הפועל ב"ש-הפועל חיפה שבת ב-19:10

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

הפועל ב"ש-הפועל חיפה שבת ב-19:10

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אני מקווה שבקרוב נשמע על מכירת כרטיסים ב-10 ש"ח או פעולות דומות כדי להביא כמה שיותר אוהדים.

מבחינה מקצועית, נצטרך לפתוח את המשחק בטירוף ולא כמו במשחקים האחרונים שאנחנו נזכרים לשחק כדורגל רק במחצית השנייה.
עקב משחק הראש הטוב של לאלה ובעיקר גלושצ'ביץ' (מצפייה בתקצירים כמעט בכל משחק חיפה מגיעה למצב טוב דרך הרמות מהאגף) שחקני האגף יצטרכו לעזור ולעשות עבודה שחורה, הייתי מעדיף גם את חזרתו של מרקוביץ' ע"ח גביש.
הפחד העיקרי הוא לספוג גול ראשונים.
העונה אף פעם לא עשינו מהפך, זה מוביל לתחילת דבריי שנצטרך לשלוט במשחק ולתקוף מהרגע הראשון.
אני ממש לא מחסידיו אך אני מקווה לראות את ברוכיאן פותח בהרכב (אם הוא כשיר).
הוא אחד ממובילי הכדור היחידים שלנו ואולי דווקא משחק כזה יצליח לעורר אותו ולגרום לו לקחת אחריות ולהיות בורג מרכזי בהנעת הכדור, וזה לא שיש לנו מישהו טוב ממנו בספסל.
זה ההרכב שלי:
אגי'דה, אילוז, מרקוביץ', והבה, דודזאדה, סוארס, אוסיאקו, ברוכיאן, נאסר פלצ'וק וגבאי.
סוויסה יעלה במחצית השנייה.

משחק קריטי לעתיד המועדון, שיהיה לנו בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה שבת ב-19:10

שליחה על ידי izguy83 »

yossi כתב:בס"ד
אני מקווה שבקרוב נשמע על מכירת כרטיסים ב-10 ש"ח או פעולות דומות כדי להביא כמה שיותר אוהדים.

מבחינה מקצועית, נצטרך לפתוח את המשחק בטירוף ולא כמו במשחקים האחרונים שאנחנו נזכרים לשחק כדורגל רק במחצית השנייה.
עקב משחק הראש הטוב של לאלה ובעיקר גלושצ'ביץ' (מצפייה בתקצירים כמעט בכל משחק חיפה מגיעה למצב טוב דרך הרמות מהאגף) שחקני האגף יצטרכו לעזור ולעשות עבודה שחורה, הייתי מעדיף גם את חזרתו של מרקוביץ' ע"ח גביש.
העונה אף פעם לא עשינו מהפך, זה מוביל לתחילת דבריי שנצטרך לשלוט במשחק ולתקוף מהרגע הראשון.
הוא אחד ממובילי הכדור היחידים שלנו ואולי דווקא משחק כזה יצליח לעורר אותו ולגרום לו לקחת אחריות ולהיות בורג מרכזי בהנעת הכדור, וזה לא שיש לנו מישהו טוב ממנו בספסל.
זה ההרכב שלי:
אגי'דה, אילוז, מרקוביץ', והבה, דודזאדה, סוארס, אוסיאקו, ברוכיאן, נאסר פלצ'וק וגבאי.

מסכים לגמרי עם ההרכב.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yossi כתב:בס"ד

זה ההרכב שלי:

מסכים לגמרי עם ההרכב.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

90 דקות פלוס תוספת -

החילופים? הזרים המוזרים? השחקנים הלא נחושים? ההחמצות? המאמן? האוהדים? לא רלוונטי.

מה רלוונטי: הכותרת.

בשורה התחתונה וגם הראשונה כתוב דבר אחד: יש לנו בשבת משחק מול הפועל חיפה, 90 דקות פלוס תוספת זמן, ומהן צריכים לרדת עם ניצחון. זו המטרה, זה היעד, זה כל מה שמעניין עכשיו.

זה לא שאין מה להגיד על העונה שלנו, יש והמון, על ההנהלה ועל המאמן ועל השחקנים, וזה היה רלוונטי עד עכשיוו, אבל מעכשיו יש שורה אחת חשובה :

יש בשבת 90 דקות פלוס תוספת זמן, ואותן צריכים לסיים עם ניצחון.

כפי שכבר למדנו בשבת מול עכו אין מה לבנות על קבוצות שיבואו לתת לנו משחקים, ואין גם מה לבנות על קבוצות שילחמו מול מכבי נתניה אחרי שהוכיחו את הספורטיביות שלהן על הגב שלנו, אין מה לבנות על אחרים ואין שום טעם לדבר על כך שאנחנו לא מסוגלים לנצח מחד או להכנס באוהדים שמקללים את המאמן מאידך, כל אלו לא יקדמו אותו בסנטימטר אחד לעבר המטרה והיא אם עוד לא הבנתם מסתכמת בשורה אחת :

יש בשבת 90 דקות פלוס תוספת זמן, ואותן צריכים לסיים עם ניצחון.

