אני מניח שהרבה כבר צפו בסרטון ממשחק ילדים ב' של הפועל ב"ש נגד מכבי חיפה, ולמי שלא: https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 39037.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לא שזה חדש, ולא שזה ייחודי רק להורי באר-שבע, אבל משהו אחר תפס את תשומת לבי- מתוך תגובת המועדון: "השחקנים שהוריהם נקטו באלימות מילולית מכוערת זו הושעו מכל פעילות".
ההתנהגות של ההורים הייתה מבישה, אין ספק, אבל במה אשמים הילדים? מה בדיוק הושג במהלך הזה?
ההורים מקללים והילדים נענשים
Re: ההורים מקללים והילדים נענשים
מבייש את ב"ש האבא הזה , ולא באמת נראלי שויקו העניש את הילדים
אלא רק אמר את זה בתקשורת כדי לצאת מידי חובה.
אלא רק אמר את זה בתקשורת כדי לצאת מידי חובה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בעעעע
ואני באמת מקווה שויקו אמר את הדברים לצורכי יח"צ.
ואני באמת מקווה שויקו אמר את הדברים לצורכי יח"צ.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. גם אם הילדים הושעו, קשה להעביר ביקורת על המועדון בגלל שאנחנו לא יודעים איך הלכו הדברים. בכל זאת מדובר בילדים בני 12.5, שנרצה או לא, נמצאים תחת המשמורת של ההורים שלהם. אם במועדון אמרו לאבא שאסור לו להגיע יותר למשחקים של הילד שלו, מה ימנע מהאבא להגיד שאם אני לא מגיע הבן לא מגיע? הרי בסופו של יום זה הבן שלו, מישהו יכול להכריח אותו להביא את הבן לאימונים או משחקים?
2. דבר אחד ברור, אם במועדון החליטו על אפס סובלנות לגבי אלימות במחלקת הנוער, זה צריך להיות תקף לגבי כולם. משה פרימו חשף ב"שבת ביציע" שאחד מהמאמנים במחלקה שלנו דחף את אחד הילדים שהוא מאמן בחדר ההלבשה לפני המשחק. הוא הועלה לוועדת משמעת שבסיומה החליטו להשאיר אותו במועדון בכפוף לכך שיתנצל בפני השחקנים שלו.
אם החליטו במועדון לגלות אפס סובלנות כלפי אלימות, זה צריך להיות מופנה כלפי כולם, כולל עובדי המועדון.
2. דבר אחד ברור, אם במועדון החליטו על אפס סובלנות לגבי אלימות במחלקת הנוער, זה צריך להיות תקף לגבי כולם. משה פרימו חשף ב"שבת ביציע" שאחד מהמאמנים במחלקה שלנו דחף את אחד הילדים שהוא מאמן בחדר ההלבשה לפני המשחק. הוא הועלה לוועדת משמעת שבסיומה החליטו להשאיר אותו במועדון בכפוף לכך שיתנצל בפני השחקנים שלו.
אם החליטו במועדון לגלות אפס סובלנות כלפי אלימות, זה צריך להיות מופנה כלפי כולם, כולל עובדי המועדון.