באתר וואן כתוב הרכב שלדעתי הוא הכי טוב לנוכח הנסיבות, כאשר פיראס עוואד פותח בקישור ההתקפי לצידם של נסאר ופלצ'וק (שיכול לשחק כחלוץ ומתחת לחלוץ) ואוסיאקו&סוארס חוזרים לשחק יחדיו, ורביעיית ההגנה ממשיכה כרגיל (וסך הכל הם לא הבעיה שלנו).
לעומת זאת ההרכב על פי וואלה נראה לי הרבה יותר אנמי ולא מובן, כאשר רועי קהת יפתח ולא עוואד, ואדון כלומניק רביד גזל פותח לצידו של סוארס (מה פתאום אוסיאקו לא פותח?) ואולי גם מרקוביץ' יחזור...
ההרכב שוואן רשם נראה הרבה יותר לוחם ומנצח, ההרכב השני נראה אנמי ונאיבי מדיי... (אחריי הבעיטה שהוא נתן מול בית"ר עוואד הרשים אותי לטובה אז בגלל זה אני אומר)...
אם איזה הרכב אתה פותח אלישע?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם איזה הרכב אתה פותח אלישע?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: אם איזה הרכב אתה פותח אלישע?
לא מבין איך גזל בכלל בסגל..שחקן כל כך חלש ואפור שזה מדהים.
ההרכב בוואן לדעתי יפתח.
ד"א מה קורה עם לוטם? אחכ שלא יבואו בטענות שלא נותנים הזדמנות.
נתחיל מזה שהוא היה חלש מאד ולא הראה ניצוצות של שחקן בית אמיתי שרוצה להוכיח שמגיע לו הרכב. הוא לא נלחם..היה אנמי כמו כולם וזה לא משחק לטובתו.
דבר שני, כל פעם שנותנים לו קצת יותר מחצי שעה הוא נפצע. אין לי מושג עד כמה הוא מקצועי אבל זה נראה למישהו כאן שזה שפוי?
ככה לעולם הוא לא יצליח..הוא ימצא את עצמו כמו שאר חבריו שמתייחסים למקצוע הזה בצורה חובבנית.
תלחמו, תבלטו, תאכלו את הדשא - רק ככה תצליחו לקבל מקום בהרכב.
ולא, אני לא נתפס דווקא על לוטם ושוכח את כולם..פשוט אכפת לי ממנו ואני רוצה שהוא יקבל מקום של קבע בהרכב!!!!
ההרכב בוואן לדעתי יפתח.
נתחיל מזה שהוא היה חלש מאד ולא הראה ניצוצות של שחקן בית אמיתי שרוצה להוכיח שמגיע לו הרכב. הוא לא נלחם..היה אנמי כמו כולם וזה לא משחק לטובתו.
דבר שני, כל פעם שנותנים לו קצת יותר מחצי שעה הוא נפצע. אין לי מושג עד כמה הוא מקצועי אבל זה נראה למישהו כאן שזה שפוי?
ככה לעולם הוא לא יצליח..הוא ימצא את עצמו כמו שאר חבריו שמתייחסים למקצוע הזה בצורה חובבנית.
ולא, אני לא נתפס דווקא על לוטם ושוכח את כולם..פשוט אכפת לי ממנו ואני רוצה שהוא יקבל מקום של קבע בהרכב!!!!
לוטם נפצע וייעדר מול עכו..gate5 כתב:לא מבין איך גזל בכלל בסגל..שחקן כל כך חלש ואפור שזה מדהים.
ההרכב בוואן לדעתי יפתח.
לוטם נפצע כבר פעם שלישית העונה לדעתי (ועם מעט דקות משחק)CrazyRed7 כתב: לוטם נפצע וייעדר מול עכו..
אני מקווה שמתישהו יפנימו שמשהו לא בסדר בעבודה הפיזית/כושר גופני במחלקת הנוער בשנים האחרונות.