סיכום שלי של העונה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

סיכום שלי של העונה.

שליחה על ידי גיל שגיב »

מקצועית

כשלון.
יחד עם זה בניגוד לעונה שעברה הפעם יש שלד שאמור להמשיך ובאם יעשו בחירות נכונות צפויה הצלחה בעונה הבאה.
לדעתי אמורים להמשיך - אג'ידה,אופיר,אילוז,והבה(לקנות את הכרטיס אם ניתן...),נאסר,פלצ'וק,גבאי,סוויסה,זינו, אבו לבן,עוואד, גל דהן(להחזיר מהשאלה).
יש לצוות 3 זרים איכותיים (מנגה ?) ואם אפשר לחטוף אז לחטוף את צעירי זגורי או מוגרבי + חיזוק נקודתי זה או אחר.

אלונה

שימי לב ! אותם 6000 אוהדים שנעדרו מהמשחק החשוב מול חיפה הם סימן אזהרה זועק לשמיים !
העונה החל תהליך של יאוש וריחוק מהקבוצה הנובע מהעדר זהות וכשלונות חוזרים ונשנים מבלי לראות
כי ישנה למידה והפקת לקחים מטעויות. הנושא מחייב דיון וחשיבה מעמיקה ע"מ שמה שנדרש לתיקון יתוקן
כבר בעונה הקרובה.

אלישע

גילוי נאות - אחרי הראיון ההזוי שלו אתמול אני נוטה לקבל את דעתו של משה אוחיון כי אין טעם בהמשך העסקתו של אלישע בקבוצה.
"העונה היא לא כשלון סיימנו מקום שמיני שזו התקדמות " - אלישע סיפר בדיחה ועל הדרך גם ניסה לגנוב דעת - ראיון מביש.
יתכן וימשיך עונה נוספת, רק שהפעם לפחות מבחינתי לא יקבל שום הנחה או הבנה, כל מקום מלבד פלי אוף עליון ומבחינתי שיסולק
כבר באמצע העונה.

"תכניסו טוב לראש...בכל יום שישי בערוץ הספורט בשעה שלש...."

הקהל שלנו - תענוג.
איזה עידוד במני טיים, איזו לכידות, איזו הקרבה....וכל זה למען קבוצה שרק מאכזבת ולאורך שנים.....
יחד עם זה, חשוב להפנים שעידוד המושתת על שינאה לקבוצה השנייה אין בו תועלת מרובה להמרצת השחקנים של הקבוצה שלך.
כן, אני גם זוכר את השלט המעצבן ההוא של אוהדי נתניה לפני משהו כמו 4 שנים "עצרנו בדרך כדי להשתין...", רק להבין שמישהו
בנתניה השקיע מכספו, זמנו,כוחו ומחשבתו וכל זה כדי להכין שלט שכולו שנאה והתרסה.
אני בעד שלטי תמיכה ואהבה המחדירים אנרגיות חיוביות לקבוצה שלך....אז כן, שלט ההתרסה ההוא די בו כדי להצדיק את השירה המתריסה
של הקהל שלנו שהיה בגדר דוד מול גוליית לנוכח הכרטיסים המועטים שהוקצו לנו, הנקמה הושלמה - יאלא נתניה הבייתה.

בהצלחה לאהבת חיי !!!!

:יאללה הפועל:

שלח תגובה