ככל שאפשר וצריך היה לנצח ולבטח להראות יותר נחושים בשורה הלפני אחרונה תיקו מול עכו היא תוצאה לא רעה עבורנו, לא טובה זה נכון אבל גם לא רעה כיוון שהיא שמה את גורלנו קודם כל ברגלינו, משהו שלא קרה בפעמיים הקודמות בהן ירדנו ליגה, נכון יהיה לא פשוט נגד הפועל חיפה, אבל ממתי פשוט והפועל באר שבע זה משהו שהולך ביחד? אז כן, יהיה קשה לתפארת אבל זה בסה”כ משחק אחד, בית אותו צריכים לנצח וזה תסריט הרבה יותר טוב מכל תסריט אחר שאפשר להעלות על הדעת.

כן, אני מניח שכבר הבנתם יש בשבת דקות פלוס תוספת זמן, ואותן צריכים לסיים עם ניצחון.

ובשביל שזה יקרה צריך כל אחד ואחד מאיתנו: שחקנים, אוהדים, מאמנים, ומנהלים לעסוק בעצמו ובחבריו, להבין שככל שהמצב שהגענו אליו פסיכי זה לא הזמן לבכות, לא הזמן להתאונן ולא הזמן להפריע. זה הזמן להקפיא את יצר ההרס העצמי, לאפסן את הנרגנות ולהתפקס על המטרה ועל המטרה בלבד

יש בשבת 90 דקות פלוס תוספת זמן, ואותן אנחנו נסיים עם ניצחון.

https://www.facebook.com/events/382290835218000/" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 23 אפריל 2013, 15:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

עשינו מהפך אחד אם אינני טועה מול הפועל רמת גן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

חבל שלא במוצ"ש...

ורק הסתייגות קטנה לגבי ההרכב: גביש במקום והבה. לא שהאחרון לא נראה הרבה יותר טוב, פשוט ברגעי הקלאץ' של העונה מה שמדבר זה בעיקר הניסיון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה אוחיון כתב:ככל שאפשר וצריך היה לנצח ולבטח להראות יותר נחושים בשורה הלפני אחרונה תיקו היא תוצאה לא רעה עבורנו, לא טובה זה נכון אבל גם לא רעה כיוון שהיא שמה את גורלנו קודם כל ברגלינו, https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0464426217" onclick="window.open(this.href);return false;
טעות גורלית !!!!

תיקו מול חיפה , בהנחה שנתניה מנצחת את בית"ר האומללה.....וירדנו ליגה.

במחזור האחרון....סכנין תנצח וככה גם רמת גן ועכו.

אנחנו נהיה ביתרון של נקודה מנתניה, [glow=red]אנחנו נפסיד !!!!!![/glow]

אני חוזר ומדגיש בפעם המליון, המחזור האחרון הוא מוקש אדיר !
יש לנו את המשחק ההכי קשה בכל הפליאוף התחתון !

תיקו חלילה מול חיפה , גם אם הוא מותיר את 'גורלנו בידנו' זו טעות אופטית, לא יותר !
ביכולת הנוכחית של הקבוצה שלנו ישנה סבירות מאוד גבוהה שנפסיד בנתניה שתצטרך ניצחון כדי להישאר.

תיקו מול חיפה זה רגל וחצי בלאומית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

נראה לי שכוונת הכותב היא שלמרות שהיינו יכולים לנצח את עכו תיקו היא לא תוצאה רעה כי היא משאירה את הגורל שלנו בידנו אם ננצח את הפועל חיפה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

דר אדום בנשמה כתב:עשינו מהפך אחד אם אינני טועה מול הפועל רמת גן...
בס״ד
סוויסה העלה אותנו ליתרון, ארחיפוב השווה, ברוכיאן החזיר את היתרון, ר״ג השוותה וסוויסה ניצח את המשחק בפנדל בדקה 90.
לא מהפך.

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

חדל סדר דיבורים ! מ-ל-ח-מ-ה!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

משה אוחיון כתב:נראה לי שכוונת הכותב היא שלמרות שהיינו יכולים לנצח את עכו תיקו היא לא תוצאה רעה כי היא משאירה את הגורל שלנו בידנו אם ננצח את הפועל חיפה.
צודק.

טעות שלי. :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי אדום בנשמה כתב:חבל שלא במוצ"ש...
גם ככה בקושי השחקנים זזים - אז אתה עוד רוצה שהם יחנקו מהעשן של המדורות של ל"ג בעומר? :מעשן:
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה