחון שילווה בעוד הופעת שאנטי מצד השחקנים ונצטרך לבצע זעזוע רציני (אפילו פיטורים של אלישע, למרות שבאופן עקרוני אני נגד צעד כזה).
אני דווקא לא מזהה שאננות אצל האוהדים, אדישות למצב אולי כן (וזה אולי יותר מסוכן).
אני לא רואה את הקהל מתייצב לצד הקבוצה כמו בעונה שעברה ונותן לה גב, זה יקרה רק כשהסכין יהיה באמת מונח על הצוואר.
לגבי החלק על אלישע והשחקנים אני מסכים.
אני מקווה שהאש הקטנה שהם ספגו מול רמה"ש מהקהל יעורר אותם, אי ניצחון שילווה בעוד הופעת שאנטי מצד השחקנים ונצטרך לבצע זעזוע רציני (אפילו פיטורים של אלישע, למרות שבאופן עקרוני אני נגד צעד כזה).